Reklamlar
Magazin

PAU Ayhan Ulu Kimdir?

Reklamlar

Sosyal medyada son dönemlerde oldukça konuşulan Ayhan Ulu, kadın haklarını, çocukları ve sokak hayvanlarını korumasıyla sıklıkla tanınan İzmir’li şarkıcıdır. Kendisi ile ilgili merak edilenler, Pau Ayhan kimdir, yaşı kaç, boyu kaç, nerelidir, yazdığı şarkılar gibi pek çok sorunun cevabını yazımızda bulacaksınız.

Pau Ayhan Ulu Burcu ne?

Pau Ayhan 1 Mart doğumlu olduğu için Balık burcudur.

Reklamlar

Pau Ayhan Ulu Nereli?

Ayhan Ulu’nun aslen Karslı ve Azeri Türklerinden olduğu bilinmektedir.

Pau Ayhan Ulu
Pau Ayhan Ulu

Pau Ayhan Ulu Yaşamı

Pau Ayhan İzmir Bornova’da doğmuştur. 30 yaşındadır. Aslen Kars’lıdır. Ve Azeri Türk’üdür. 2 kardeşi ile birlikte toplamda 3 kardeşlerdir. Pau 2014 yılından beri müzikle uğraşıyor olsa da albüm çıkarmamıştır.

Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olduğu için İzmir’de sahneye çıkmaya başlamıştır. Pau, gece kulübü, bar, eğlence mekanları, özel organizasyonlar sahne almaya başladı. Zamanla çok fazla kişi tarafından sevildi. Sevilen sanatçı, videoları YouTube hesabında paylaşınca isminden söz ettirdi. Hayran kitlesini arttırdı.

Ayhan Ulu’nun çıkış şarkısı 2014 yılında yayınladığı Sebastian isimli şarkısıdır. Şarkı 2014’de çok fazla sevilmiştir. Bu şarkıdan sonra Ego ve Elemtere Fiş isimli şarkıları ile gündemde kalmayı başarmıştır. Bu iki şarkı da çok fazla beğenilmiştir. Bu şarkılar profesyonel olarak çıkardığı ilk şarkılardır. Sonrasında 2019 yılının Aralık ayında yeni bir şarkı çıkarmıştır. Şarkının ismi Uyku’dur. Bu şarkısı da çok sevilmiştir.

Reklamlar

Ayhan Ulu, 2014’te roman havası ile yorumladığı Hastake isimli şarkısıyla farklı bir müzik tarzı yaratmıştır. Pau, her kesimden insana hitap etmiştir. Düğün şarkılarıyla da İzmir düğünlerinin vazgeçilmezi olmuştur. Pau düğün eğlencelerinde aranan isim olmuştur. Gene 2014’de sözü ve müziği kendine ait olan Yektane isimli şarkısını çıkarmıştır.

Yektane şarkısına klip çekmiştir. Bu şarkısıyla en çok dinlenen isimler arasına girmeyi başarmıştır. Alaçatı Çeşme isimli şarkısının söz ve müziği kendisine aittir. Taylan Kaya rap sözleri ile eşlik etmiştir.

Pau Ayhan’ın Söz Yazarlığı

Ayhan Ulu’nun Ego isimli şarkısının söz ve müziği kendisine aittir. Ego şarkısının aranjörlüğünü ise Çılgın Cemal yapmıştır. 2018 yılında Gölcük Kırmızı Mavi isimli şarkısı ile çok sevilmiştir. Bu şarkısının da söz ve müziği Pau’ya aittir. 2018’de Sinsirella isimli şarkıyı çıkarmıştır. Bu şarkıyı Ergün Altan ile birlikte çıkarmışlardır. Ve bu şarkıları da çok beğenilmiştir.

Tiryaki şarkısının aranjörlüğünü ise Erkan Hızır bozan üstlenmiştir. 2019’da ise Bombardıman isimli şarkısını çıkarmıştır. Şarkısının söz ve müziğini kendisi yapmıştır. Şarkının klip ve aranjörlüğünü yapan isim ise Çılgın Cemal’dir. Davut Kanlı ile beraber Canım Kendim isimli şarkı çıkarmıştır. Şarkıyı kendisi düzenleyip, Mehmet Tinselin aranjörlüğünü yapmıştır. Bu şarkıya da klip çekmiştir ve çok dinlenen şarkılarından biri olmuştur.

Pau’nun Çok Sevilen Diğer Şarkıları

Pau’nun çok sevilen diğer şarkıları da; Akustik şarkılar, Gülü Soldurmam, Beyaz ve Sen, Yektan Müptezel ve Akustik teaser adlı çalışmalarıdır. Çalışmalarından sonra 2019’da uyku şarkısı ile 2 milyon izlenme almış çok sevilmiştir. 2020 yılına hızlı bir giriş yapmıştır. 4 ayda 4 adet şarkı çıkarıp klip çekmiştir. Bu şarkılar; Ver yansın, Derdim olsun, Ne yana yıkılayım ve son olarak Sensin Doktorum şarkılarıdır. Ayhan Ulu’nun neredeyse tüm şarkıları kendi şarkılarıdır.

Pau Ayhan Ulu
Pau Ayhan Ulu

Pau Ayhan Hakkında Bilgiler

Pau’nun ne anlama geldiğini üniversiteden kalma Piyanist Ayhan Ulu’nun kısaltılmışı diyerek açıklıyor.

Pau nasıl böyle popüler oldun sorusuna sosyal projelerinin yükselmesinde rolü olduğunu diler getirdi. Şu şekilde örnek verdi; üşüyen birine ceketini verirsen tebrik edilirsin, ben de bunları inşalara gösterdim. Ve insanlar beni görüp de tebrik edemediklerinden beni Instagramdan takip ettiler, takip edince de şarkılarımı gördüler ve hesabım 1 milyona ulaştı diye cevap veriyor.

2019’da çıkardığı Uyku isimli şarkısı 2 milyon görüntülenmeyi geçmiştir.

Bundan sonra da sosyal projelere devam edeceğini ve sanat hayatını da sürdüreceğini önce bu alanlarda istediği yerlere gelmek istediğini söylüyor. Bu yüzden de hayatına kimseyi almıyor. Bir numara olmak için elinden geleni yaptığını işi ve yaptıkları ile anılmak istediğini dile getiriyor.

Takipçilerinin kendisiyle aynı düşünce yapısında olduğunu ve kendisine destek verdiğini dile getiriyor. Kötü eleştiri yapanlarında hala takipte olduğunu söylüyor.

Pau Ayhan’ın Youtube ve Instagram Hesapları

Pau Ayhan’ın Youtube hesabındaki ismi Pau Offical 176 bin aboneye sahiptir. Instagram hesabındaki ismi pauvip ve 990 bin takipçisi vardır.

Reklamlar
0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x