Lidya Akdağ kimdir?

Lidya Akdağ kimdir?

Gerçek adı: Lidya Müge Akdağ
Doğum tarihi: 2002
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.62 cm
Kilo:  45 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Lise
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Öğrenci
İnstagram hesabı için tıklayın.

Lidya Akdağ kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Müge Anlı kızı Lidya Akdağ kimdir? Kaç yaşında, boy, kilo ve hangi burç? Sevgilisi var mı? Lidya Müge Akdağ Burhan Akdağ ile görüşüyor mu? Müge Anlı’nın kızı evli mi? Kızı ve torunu var mı? Müge Anlı’nın şimdiki eşi kim? Müge Anlı kızını neden babasına göstermiyor? Kim kimdir bölümümüzde Lidya Akdağ kısaca hayatı ve biyografi bilgileri hakkında bilgiler sunacağız.

Lidya Akdağ hayatı ve biyografisi

Lidya Müge Akdağ Gazeteci ve Televizyon sunucusu Müge Anlı ve Magazin Gazetecilerden Burhan Akdağ’ın kızıdır. Lidya Akdağ annesi ve babasının sorunlu biten evlilikleri ile gündeme gelmiştir.  Lidya Akdağ anne ve babasının boşanma sonrasında mahkeme kararı ile annesi ile birlikte yaşamaktadır.

Gerçek ve tam adı ile Lidya Müge Akdağ 2002 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi Türk televizyonlarının yakından tanıdığı gazeteci Müge Anlı’dır. Babası ise eski magazin gazetecilerinden Burhan Akdağ’dır.  Lidya Akdağ eğitim  hayatına İstanbul’da başladı. Anne ve babasının sorunlu evliliği nedeni ile uzun bir süre babası Burhan Akdağ ile birlikte yaşadı. Annesi Müge Anlı’nın açtığı mahkeme sonucunda kızının velayetini kazanması ile birlikte yaşamaya başlamışlardır.

Lidya Akdağ bekar ve sevgilisi yoktur. Liseden mezun olan Lidya Akdağ üniversite eğitimi için ön hazırlık yapmaktadır. Bir dönem annesi Müge Anlı için Tema Vakfı’na 100 adet fidan bağışlaması ile gündeme gelmiştir.

Lidya Akdağ resimleri

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ezgi Kuplay kimdir?

Ezgi Kuplay kimdir?

Sermin Hürmeriç kimdir?

Sermin Hürmeriç kimdir?