Burcu Derya kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan son zamanların popüler dizisi olan Masumiyetin oyuncu kadrosuna dahil olan Burcu Derya, güzelliği ile görenleri kendisine hayran bıraktırdı. Dizinin kadrosuna dahil olduktan sonra daha geniş kitlelere hitap etmeye başlayan fenomen oyuncunun takipçileri Derya hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar bile.

Burcu Deryakimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medyanın magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncu güzelin gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Family Ajans bünyesinde oyunculuk kariyerine yön veren Derya, ekranlara ilk defa İçeride dizisinde hayat verdiği Muhbir Ayre karakteri ile merhaba demişti. Derya burada göstermiş olduğu oyunculuk yetenekleri ile dizi ve film sektörüne sağlam bir giriş yapmıştır. 2021 yılında ise Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Masumiyet adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer aldığını siz değerli okurlarımıza duyurmaktan gurur duyarız.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve özgün video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Derya instagram da ise 2B takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Duru Önver hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Youtuber Gökben Duman kimdir?

Ebru Yücel