Barış Sarıuçak Kimdir?

Sizi bu makalede eğlenceli videoları ile tanıdığınız Barış Sarıçak hakkında bilgiler vereceğim. Hacı Abi videosu ile fenomen olan Barış Sarıuçak kimdir? Kaç yaşında? Eşi kim? gibi merak ettiğiniz sorulara bu makalede yanıt bulabileceksiniz.

Barış Sarıuçak eski mankendir. 2002 yılında Almanya’da yapılan erkek güzellik yarışmasında 2nd Runner Up ve Best Body ödüllerini almıştır. Şuan aktif olarak moda fotoğrafçılığı yapmaktadır. Bunun yanı sıra eşi ile birlikte eğlenceli videolar üretmektedir.

Asıl mesleği Grafik Tasarım ve Model fotoğrafçılığıdır. Bunun yanında mankenlik ve oyunculuk yapıyor. Sayısız defile katalog çekimlerinde bulunmuş, 2002 Mr. Intercontinental Erkek Güzellik Yarışmasında 2 derece almıştır. Yarışmadan sonra mankenlik ve oyunculuk kariyerine başladı. “İki Damla Göz Yaşı” tv filminde baş rol oynadı. Kurtlar Vadisi Irak sinema filminde yeraldı.

Barış Sarıuçak’ın eşi Alena Sarıuçak‘tır. Sibiryalıdır. Modellik yapmakta ve eşi Barış Bey ile eğlenceli video içerikler üretmektedir.

Alena Sarıuçak 172cm boyundadır.

Alena Sarıuçak 52kg’dır.

Alena Sarıuçak modellik yapmaktadır.

Barış Sarıuçak, Alena Sarıuçak ile evlidir. Aslan adında bir çocukları vardır. İstanbul’da yaşamaktadırlar.

Barış Sarıuçak ne iş yapar diye merak edenler için söyleyelim; Barış Bey moda fotoğrafçısıdır. Bununla birlikte reklam ve tanıtım işleri yapmaktadır.

Barış Sarıuçak lise mezunudur.

Şu an sahip olduğumuz bilinirliliği korumak ve hatta arttırmak en büyük hedefi. Bununla beraber büyük ölçülü film, dizi, sinema, reklam vb. alanlarda yer bulmak ve markalaşma sürecini devam ettirmek istiyorum.

2017 de ramazan bayramında tesadüfen yaptığım İyi Bayramlar Hacı Abi videosuyla başladı. Yakın arkadaşlarıma kendi tarzımla bayram tebriği videosu yapıp göndermiştim, sosyal medya da paylaşmamıştım. Ama tabi whatsuo youtbe ve benzeri çok hızlı bir şekilde yayılmış 1 saat içinde video viral olmuş farketmeden fenomen haline gelmişiz.

Daha sonra tabi videolar çekmeye devam ettim ve insanlar gerçekten çok sevdi izlediler ve paylaştılar. Böylelikle sosyal medya hayatımız başlamı oldu. Şu an sadece sosyal medya ile uğraşıyoruz içerik üretip reklam tanıtım çalışmaları yapıyoruz.

272 K intagram / eşimin  40 k ama tabi içeriklerimizi herkes paylaştığı için bizi pek tanımayan kalmadı diyebiliriz.çok ünlü biri gibi insanlar bizmle beraber foto ve video çekiyorlar. Bu çok güzel bir duygu.

Barış Sarıuçak ve eşi Alena Sarıuçak Instagram’da takipçileri için çok eğlenceli ve özel videolar hazırlıyorlar. Hacı abi Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Barış Sarıuçak ve Alena Sarıuçak Youtube projesine yeni başladı. Youtube’da bu videolar ile kısa sürede büyük bir kitleye hitap edecekleri kuşkusuz. Youtube kanalı olan HACI ABİ ve HACI ABLA 1 RUS 1 TÜRK kanalına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Melodi Kızılgün Kimdir? [Cosplay Melodi]

Betül Çakmak Kimdir?