Yusuf Kılıç kimdir? Ara Sıra adlı parçası ile oldukça sevilen fenomen sanatçı ile yaptığımız keyifli röportajın işte tüm detayları!

Müzik dünyasının parıldayan yıldızlarından olan Yusuf Kılıç sosyal medyanın da ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Yakışıklılığının yanı sıra sesi ile de büyülemeye devam eden Yusuf Kılıç, bir çok şarkı çalışmasında bulundu. Yusuf Kılıç kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başardı. Takipçileri ise sık sık arama motorlarında fenomen sanatçı hakkında sorular sorumaya başladılar.

 Yusuf Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

Şuan hayatımda gizli bir isim var sosyal medyaya duyurmak istemediğim güzel bir ilişkim var. 

Liseyi bitirdikten sonra eğitim hayatına bir süre ara vermeye karar verdim.

Öncelikle ilk tiktokta içerik üretmeye başladım tabi zamanla yeni şeyler öğrendim yeni insanlarla tanıştım çok güzel bir hayata dönüştü bu sonra YouTube instagram derken güzel şeyler yapmaya gayret ediyorum. İlk önce tiktokta popüler oldum insanlar sevdi tabi bende böyle olduğunu görünce daha fazla uğraşarak geçim sıkıntısı yaşadığım halde o zorlukta çok güzel işler yaparak bu günlere geldim.

Hobilerime gelecek olursak: Küçüklüğümden beri spor yapmaya karşı ayrı bir ilgim var. Aynı zamanda ailem ile vakit geçirmeye ve müzik dinlemeye bayılıyorum. Hepsinin ayrı bir yeri var. Fobilerime gelecek olursak: Öyle herhangi bir fobim olduğunu düşünmüyorum.

Kullanıcı ismim ise artık müzik sektörüne yöneldim profesyonel olarak bir şirketle sözleşme imzaladık.

Sanki her şey bana karşı

Herkesin var bir cevabı

Dikilmiş tepeme tüm korkular

Üstüme çökmüş karabasan

Söyle çıkış yolu yok mu

Bu lanet olası yalan dünyada

Bir içeri bir dışarı atıyorum zehrimi

Ara sıra bakıyorum aynaya

Bu insan ben miyim sövüyorum gelişine

Derdin gidişini görmedim

Asıl çıkışını yakaladığı Tiktok hesabında ise 3M beğeniye ve 412B takipçiye sahip. İnstagram hesabında yusufkılıç hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Kılıç’ın instagram da ise 30B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Hiç komik değil

Maaş zammı teklifinin tarihi belli oldu