Ela Sayre kimdir? Twitch onun için ne ifade ediyor?

Ela Sayre kimdir? Twitch onun için ne ifade ediyor?

Ela Sayre 24 Ekim 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Evelina kanalıyla dikkatleri üzerine çeken Ela Sayre’i sizlere yakından tanıtacağız. Ela Sayre kimdir? sorusuna bu yazımızla birlikte net olarak cevap alabileceksiniz. Aynı zamanda Ela Sayre twitch platformuna nasıl başladı ve onun bu bu platform ne ifade ediyor gibi sorularada yanıt bulabilirsiniz. Ela Sayre’nin Twitch haricinde başka bir mesleği var mı? ve daha fazlası için bizi okumaya devam ediniz.

Ela Sayre kimdir? Kısaca tanıyalım…

  • Yaş: 27
  • Boy: Bilinmiyor
  • Kilo:Bilinmiyor
  • Doğum tarihi: 24. 09.1994
  • Burç:Terazi

Ela Sayre ile ilgili belirttiğimiz konular yukarıdakilerle sınırlı değil. Ela Sayre’yle ilgili daha detaylı bilgilere ulaşmak için dilerseniz yazımıza devam edelim. 

Ela Sayre kimdir

Ela Sayre kimdir?

İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi olan Ela Sayre, 24 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Twitch ile YouTube platformlarını yakından takip edenlerin Ela Sayre’i çok iyi bildiğini söyleyebiliriz. Evelina kanalıyla sevenlerin kalbinde taht kuran Ela Sahre’inin, özel hayatına dair çok fazla bilgi maalesef bulunmuyor. Çünkü ünlü güzel özel hayatını konuşma konusunda temkinli davranıyor.

Ela Sayre burcu

Ela Sayre, terazi burcudur.

Ela Sayre doğum tarihi

Ela Sahre, 24 Eylül 1994 yılında doğdu.

Ela Sayre’nin boyu ve kilosu

Ela Sayre’nin boyu ve kilosu bilinmemektedir.

Ela Sayre kaç yaşında?

Ela Sahre 27 yaşındadır.

Ela Sayre aslen nerelidir?

Ela Sahre’nin aslen nereli olduğu bilinmiyor. 

Ela Sayre nerede yaşıyor?

Ela Sayre aslen İstanbul’da yaşıyor. Fakat ünlü güzel için gezmek tutku olduğu için İstanbul’da ki yaşamına pek vakit ayıramıyor. 18 ülkeyle birlikte çok sayıda şehri gezen Ela Sayre, Twitch ve YouTube yayınlarını farklı farklı yerlerden sürdürüyor.

Ela Sayre’nin mesleği nedir?

Ela Sayre bir taraftan öğrenimine ederken diğer taraftan da Twitch platformu üzerinden kazanç sağlıyor. Dijital pazarlamaya karşı Ela Sayre’nin inanılmaz ilgisi var. O yüzden dijital pazarlamayla ilgilide kendini geliştirmeye başlamıştır. Ayrıca Ela Sayre’nin iş aradığını da eklememiz gerekiyor. Twitch’e Ela Sayre ikinci meslek gözüyle bakıyor.

Ela Sayre’nin eğitim hayatı

Ela Sayre aslında İstanbul Üniversitesi mezunudur.  Fakat  aynı üniverisitenin iktisat bölümünü 2. üniversite kapsamında okuyarak eğitim hayatını sürdürüyor.

Ela Sayre telefon numarası

Ela Sayre takipçileri ile telefon numarasını paylaşmamıştır.

Ela Sayre ne kadar kazanıyor?

Ela Sayre ne kadar kazandığını takipçileri ile paylaşmamıştır.

Ela Sayre kimdir

Ela Sayre Twitch platformunu nasıl kullanmaya başladı?

Ela Sahre’nin Twitch’i kullanmaya başlaması tamamen spontane gelişmiştir. Platformla ilgisi aslında önceleri yoktu. Twitch platformunun varlığından haberdar olduktan sonra birkaç güninceleyip sonrasında kendini tam anlamıyla platform içerisinde bulmuştur. Macbook Air kamerasını  eline alarak ilk zamanlar Twitch’i gelişi güzel kullanmıştır. 

Ela Sayre Twitch platformunu meslek olarak görüyor mu?

Ela Sayre için Twitch sadece 2. meslek… Evinde sistem kurulu olduğu sürece vakti doğrultusunda Twitch platformunda varlığını süredürecek. Twitch’in kendisini çok geliştirdiğini de Ela Sayre söylüyor. Ekipmanların en iyisini kurarak ve mükemmel moderatörlerle oyunları gayet başarılı Ela Sayre oynuyor.

Ela Sayre için YouTube ne ifade ediyor?

YouTube macerasının nasıl başladığına dair hiçbir anı hatırlamayan Ela Sayre, öncesinde bu platformun en iyi takipçilerindendi denilebilir. YouTube yayınlarına başlamadan sadece arada sırada yapmayı düşünebilirim  diye kendi kendine söyleniyordu. Ekipmanları, içerikleri ve daha pek çok konuyu kendine engel görürken bir gün gerçek anlamda YouTube üzerinden içerikler üretmeye başladı. Sonuç olarak Ela Sayre bu konuda da önemli bilgiler ve deneyimler edindiğini belirtmiştir. Ela Sayre’ninYouTube ile hayaliyse; sadece şarkı seçimlerinden tutunda videonun oluşturulmasına ve editlenmesine kadar her noktasının kendine ait olması diyebiliriz. Ayrıca Ela Sayre sosyal medya platformlarını çok kullanmayı sevmiyor sadece öbür hesaplardan trafik alma adına kullanıyor. 

Ela Sayre kimi ya da kimleri örnek alıyor?

Ela Sayre’nin idolüm dediği kimse yok. Yalnızca Wtcn, Danucd gibi kişileri beğeniyor.

Ela Sayre kendine nasıl bir hedef koydu?

Twitch platformunda uzun süreli hedeflerinin olmadığını belirten Ela Sayre, yaptığı yayınlar doğrultusunda hedeflerine dairde düşünceler oluşabiliyor. O an gerçekleşen takipçi sayısının oranına göre Ela Sayre kendine hedef koyuyor.

Ela Sayre sevgilisi

Ela Sayre’nin sevgilisi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Ela Sayre sosyal medya hesapları

Baby Evelina yani Ela Sayre’nin resmi sosyal medya hesaplarını şöyle sıralayabiliriz:

Ela Sayre İnstagram

Ela Sayre’ nin hayatını devamlı takip etmek istiyorsanız, Babeyevelina adlı instagram hesabını takip edebilirsiniz. Ela Sayre’nin hesabına buradan ulaşabilirsiniz. 

Ela Sayre YouTube

Ela Sayre tarafından büyük uğraşlar sonucunda çekilen birbirinden güzel videolara Baby Evelina adlı YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. Ela Sayre’nin resmi YouTube kanalı link üzerindedir. 

Ela Sayre Twitch

Ela Sayre’nin 2. mesleğim diye tabir ettiği Twitch platformuna linkten ulaşmanız mümkündür.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Şeyda Aydın Kimdir? Eşi kim? Kuzey Yıldızında mı oynadı?

Yaren Alaca kimdir? Hangi dizide oynayacak? Merve Yalçın ve Cellat ile aynı sitede mi oturuyor?

Yaren Alaca kimdir? Hangi dizide oynayacak? Merve Yalçın ve Cellat ile aynı sitede mi oturuyor?