Antalya Haberleri: ‘Pandemic’ prömiyeri ertelendi

Pandemic prömiyeri ertelendi

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) – ANTALYA Devlet Opera ve Balesi sanatçılarınca sahneye konulan ve 1 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın resmi Youtube kanalında dünya prömiyeri yapacak olan ‘Pandemıc’ adlı bale eserinin yayımı iptal edildi.
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından bakanlığın youtube kanalında yayımlanması büyük bir heyecanla beklenen ‘Pandemıc’ balesinin dünya prömiyerinin başta Antalya’nın Manavgat ilçesi olmak üzere ülkenin birçok noktasında çıkan orman yangını felaketlerinden dolayı 8 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’ye ertelendiği açıklandı.
Konuk tiyatro sanatçısı Alper Saldıran’ında anlatımcı olarak görev aldığı, pandemi sürecinde yaşanan zorlukların sanat diliyle anlatıldığı ‘Pandemıc’ balesinin kareografisini Volkan Ersoy ile Armağan Davran hazırlamış, eserde 4 sağlık çalışanı da rol almıştı.
‘Pandemıc’ balesi, 18. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, 4-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 28’inci Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali’nde de izlenecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Büyükşehir Belediyesi Manavgatta teyakkuz halinde

Antalya Haberleri: Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ta teyakkuz halinde

Serikte kaza: 1 yaralı

Serik Haberleri: Serik’te kaza: 1 yaralı