Reklamlar
Magazin

Bircan Özerik kimdir? Bircan Özerik fit tarifleri nelerdir?

Reklamlar

İnstagram hesabı ile yükselen Bircan Özerik, diğer sosyal medya platformlarında da hızla yükselen fenomenlerden birisi haline geldi. Sosyal medya platformunu bir para kazanma yöntemine dönüştüren Bircan Özerik Youtube platformundan sonra İnstagram platformunda da en sık aranan ve takip edilen fenomenlerden oldu. Özerik’in takipçileri fenomen güzelin hayatı hakkında arama motorlarında sık sık sorular sormaya başladılar.

Bircan Özerik kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Bircan Özerik kimdir?

Sosyal medya paylaşımları ile sağlıklı yaşam öncülerinden birisi haline gelen Özerik 16 Mart 1999 tarihinde Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Yapmış olduğu sağlıklı tarifler ile hem birçok kişinin zayıflamasına yardımcı olan hem de sosyal medya dünyasında tanınmaya başlayan Özerik yaşamına Sakarya’da devam etmektedir. Instagram platformundan sonra YouTube platformunda da ağırlıklı olarak tariflerini paylaşan başarılı sosyal medya fenomeni isim kilo verme sürecini ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu bildiğini kendisinin de bu süreçlerden geçtiği için insanlara yardımcı olmak istediğini dile getirmiştir. 

Reklamlar

Eğitim hayatına devam etmekte olan fenomen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde 4. Sınıfta okumaktadır. Başarılı sosyal medya fenomeni güzel şuan ağırlıklı olarak dijital platformlar ile alakadar olmaktadır. Sosyal medyada fitnutt hesabı ile başlayan fenomen daha önce kendisinin de kilo verme sürecinde birçok sağlıklı beslenme ve diyet sayfalarını takip ettiğini ve zayıflama sürecinde bunu niye yapamayacağını düşünmüş ve bu şekilde karar vererek başlamıştır. Kısa süre de olsa başlamasında bir diyet uygulamak isteyen yada sağlıklı beslenmeyi düşünen kişilerin tercih ettiği bir sosyal medya hesabı olmuştur.

Bircan Özerik kimdir?
Bircan Özerik kimdir?

Bircan Özerik kaç yaşında?

Sosyal medya dünyasının yanı sıra yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken başarılı isimin takipçilerinin en merak ettiği konular arasında ise ünlü isimin yaşı yer aldı. 16 Mart 1999 tarihinde dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni güzel şuan 22 yaşında.

Bircan Özerik aslen nereli?

Youtube platformunda elde ettiği başarısını diğer sosyal medya platformlarına aktarmayı başaran başarılı fenomenin takipçileri sık sık arama motorlarında fenomen güzelin aslen nereli olduğunu sordular. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık  ve bulduk. Başarılı sosyal medya fenomeni güzel aslen Sakaryalıdır.

Bircan Özerik hangi burç?

Youtube platformunda yayınladığı videolar ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatini üzerine çeken Özerik’in burcu merak konusu oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ve bulduk. 16 Mart 1999 tarihinde Sakarya’da dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Balık burcu kadınıdır.

Reklamlar

Bircan Özerik’in boyu ve kilosu?

Youtube platformunda yayınladığı videolar ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatini üzerine çeken Özerik’in fiziği merak konusu oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ve bulduk. 1.64 cm. boyunda ve 51 kiloda olan Özerik kilo vermeye başladığında kilosunun 62 olduğunu ve 2 ayda 10 kg. verdiğini söylemiştir.

Bircan Özerik evli mi?

Sosyal medya dünyasının beğenilen isimi Özerik’in takipçileri sık sık arama motorlarında evlendiler mi? Sorusunu sormaya başladılar. Başarılı sosyal medya fenomeni evli değildir.

Bircan Özerik’in sevgilisi var mı?

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı fenomenin hayatında birisi olup olmadığı konusunu siz değerli okurlarımız için araştırdık ancak ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Bircan Özerik’in mesleği ne?

Eğitim hayatına devam etmekte olan fenomen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde 4. Sınıfta okumaktadır. Başarılı sosyal medya fenomeni güzel şuan ağırlıklı olarak dijital platformlar ile alakadar olmaktadır.

Bircan Özerik kimdir?
Bircan Özerik kimdir?

Bircan Özerik ne kadar kazanıyor?

Youtube platformunda ürettiği içerikler ile de magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu? Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

Bircan Özerik nasıl fenomen oldu?

Sosyal medyanın fitnutt’ı takipçileri tarafından epey beğenilen fenomenler listesinde yerini aldı. Sosyal medya hesaplarında sık sık sağlıklı ve zayıflamak için takipçilerine tarifler paylaşmaktadır. Sosyal medyaya böyle başlayan fenomen takipçi sayısı gün geçtikçe artarak fenomen unvanına sahip olmuştur.

Bircan Özerik okuyor mu?

Eğitim hayatına devam etmekte olan fenomen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde 4. Sınıfta okumaktadır. Başarılı sosyal medya fenomeni güzel şuan ağırlıklı olarak dijital platformlar ile alakadar olmaktadır.

Bircan Özerik fit tarifleri nelerdir?

Sosyal medya da fit ve sağlıklı tarifler paylaşan ve takipçi kitlesini gün geçtikçe artıran Fitnutt sevenleri tariflerini çok sevdikleri görülmektedir. Fitnutt hesabından paylaştı ve çok sevilen bazı tarifleri sizler için buraya derledik;

  • Biscolata stick sevenlere için gelen bu tarif, sevenlerin yüzünü güldürdü.

1 yumurta, 1.5 yemek kaşığı Tereyağı, 2 yemek kaşığı tam buğday unu, 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp hamur elde ettikten sonra çubuk haline getirip 180 derece fırında 10 dk. pişiriliyor. Daha sonra benmari usulü eritiren bitter çikolataya batırılıp kişinin kendi zevkine bağlı fındık, fıstık, Hindistan cevizi yada o şekilde yenilebilir. Afiyet olsun…

  • Evde çıtır çıtır cips tarifi ile takipçilerin gönlünü feth eden Fitnutt diyette olan ve sağlıklı beslenmek isteyen ama cips canı çeken kişiler için çözüm burada;

Patatesleri sebze soyacağını kullanarak ince inece kesiyoruz ve soğuk suda 10 dk. bekletip güzelce kurulanıyor ve üzerine baharat olarak tercihe bağlı nane, sarımsak tozu ve tuz kullanıldı. Daha sonra 180 fırında fanlı ayarda 10 dk. pişiriliyor ve sonra fırını döndürülüyor ama kapağını hiç açmadan 30 dk. bekleniyor ve işte çıtır çıtır patatesleriniz hazır. Afiyet olsun…

Bircan Özerik kimdir?
Bircan Özerik kimdir?
  • Şekersiz portakallı çikolatalı tart tarifi, hamurunda rafine şeker olmaması ile gözleri kamaştıran tart sevenlerin tarif listesine eklendi.

Hamuru için; 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı tereyağı, 2 yemek kaşığı üzüm pekmezi, 2.5-3 su bardağı tam buğday unu, 1 adet portakal kabuğu rendesi malzemelerin hepsini bir araya getirip yoğuruyorsunuz. Yağladığımız tart kalıbına döküp 180 derece fırında kızarana dek pişiriliyor. Fırından çıktıktan 10 dk. sonra ters çevrilip çıkarılıyor ve ortasına benmari usulü eritiren bitter çikolatayı döküyoruz. Çikolata donmadan isteğe bağlı üstüne çiğ badem ve dilimlenmiş portakal ekliyoruz. Dolapta dinlendiriyoruz. Afiyet olsun…

Bircan Özerik sosyal medya hesapları

Sosyal medya da fit ve sağlıklı tarifler veren Bircan Özerik kısa sürede de olsa alanında ki sosyal medya da tanınan isimler arasına girmeye başarmıştır. Youtube platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Özerik bu platformda 1.9K aboneye ulaştı. İnstagram hesabında kedi.jpeg hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Özerik instagram da ise 106K takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Reklamlar
0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x