Sol Yanım dizisinin oyuncusu Yelda Özkurşun kimdir?

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisinde Yelda karakterine hayat veren Yelda Özkurşun  sergilediği üstün performans ile izleyicileri ekrana kilitlemişti. Bir çok popüler dizide adının geçtiğini bildiğimiz güzel oyuncunun hayatı hakkında ki bütün detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Sol Yanım dizisi Yelda kimdir? Yelda Özkurşun kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncunun gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Ekranlara küçük yaşlardan itibaren merhaba diyen Özkurşun, bir çok sinema ve dizi yapımında yer almıştır. Güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile bir çok yapımda yer alan Özkurşun, son zamanların popüler dizisi olan Sol Yanım dizisinde Asena’nın yakın arkadaşı Yelda karakterine hayat veriyor.

 İnstagram hesabından yayınladığı videolar ve paylaştığı fotoğraflar ile yürek hoplatan Özkurşun, İnstagram platformunda 10B takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Bartu Dev hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Minecan Beyazadam kimdir?

Kendine Müzisyen Kemal Can Parlak kimdir?