Esra Beyhan kimdir? Fenomen Güzel hakkında bilinmeyenler…

Esra Beyhan kimdir? Fenomen Güzel hakkında bilinmeyenler...

Güzel Instagram Fenomeni Esra Beyhan ile tanışmaya hazır mısınız? Genç fenomen ile samimi bir röportaj gerçekleştirme fırsatını sizlere sunuyoruz. Esra Beyhan kimdir? Esra Beyhan tekstil işine yeni başlayan insanlara ne tür tavsiyelerde bulunuyor? Hepsi ve daha fazlası için sizleri bekletmeden röportajımıza geçirelim. Keyifli okumalar…

Esra Beyhan Kimdir? Kısaca tanıyalım…

Esra Beyhan’ı daha yakından tanıma fırsatını röportajımız ile sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Esra Beyhan’a kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 54
  • Boyu: 1.60
  • Yaşı: 21
  • Burç: Oğlak
  • Nereli: Malatya

Eğer ki başlıklarımız sizde Esra Beyhan hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden samimi röportajımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Esra Beyhan kimdir? Fenomen Güzel hakkında bilinmeyenler...

Esra Beyhan kaç yaşında?

Esra Beyhan 21 yaşındadır.

Kilonuz kaç?

54 kiloyum.

Boyunuz kaç?

Boyum 1.60. Türkiye standartlarına göre Esra Bayhan oldukça idealdir.

Burcunuz nedir?

Burcum Oğlak.

Oğlak burcunun güzelliğini taşıdığına hepimiz hemfikiriz. Peki burcunuzun başka hangi özelliklerini taşıdığınızı düşünüyor musunuz?

Benim pek fazla burçlara ilgim yok. Fakat çevremde herkes Aslan burcu olduğumu düşünür haha. Aslan özellikleri çok fazla var özgüvenimden ötürü sanırım haha.

Bize biraz eğitim hayatınızdan bahseder misiniz?

Kazım Karabekir İmam Hatip Lisesinde okudum. Kötü bir deneyimdi benim için o okul 😀 Sanırım dönemimde ki hocalardan ötürü bahsetmek bile istemiyorum. Eğitim hayatımdan o kadar kötü geçti. Tıbbı Sekreterlik üzerine bir eğitim aldım sertifikalı.
İngiliz Dili ve Edebiyatıyla ilgilendim. European Language Portfolio ve sertifikalarımla dil eğitimimi tamamladım. İş hayatında iletişim, diksiyon vb. alanlarda eğitim aldım ve aile şirketimiz var tekstil üzerine, orada ki işlerle ilgileniyorum. Bazen Instagram’dan gelen firmaların reklam çekim vb. tekliflerini değerlendiriyorum bu şekilde 😀

Esra Beyhan kimdir? Fenomen Güzel hakkında bilinmeyenler...

Gelecek planlarınızdan bahseder misiniz?

Planlı bir insan değilim plan yapmam o ama ne istiyorsam onu yaparım. Gelecekte şu bu olsun gibi hayallerim planlarım yok şuan. Bir şey istiyorsam bunu şu an yaparım, bu şekilde 😀

Tekstil ile uğraştığından bahsetmiştin. Peki kendi markanı kurmayı düşünüyor musun?

Şöyle ki; zaten oturulmuş düzenli bir işimiz var ve sıfırdan bir işe girişmek gerçekten çok zor. Anında başarıyı yakalamam gerek, sabırılı değilimdir. Başarısızlığa tahammülüm yok. Biraz fazla mükemmeliyetçilik var bende. Hiç iyi bir huy değil sanırım bu 😀

Tekstil işine yeni başlayan veya başlamak isteyenler için tavsiyelerin neler?

Genellikle genç arkadaşlar yaşıtlarım bunu online platformlardan yapıyor. Onlara en büyük tavsiyem “İYİ BİR REKLAM BÜTÇESİ”. Çünkü reklam çok önemli firmayı duyurmak ve müşteri kitlesi oluşturmak için.

Moda tasarımcılar ve tekstilciler arasında ki farklar neler?

Benim görüşüm sektör üzerinde ikiside olmazsa olmaz.Bugün bir örneğin A markası moda tasarımcılarına ürünü tasarlatıp farklı bir kreasyon çıkarıyor. Üüretici tedarikçi firmada bu ürünü kalıplarını çıkarıyor, dikiyor, temizliyor, ambalajları etiketleri paketlenmesi vs. sonra o ürün mağaza raflarında yerini alıyor. Moda tasarımcısı ve tekstilci ikiside birbirine bağlı bence.

Peki terzi ile tekstilci arasında ne fark var?

Terzi kendi Söküğünü dikemez ama tekstilci diker 😀 Böyle bir espiriyle örneklendirmek istiyorum.

Esra Beyhan kimdir? Fenomen Güzel hakkında bilinmeyenler...

Bize aşk hayatınızdan bahseder misiniz?

Aşk hayatım yok benim, gerçekten yok. Hayatıma alacağım adam, evleneceğim adam olur. Her şeyin hayırlısı.

Peki evleneceğiniz erkek nasıl birisi olmalıdır? Düşüncelerinizdeki erkek nasıl birisi?

Karakteri çok önemli ve güvenilir biri olmasıda çok fazla önemli. Güvenmiyorum insanlara. Bazen evlenebileceğime dahi inanmıyorum. Sürekli şiddet haberleri okumaktan, kime nasıl güvenebiliriz ki.

Kendi ayaklarınızın üzerinde duran birisi olarak, buradan kendi ayakları üzerinde durmak isteyen insanlara ne demek istersin?

Aile baskısı, eş baskısı ne yazık ki Türkiye de çok fazla var ve bu çok kötü bir durum. Mesela bazı kız takipçilerim bana mesaj atıyor ”Biz dışarı çıkamıyoruz, bile hayatı siz yaşıyorsunuz.” Liseye gitmelerini bile izin vermemişler. Türkiye’de gerçekten hala bu şekilde çok fazla insan var. Ben gerçekten çok üzülüyorum. Keşke elimden bir şey gelse bu kızlar için. Türkiye’de kadın hakları diye bir şeyin olduğuna dahi inanmıyorum ve bu ülkede kadın olmak gerçekten çok zor. Ben ailemden ötürü belki de bu kadar şanslıyım belki değil kesinlikle ailemden ötürü şanslıyım ama maalesef ki doğacağınız evi seçemiyorsunuz. Dilerim ki bir gün her şey inşallah çok güzel olur ülkemiz için.

Kapalılık serüveniniz nasıl başladı? Buradan yeni kapanmak isteyen insanlara tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

Ben çocukken bile çok fazla kapanmak istiyordum. Gerçekten çok seviyorum ve belki çok iyi bir tesettürlü değilim, tesettürü dışarıya çok iyi yansıtan bir insan değilimdir bazı insanlara göre. Fakat bizde genciz ben bu kadar kapanabilmeyi beceriyorum Doğru bir örtünme şeklim yok belki Kur’an-ı Kerimde yazıldığı gibi ama iyi ki kapalıyım tamamen kendi hür irademle kapandım 😀

Sosyal medya dışında Esra Beyhan nasıl biridir? Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyorsun?

Boş zamanlarımda arkadaşlarımla görüşürüm, bakım günü yaparım, dolaplarımı düzenlerim, egzersiz yaparım, yürüyüş yaparım bazen dışarıda, bazen alışverişe çıkarım, bazen çok fazla yemek yerim 😀 Bir şekilde zamanı değerlendiririm yani ama tamamen keyfi değerlendiriyorum.

Esra Beyhan kimdir? Fenomen Güzel hakkında bilinmeyenler...

”İnsanlar … kitabı okusalardı hayatlarına başka bakış açısı edinirlerdi.” dediğin bir kitap var mı?

Ben kitap okumayı sevmem fakat sadece okuduğum kitaplar genellikle aşk drama tarzı oluyor. Mesela Aynı Yıldızın Altında, Grinin Elli Tonu, Yıldız Tozu vs. şuan aklıma gelenler kadarıyla 😀

”İnsanlar … filmini izleselerdi hayatlarına başka bakış açısı edinirlerdi.” dediğin bir film var mı?

Çok fazla film izledim gerçekten. Çok fazla dizi izledim. Bu şekilde tavsiye edecebileceğim bir film dizi yok ama en etkilendiğim ve sürükleyici bulduğum hayranlıkla izlediğim ATİYE oldu.

Peki küçükken geçirdiğin ağır bir hastalık var mı?

Yok çok şükür, herhangi bir hastalığım olmadı.

Korona geçirdiniz mi?

Hayır geçirmedim ve asla evde durmam. Sürekli insanların arasındayım, tıpkı korona gibi 😀 Sanırım oda biliyor kime bulaşmayacağını.

Elinde bir mikrofon var ve dediklerini tüm dünya duyacak. Ne söylerdin?

Bir kere yaşıyorsunuz bu hayatı. Ne bu kıskançlık, kibir, kin, öfke? Rahat bırak ruhun,u bırak yaşasın hayat andan ibaret değil mi? ve Athenanın Kuralı yook kuralı yook hayat senin gibi delisi yokkk .. şarkısını söylerdim herhalde.

Esra Beyhan kimdir? Fenomen Güzel hakkında bilinmeyenler...

Esra Beyhan sosyal medya hesapları

Esra Beyhan ile gerçekleştirdiğimiz samimi röportajı okuduysanız ve Esra Beyhan hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Esra Beyhan’ın sosyal medya hesaplarını sizler için derledik.

Esra Beyhan Instagram

Esra Beyhan birbirinden güzel fotoğraflarını Instagram platformu üzerinden takipçileri ile paylaşıyor. Esra Beyhan’ın resmi Instagram platformu için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Emre Durmuş kimdir? Yağmur Arat ile neden ayrıldılar?

Emre Durmuş kimdir? Yağmur Arat ile neden ayrıldılar?

Kedi Mari kimdir? Kedi Mari ve Tuğberk neden ayrıldı?