Reklamlar
Magazin

Hatice Kübra Tongar kimdir?

Reklamlar

Hatice Kübra Tongar eserleri ile sosyal medya dünyasının da en beğenilen isimlerinden birisi haline geldi. Paylaşımları ile kısa süre içerisinde hızla yükselen ve geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya dünyasının trend isimlerinden birisi olan Hatice Kübra İnstagram platformunda geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Ürettiği eserler ile sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Hatice Kübra’nın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında arama motorlarında merak ettikleri detayları aramaya başladılar.

Sosyal medya fenomeni Hatice Kübra Tongar kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Hatice Kübra Tongar kimdir?
Hatice Kübra Tongar kimdir?

Hatice Kübra Tongar kimdir?

Eserleriyle yalnızca kitapseverlerin değil sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini üzerine çekmeyi başaran dijital platformlarda sosyal medya fenomeni haline gelen ünlü yazar Hatice Kübra Tongar 15 Kasım 1984 yılında dünyaya geldi. Ortaokul İmam Hatip Lisesi’nde başladığı eğitimini Açık Öğretim Lisesinden mezun olarak tamamlayan başarılı sosyal medya fenomeni Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünü Onur derecesi ile bitirdi. Daha sonrasında Arel Üniversitesi Psikoloji alanında yüksek lisans yapmaya başlayan sosyal medya fenomeni lisans eğitimi aldığı sırada çocuk gelişimi ve eğitimi konusunun adı dersleri almaya başladı. Aldığı çocuk eğitimi sayesinde bilgilerini anneler ile paylaşmak üzere bir internet sitesi kuran sosyal medya fenomeni yazdıkları yazılar ile milyonlarca annenin gönlünde taht kurdu. Anne çocuk gelişimi ve eğitimi altında birçok kitap yazan ve eserleriyle fenomen haline gelen üretken yazar ulusal radyo ve televizyon kanallarında çocuk eğitimi programı hazırlayıp sundu. Moral FM radyosunda kurumsal Metin yazarlığı yapan başarılı sosyal medya fenomeni annelerin severek takip ettiği yazarlardan birisi haline geldi.

Reklamlar

Hatice Kübra Tongar kaç yaşında?

Sosyal medya dünyasını paylaşımları ile sallayan ve bir çok sosyal medya kullanıcısının dikkatini üzerine çeken başarılı sosyal medya fenomeni yazarın takipçileri sık sık arama motorlarında kaç yaşında olduğunu sordular. 15 Kasım 1984 yılında dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni 36 yaşında.

Hatice Kübra Tongar aslen nereli?

Yaşamına İstanbul’da devam ettiğini bildiğimiz başarısıyla İstanbul Üniversitesine dahi konu olan fenomenin ne yazık ki aslen nereli olduğu bilgisine sahip olamadığımız için şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Hatice Kübra Tongar hangi burç?

Eserlerinin yanı sıra başarıları ile de sosyal medya ve magazin gündeminde adından sıkça bahsettiren ünlü sosyal medya fenomeni yazarın takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise ünlü isimin burcu oldu. 15 Kasım 1984 tarihinde dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni aynı zamanda bir Akrep burcu kadını.

Hatice Kübra Tongar’ın boyu ve kilosu?

Hakkında tam bilgi sahibi olmadığımız ünlü sosyal medya fenomenin ne yazık ki boy ve kilo bilgisini şuan sizler ile paylaşamıyoruz. Özel hayatını sosyal medya dünyasına yansıtmayan ünlü güzelin boy ve kilo bilgisi hakkında yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Reklamlar

Evli mi? Aşk hayatı hakkında detaylar

Yazarlık kariyerinin dışında özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü güzelin takipçilere sık sık arama motorlarından Hatice Kübra’nın hayatında birisi olup olmadığı konusunda araştırma yapmaya başladılar. Güzelliği sempatikliği ve eserleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni yazarın hayatında birisi olup olmadığı konusu epey bir tartışıldı. Bizler siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu detaylıca araştırdık ve bulduk. Evli ve iki çocuk annesi olduğunu bildiğimiz fenomen yazar hakkında ne yazık ki çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır.

Hatice Kübra Tongar kimdir?
Hatice Kübra Tongar kimdir?

Hatice Kübra Tongar’ın mesleği ne?

Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünü Onur derecesi ile bitirdi. Daha sonrasında Arel Üniversitesi Psikoloji alanında yüksek lisans yapmaya başlayan sosyal medya fenomeni lisans eğitimi aldığı sırada çocuk gelişimi ve eğitimi konusunun adı dersleri almaya başladı. Aldığı çocuk eğitimi sayesinde bilgilerini anneler ile paylaşmak üzere bir internet sitesi kuran sosyal medya fenomeni yazdıkları yazılar ile milyonlarca annenin gönlünde taht kurdu. Daha sonrasında bilgilerini kitaba dönüştürmeye karar veren sosyal medya fenomeni ürettiği eşsiz eserler ile sosyal medyanın da dikkatini çekti.

Hatice Kübra Tongar ne kadar kazanıyor?

Ünlü sosyal medya fenomeni yazar şuan ağırlıklı olarak dijital platformlarda yer alıyor. Takipçileri sık sık arama motorlarında sosyal medya fenomeni yazar ne kadar kazanıyor diye aratmış olsalar da ne yazık ki bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. 

Kitapları

Bilgilerini kitaba dönüştürmeye karar veren sosyal medya fenomeni ürettiği eşsiz eserler ile sosyal medyanın da dikkatini çekti. Eserlerine göz atacak olursak:

  • Bağırmayan Anneler
  • Fıtrat Pedagojisi
  • Bağırmayan Çocuklar
  • Üç Çocuk Bir Rüya
  • Peygamberlerin Çocuk Eğitim Metotları
  • Korkutarak Değil Sevdirerek Din Eğitimi
  • Kardeş Kardeş Geçinen Çocuklar
  • İlk 12 Ayda Bebeğin Gelişmesi
  • Allah’ı Arayan Çocuk gibi birbirinden eşsiz sayısız içeriği bulunmaktadır.

Sosyal medya hesapları

İnstagram hesabında aniltiryaki hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Hatice Kübra instagram da ise 1.8M takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Reklamlar
0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x