Antalya Haberleri: Ersun Yanal, deneyimlerini paylaştı

Ersun Yanal, deneyimlerini paylaştı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) – FRAPORT TAV Antalyaspor’un Erzurum kampına katılıp teknik direktör Ersun Yanal’ın takımla antrenmanlarını izleyen Azerbaycan’ın Neftçi Bakü takımının eski çalıştırıcısı Mammadov Fizuli, deneyimli teknik adamın antrenman taktikleri hakkında bilgi aldı.
Fraport TAV Antalyaspor’un 10 gündür sürdürdüğü Erzurum kampının tamamında yer alan Mammadov Fizuli, çalışmaları dikkatle takip etti, özellikle antrenmanlarda kullanılan teknoloji hakkında bilgi edindi. Ülkesinin Neftçi Bakü takımında 2018-2021 yılları arasında görev yapan ve son iki sezonunda 2 kez ikincilik yaşayan Fizuli, bu süreçte Galatasaray ile Avrupa Ligi ön eleme maçında takımının başında yer aldı. Fizuli, Pro Lisans eğitimini sürdürürken yeni deneyimler kazanmak istediğini söyledi.
ÖNCE YOUSSEF SONRA FİZULİ
Türkiye’de Ersun Yanal’ın oyun sistemi, çalışma prensipleri ve antrenmanlarda kullandığı teknolojinin ününü duyduğunu belirten Fizuli, “Ersun Yanal hocamızın bilgi ve tecrübesinden faydalanmak için buradayım. Modern futbolun gereklerini uygularken, taktik anlayış ve teknolojik olarak katkılarını yakından görmek, bunları daha sonra çalıştırdığım takımlarda uygulamak istiyorum. Süratli futbol ve geçiş oyunları ile ilgili Ersun hocamızdan çok şey öğrendim. Kendisine, tüm teknik ekibe ve Antalyaspor camiasına beni aralarına kabul ettikleri ve evimde hissettirdikleri için teşekkür ederim. Buradan ayrıldıktan sonra da Antalyaspor’un maçlarını izlemeye devam edeceğim” dedi.
Daha önce de Mısırlı teknik direktör Mohamed Youssef, Antalya’da Ersun Yanal’ın antrenmanlarını izleyip, başarılı teknik adamın deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulmuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
DUYARLILIK YOKSULLUĞU

Antalya Haberleri: DUYARLILIK YOKSULLUĞU!

Temmuzda, Demre ve Kaştaki ören yerlerine büyük ilgi

Demre Haberleri: Temmuzda, Demre ve Kaş’taki ören yerlerine büyük ilgi