Kardelen Yıldırım kimdir? Mesleği ne?

Kardelen Yıldırım kimdir? Mesleği ne?

Youtuber Kardelen Yıldırım’ı daha yakından tanımak ister misiniz? Tıp fakültesi mezunu doktor Kardelen Yıldırım kimdir? Kardelen Yıldırım makyaj içerikleri üretmeye ne zaman başladı? Güzel fenomen hakkında merak ettikleriniz bu yazımızda…

Kardelen Yıldırım kimdir? Kısaca tanıyalım…

Kardelen Yıldırım’ı daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Kardelen Yıldırım’a kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: Bilinmiyor
  • Boyu: Bilinmiyor
  • Yaşı: Bilinmiyor
  • Burç: Oğlak
  • Doğum tarihi: Bilinmiyor
  • Yaşadığı yer: Ankara
  • Memleketi: Ankara

Eğer ki başlıklarımız sizde Kardelen Yıldırım hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Kardelen Yıldırım

Kardelen Yıldırım kaç yaşında?

Kardelen Yıldırım’ın yaşı bilinmemektedir. 24 yaşlarında olduğu tahmin edilmektedir. Yaşıyla ilgili bir bilgiye ulaştığımızda sizleri bilgilendireceğiz.

Kardelen Yıldırım’ın boyu

Kardelen Yıldırım’ın boyu bilinmemektedir. Kardelen Yıldırım’ın boyuyla ilgili bir bilgiye ulaştığımızda burayı güncelleyeceğiz.

Kardelen Yıldırım’ın kilosu

Kardelen Yıldırım’ın kilosu bilinmemektedir. Kilosuyla ilgili bir bilgiye ulaştığımızda sizleri de haberdar edeceğiz. Kardelen Yıldırım’ın 20 kilo verdiği bilgisi ise net olarak ulaştığımız bilgidir.

Kardelen Yıldırım’ın doğum tarihi

Kardelen Yıldırım’ın doğum tarihi bilinmemektedir. Bir bilgiye ulaştığımızda sizleri bilgilendireceğiz.

Kardelen Yıldırım’ın burcu

Kardelen Yıldırım Oğlak burcudur. Kardelen Yıldırım, Oğlak burcunun getirdiği, geleceği ayrıntılı biçimde planlama, tutuculuk ve güçlü bir irade sahibi olma, güvenilir ve dürüst olma gibi özellikler karaktere yansımaktadır. Kardelen Yıldırım’ın bu nedenle de burcunun özelliklerini taşıdığını söyleyebiliriz.

Kardelen Yıldırım aslen nereli?

Kardelen Yıldırım aslen Ankaralı olduğu bilinmektedir. Ailesi ile beraber Ankara’da yaşamaktadır.

Kardelen Yıldırım’ın ailesi

Kardelen Yıldırım ailesi ile Ankara’da yaşamaktadır. Ailesi hakkında daha ayrıntılı bilgiye henüz ulaşılmamıştır. Yeni gelen bilgiler oldukça sizleri haberdar edeceğiz.

Kardelen Yıldırım’ın göz rengi nedir?

Kardelen Yıldırım’ın gözleri yeşildir. Lens kullanıp kullanmadığı çok merak edilen ünlü fenomen, gözleri ile çok dikkat çekmektedir.

Kardelen Yıldırım saçları

Kardelen Yıldırım’ın saç rengi

Kardelen Yıldırım’ın doğal saç rengi koyu kumraldır. Pek çok saç rengini deneyen ünlü Youtuber’ın şu anki saç rengi ise bakır rengidir. Saç rengi kendisine çok yakıştırıldığı için sosyal medyadan da pek çok olumlu eleştiriler almaktadır.

Kardelen Yıldırım nerede oturuyor?

Kardelen Yıldırım Ankara’da yaşamaktadır. Ailesi ile beraber Ankara’da yaşayan Kardelen Yıldırım, üniversiteyi de orada okumuştur.

Kardelen Yıldırım ne mezunu?

Kardelen Yıldırım üniversitede Tıp okumuştur. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezundur.

Kardelen Yıldırım vücudunda değiştirmek istese nereyi değiştirmek isterdi?

Kardelen Yıldırım, vücudunda değiştirmek istediği yer dudaklarıdır. Dudaklarını ince bulduğu için, ileri de dudak dolgusu yaptırmak istemektedir.

Kardelen Yıldırım’ın hayatındaki en utanç verici anı hangisidir?

Kardelen Yıldırım’ın en utanç verici anı,  pediatri bölümünde yeni doğan intern’ü iken yaşadığı bir olayda, klinikteki kıdemli sağlıkçılardan bir abinin kahvaltılık bir şeyler alması için gönderdiği markette yanlış bir ürün alması en utanç verici anıdır. Abla olarak nitelendirdiği bir kadın hekim sigara almasını istemiştir. Bir de 20’lik karton istemişlerdir. 20’lik kartonu ünlü fenomen sigara kartonu sandığı için yanlış ürün almıştır. Aslında istenilen 20’lik karton bardak olduğunu hastaneye gelince öğrenen ünlü Youtuber bu olay üzerine çok utandığını ve asla unutamadığını dile getirmiştir.

Kardelen Yıldırım hakkında

Kardelen Yıldırım kimdir sorusunu sizler için araştırdık. Kardelen Yıldırım, genç bir Youtuber ve doktordur. Ankara’da ailesi ile beraber yaşayan Kardelen Yıldırım, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. İntern olarak çalışıp okulunu tamamlayan Kardelen Yıldırım, mezuniyetinden sonra doktorluk mesleğini yapmamaktadır. Tıp Fakültesi sonrası Tıpta Uzmanlık Sınavı’na (TUS) girmek için, bir yere atanmayı düşünmediği öğrenilmiştir. TUS’u kazanırsa yine Ankara’da yaşamak ve uzmanlığını orada yapmak istemektedir. Ankara’da yaşarsa, ailesi ile değil tek başına yaşamak istemektedir. Tıp okurken açtığı Youtube kanalı ile Vlog, makyaj ve sohbet videoları çekip takipçileri ile paylaşmaktadır. Dr Kardelen Yıldırım, Youtube kanalını aktif olarak kullanmaya devam etmektedir. Kardelen Yıldırım yeme bozukluğu yaşadığı dönemleri herkesle paylaşmıştır. Anoreksiya ve Tıkanırcasına yeme bozukluğu hastalıklar yüzünden orta okulda yaşadığı problemleri ile dikkat çekmiştir. Şimdi ise bu sıkıntıları geride bırakmıştır. Mesleği doktorluk olan Kardelen Yıldırım çizim yapmayı çok sevmektedir ve hobilerindendir. Çizimlerini Youtube kanalından da paylaşan Kardelen Yıldırım’ın yetenekli çizimleri vardır.

Dr Kardelen Yıldırım

Kardelen Yıldırım sosyal medya

Kardelen Yıldırım’ın sosyal medya hesaplarına aşağıda derlediğimiz linklerden ulaşabilirsiniz. İşte Kardelen Yıldırım’ın sosyal medya hesapları

Kardelen Yıldırım Instagram

Kardelen Yıldırım Instagram hesabında 16,5 Bin takipçisi vardır. Gündelik yaşamı ve makyaj videolarının linklerini takipçilerine ulaştırdığı bir formatla Instagram adresini kullanmaktadır. Kardelen Yıldırım’ın Instagram hesabını takip etmek isteyenler için hesabını buraya bırakıyoruz.

Kardelen Yıldırım Twitter

Kardelen Yıldırım Twitter hesabı vardır. Twitter hesabını aktif olarak kullanmaktadır. Makyaj kolajlarını ve mesleğiyle ilgili komik tweetler atmaktadır. Kardelen Yıldırım’ın Twitter hesabını takip etmek isteyenler için buraya link bırakıyoruz.

Kardelen Yıldırım’ın Youtube

Kardelen Yıldırım Youtube hesabında 23,5 Bin takipçisi vardır. Youtube kanalına ulaşmak için linki buraya bırakıyoruz. 

Kardelen Yıldırım hayatımı çiziyorum

Kardelen Yıldırım hayatımı çiziyorum adlı çizim ve sohbet ettiği video en çok merak edilenler arasında yer almaktadır. Sizler için Kardelen Yıldırım’ın o videosunun linkini bırakıyoruz.

Kardelen Yıldırım saç boyama

Kardelen Yıldırım saç bakımı konusunda oldukça dikkat çeken Youtuber’lar arasında yer alıyor. Bakır rengi saçlarını nasıl boyadığı ise ayrı merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Kardelen Yıldırım’ın bakır rengi saçları nasıl elde ettiğini anlattı videoyu sizin için yazımıza ekledik.

Kardelen Yıldırım SIMS

Kardelen Yıldırım SIMS oyunu ile de pek çok kişinin dikkatini çekmektedir. SIMS oynadığı anları video halinde takipçilerine sunan ünlü Youtuber’ın o videosunu izlemek isteyenler için yazımızda yer verdik.

Kardelen Yıldırım tıp

Kardelen Yıldırım yıllardır okuduğu bölümle ilgili pek çok tavsiye ve öneri videosu isteği almaktadır. Kardelen Yıldırım nasıl tıp kazandım adlı video ile tecrübelerini takipçileriyle paylaşmıştır.

Kardelen Yıldırım ilk videosu

Birçok makyaj ve öneri videoları paylaşan Youtuber’ın ilk videosu ise çok merak edilmektedir. İşte Kardelen Yıldırım ilk videosu da sizin için bu yazımızda…

Kardelen Yıldırım beslenme bozukluğu

Beslenme bozukluğu yaşayan ünlü fenomen, 20 kilo verdiğini anlattığı anılarını izlemek için linke tıklayın.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
İlayda Akdoğan kimdir? Sevgilisinin boyu kaç cm?

İlayda Akdoğan kimdir? Sevgilisinin boyu kaç cm?

Survivor Poyraz (Yiğit Poyraz) kimdir? Elendi mi? Survivor Poyraz'a ne oldu?

Survivor Poyraz (Yiğit Poyraz) kimdir? Elendi mi? Survivor Poyraz’a ne oldu?