Asena Toprak kimdir?

Asena Toprak kimdir?

Gerçek adı: Asena Toprak Kurşun
Doğum tarihi: 1997
Doğum yeri: Balıkesir
Boyu: 1.81 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Lise
Medeni hali: Evli (Murat Kurşun ile)
Meslek:  Sunucu, Yarışmacı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Asena Toprak nereli? Kaç yaşında?

Asena Toprak kimdir, kaç yaşında, nereli, kaç doğumlu, boyu, kilosu, burcu? Asena Toprak Miss Turkey güzeli yaşı? Asena Toprak Murat Kurşun ne zaman evlendi? Asena Toprak çocuğu var mı? Murat Kurşun eşi Asena Toprak hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Asena Toprak hayatı ve biyografisi

Asena Toprak Türk model, sunucu ve yarışmacıdır. Sanatçı ve şarkıcı Murat Kurşun’un eşidir. Ayrıca 2015 Elidor Miss Turkey Güzellik yarışmasında üçüncü olması ile tanınmaktadır.

Asena Toprak 1997 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi. Öğrenimine Balıkesir’de başladı. Lise sıralarındayken medya ve televizyonculuk kariyeri 2015 yılında katıldığı “2015 Elidor Miss Turkey Güzellik” yarışması ile bir anda değişti. Bu süreçten sonra eğitim hayatına devam etmedi. Asena Toprak bir dönem televizyon ekranlarında Numberone TV’de sunuculuk yaptı. 2016 yılında özel hayatında ciddi bir adım atarak klip çekimi sırasına tanıştığı şarkıcı Murat Kurşun ile nikah masasına oturdu. Bu evliliklerinden Murat Can isminde bir çocukları dünyaya geldi.

Medya dünyasında örnek aldığı kişilikler arasında Asuman Krause yer almaktadır. Asena Toprak kısa bir süre önce eşi Murat Kurşun’un MS hastası olduğunu duyurması ile gündeme gelmiştir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Çatlak Şanzel kimdir?

Çatlak Şanzel kimdir?

Ofelya Küçükayvaz kimdir?

Ofelya Küçükayvaz kimdir?