Serik Haberleri: Serik Belediyespor’a 2 transfer

Serik Belediyespora 2 transfer

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) – TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Serik Belediyespor, orta saha oyuncusu Sebahattin Usta ile sol bek oyuncusu İbrahim Hırçın ile sözleşme imzaladı.
Serik Belediyespor, sezon öncesi hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürüyor. Külüp diğer taraftan transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak geçen sezon 52 Orduspor FK’dan orta saha oyuncusu 31 yaşındaki Sebahattin Usta ile Tarsus İdman Yurdu’ndan defans oyuncusu sol bek 29 yaşındaki İbrahim Hırçın, 1 artı 1 yıllığına Serik Belediyespor renklerine bağlandı.
Her iki oyuncuyla Afyonkarahisar kampında kulüp başkanı Halil Deligöz ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile imza töreni düzenlendi. İki oyuncu imza töreni sonrası yeşil beyazlı renklere bağlandı.
Başkan Deligöz, “Takımımızın Afyon kampını yönetim kurulu arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Futbolcu kardeşlerimizle istişarelerde bulunduk. Teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda 3 oyuncu daha transfer yaparak transfer sezonunu bitireceğiz” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Evinde ölü bulundu

Kumluca Haberleri: Evinde ölü bulundu

Serikte villada yangın

Serik Haberleri: Serik’te villada yangın