Demre Haberleri: Demre’de SGK Hizmet Bürosu açıldı

Demrede SGK Hizmet Bürosu açıldı

 

Ahmet ACAR/DEMRE,(DHA) – ANTALYA’nın Demre İlçesi’nde, Demre Ziraat Odası’nın girişimleri ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Bürosu açıldı. SGK Hizmet Bürosu’nun hizmete açılması ile Demreliler SGK ilgili sorunlarını çözümlemek için Kaş ve Kumluca’ya gitmekten kurtuldu.
Demre Ziraat Odası Binası’nın alt katında açılan büronun açılışına SGK İl Müdürü Nejat Deniz, SGK İl Müdür Yardımcıları Fatih Gülümbaz, Mustafa Dağtekin, AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, Esnaf Odası Başkanı Mahmut Perçin, Ziraat Odası Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan SGK İl Müdürü Nejat Deniz, görevlerinin hizmeti vatandaşın ayağına götürmek olduğunu, Demre Ziraat Odası’nın her türlü alt yapıyı hazırladığını söyledi. İl Müdürü Deniz, “SGK olarak yerinde hizmet vermeye başladık. Haftanın iki günü yani Perşembe ve Cuma günleri, 2 görevlimiz, bu büroda hizmet verecek. Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz ve yönetimine bu alt yapıyı bize hazırladıkları için teşekkür ederim. Bu birliktelik bir ısrarın başarısı” dedi.
Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz da üyelerinin SGK’lı olduğunu hatırlatarak, “Sosyal Güvenlik Kurumu ile sürekli çözümlemesi gereken sorunları var. Demreli hemşerilerim bu sorunları çözümlemek için artık Kaş ve Kumluca’ya gitmek zorunda kalmayacak. Demre Ziraat Odası olarak bu hizmeti vatandaşımızın ayağına getirdik” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Demre Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Bürosu protokolu, SGK İl Müdürü Nejat Deniz ile Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz arasında imzalandı. Ardından büro hizmet vermeye başladı.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Konyaaltı Belediyesi, yangın bölgesinden ayrılmadı

Antalya Haberleri: Konyaaltı Belediyesi, yangın bölgesinden ayrılmadı

Muratpaşanın Sultanları bir arada

Antalya Haberleri: Muratpaşa’nın Sultanları bir arada