Reklamlar
Magazin

Beste Köse kimdir?

Reklamlar

Sosyal medya’nın sevilen isimlerinden olan Beste Köse ‘nin yıldızı ilk olarak Tiktok platformunda parlamıştı daha sonrasında instagram ve youtube gibi diğer sosyal medya platformlarında da adını duyuran genç fenomeniz en çok konuşulan isimlerde ilk sıralara yükseldi.

Beste köse kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve hayranları tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Beste Köse kimdir?

1997 yılında dünyaya gelen sosyal medya fenomeni güzel Şuan İstanbul da yaşıyor. Günümüzde eğitim hayatını, Beykent Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde sürdürmektedir. Ailenin tek kız çocuğu olan fenomen isim, özellikle Anneannesi ile birlikte çektiği Kıymalı Dolma isimli şarkıya klip çekmiş ve kendisi klipte yer almıştır. Son zamanlarda ise Youtube video kanalında sık sık abisi ile birlikte çektikleri videoları takipçileri ile paylaşmaktadır. Ancak vermiş olduğu bir röportaj’da ailenin tek çocuğu olduğunu dile getirmiştir. 2019 yılında Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katılan sosyal medya fenomeni güzel o anları yorumladığı bir videoyu da youtube kanalında paylaştı.

Reklamlar

Beste Köse kaç yaşında?

Son zamanların en çok yıldızı parıldayan fenomenlerinden olan Köse’nin hayranları fenomen hakkında sıkı bir takibe girdiler. En çok aratılan soruların başında ise sosyal medya fenomeni güzelin yaşı yer aldı.1997 doğumlu olan güzel şuan 23 yaşında.

Beste Köse hangi burç?

Doğum tarihini tam olarak bilmediğimiz fenomenimizin Şubat ayında doğduğunu verdiği bir röpotaj’da öğreniyoruz ayrıca kendisi bu röportaj da burcunun Kova olduğunu da dile getiriyor.

Beste Köse aslen nereli?

Güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktıran ve sempatik tavırlarıyla da dikkat çeken sosyal medya fenomeni şuan İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Ancak kendisi aslen İzmirli.

Beste Köse’nin boyu ve kilosu

Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Beste şimdide fiziği ile gündeme oturdu. Sosyal medya fenomeni güzelin takipçileri sıkça fenomenin boyunu ve kilosunu aradılar. Bizler sizler için araştrdık ve bulduk. 162cm uzunluğunda olan fenomen güzel 42kg ağırlığında.

Reklamlar
Sosyal medya fenomeni Köse
Sosyal medya fenomeni Köse

Beste Köse’nin sevgilisi var mı?

Sosyal medya fenomeni güzelin aşk hayatı dedikoduları tam bir muamma haline geldi. Gönül kapıları’nın şuanlık kapalı olduğu bilinen güzelin hayatında kimse yok.

Fenomen olduktan sonra hayatında neler oldu?

Verdiği bir röpotaj da bu konuyu açıklayan Köse’nin söylediklerini siz değerli takipçilerimiz için yazımıza taşıdık.

“İnsanların yanıma gelip fotoğraf çektirmesi, sohbet etmesi harika bir şey. Her yaştan insanla karşılaştım. Karışık bir kitlem var. İnsanların beni ben olduğum için sevdiğini düşünüyorum, kitlemle aramdaki bağ çok kuvvetli. Hastalandığımda benim için üzülen, mutlu olduğumda ise sevinen insanların olması çok duygulandırıcı. Sosyal hayatıma, bakış açıma hatta okuduğum bölüme bile katkısı var. Sosyal medya sayesinde daha yaratıcı ruhlu bir insan oldum, daha düzenli bir insan da oldum. Her şeyimi planlı programlı yapmaya başladım. Kısacası tüm hayatımı olumlu yönde etkiledi. Dezavantajları da var illa ki ama avantajları daha büyük. O yüzden olumsuzlukları göz ardı edebiliyorum. Beni hiç tanımayan bir insan sadece sosyal medyada gördüğü paylaşımlarım ile benden nefret edebiliyor bunu anlayamıyorum. Her şeye rağmen bu yolda olmak benim için mutluluk verici.”

Beste Köse’nin youtube kanalı

4 Ağustos 2015 yılında açtığı youtube kanalı ile ününe ün katan sosyal medya fenomeni güzelin an itibariyle youtube kanalında 220B abonesi bulunuyor. Birbirinden komik video paylaşımları ile Youtuber olarak her geçen gün takipçi sayısı artan isimler arasındaki yerini almıştır. YouTube kanalı üzerinde eski sevgililerimi aradım, burun estetiği ameliyatım, kışkırtma, makyaj, challenge gibi çeşitli videolar çekmektedir.

Oyunculuk eğitimi alıyor.
Oyunculuk eğitimi alıyor.

Herhangi bir yapımdan rol teklifi geliyor mu?

Sosyal medyada fenomeni güzelin oyunculuk eğitimleri aldığını zaten biliyorduk. Oyunculuğa başladığın da sosyal medyayı bırakmayacağını söyleyen güzele sık sık teklifler geliyor. Ancak Köse en doğru ve kendisine yakışacak bir projede yer almak istediğini belirtti. Sağlam adımlarla ilerleyen fenomen oyunculuk eğitimine hayatı boyunca devam etmek istediğini kendini geliştirmeye her zaman devam edeceğini dile getirdi.

Beste Köse’nin sosyal medya hesapları

TikTok’da çektiği playback, dans ve ağır çekim videolarıyla oldukça büyük kitlelere sahip olan Beste’nin TikTok‘da 2.5 milyon takipçisi ve 122 milyondan fazla beğenisi, YouTube‘da 220 bin abonesi, Instagram‘da 803 bin takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Özgür Balakar  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Reklamlar
1 Yorum
Eski
Yeni Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x