Tuana Anayurt kimdir?

Tiktok ve Instagram platformunun son zamanlarda popüler içerik üreticilerinden olan Tuana Anayurt diğer sosyal medya platformlarında da tuanaanayurtofficial kullanıcı adıyla hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Tuana Anayurt kitlesini hızla arttırmaya devam ediyor. Tiktok ve Instagram platformunda paylaştığı içerikler ile oldukça sevilen bir isim haline gelen Anayurt’un takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

 Tuana Anayurt kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik. Kendisine güzel sohbeti için teşekkür ederiz.

Hiç ilişkim olmadı. Benim için öncelik eğitim hayatım.

Lise son sınıf öğrencisiyim ve bu yıl sınava hazırlanıyorum. Umarım her şey dilediğimce olur.

Kamera önünde olmayı, videolar çekmeyi, fotoğraf çekilmeyi, içerik üretmeyi seviyorum.11-12 yaşlarında bir platformda video çekmeye başladım. İlk başlarda sadece kendimi eğlendirmek amacıyla basit videolar, dublajlar çekiyordum. Sonralarda instagram hesabı açtım.

Ailem her zaman her konuda beni destekledi ve arkamda oldular ama en büyük destekçim ablam oldu. Hiçbir zaman önüme engel koymadılar aksine engelleri kaldırdılar.

Yayınladığım bir videonun patlamasıyla takipçilerim günden güne artmaya başladı. Videolarım sürekli keşfete düşüyordu ve insanlar videolarımı beğeniyordu. Belli takipçiye ulaştım ve video içeriklerimi güzelleştirmek için uğraştım. Sosyal medya hayatı böylece benim için başlamış oldu.

Tiktok uygulamasında daha çok serbest takılıyorum. Belli bir tarza yoğunlaşmıyorum. O an ne istiyorsam o tarz videolar çekiyorum. Bazen değişim, bazen makyaj, bazen yemek, bazen dans, bazen dublaj yapıyorum ve mimiklerimi ön plana çıkartıyorum. Dublajlarla birlikte içerik üretince insanların beğenisini ve ilgisini çekiyorum. Şu anda 112 bin takipçim var ve bu seviyeye çok kolay gelmediğimi düşünüyorum çünkü kısa sürede oluşmuş bir kitlem yok. Videolarımı çok seven beğenen insanlar olduğu kadar beğenmeyen insanlar da var tabi ki. Dolayısıyla iyi yorumların yanında kötü yorumlar da gelebiliyor. Ama ben sadece mantıklı eleştirileri göz önüne alıp gerisini boş veriyorum. Çünkü hepsine kulak asarsam sosyal medya benim için eziyete dönüşebilir. Buna izin vermiyorum ve eğlenmeme bakıyorum.

Hayatımda dönüm noktam dediğim bir olay yaşamadım.

Hobilerim: Video çekmek, müzik dinlemek, sosyal medyayla ilgilenmek, makyaj yapmak, alışveriş yapmak, yeni yerler görmek ve yemek yapmaktan ayrı bir keyif alıyorum. Fobilerime gelecek olursak: Ne kadar cesaretli davransam da yükseklik korkum var. Hayvanları çok seviyorum ve onlara kıyamıyorum ama maalesef yanlarına yaklaşamıyorum. Bütün hayvanlara karşı fobim var. Sevdiklerimi kaybetmekten çok korkuyorum. Sanırım en büyük fobim bu.

 İnstagram hesabında “tuanaanayurtofficial” hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Tuana Anayurt instagram da ise 17K takipçiye sahip. Bu sosyal medya platformların yanı sıra son yıllarda popüler hale gelen uygulama olan Tiktok’ta ise 112K takipçsi var.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Tayfun Pamir kimdir?

Sefa Kındır kimdir?