Can Arpacı kimdir?

Uzun zaman boyunca ekranlarda olan Beni Affet dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Can Arpacı ekran başındaki izleyiciler tarafından oldukça sevildi. Oyunculukta olan yeteneğinin yanı sıra yakışıklılığı ile de yüreklerde yer edinen Arpacı sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları Arpacı hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Can Arpacı kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ve sosyal medya da sık sık stalk yapılmasına sebep olan bu konuda detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncunun gönül kapılarının kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Erberk modellik ajansında modellik ve mankenlik eğitimi alan Arpacı aynı zamanda Sadri Alışık Kültür Merkezi bünyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Salt Tiyatro Stüdyosunda rol alan ve sahnelerde boy gösteren Arpacı ekranlara ilk defa Büyü sinema filmi ile merhaba demiştir. Daha sonrasında ise uzun soluklu bir dizi olan Beni Affet’in kadrosuna Yılmaz karakteri ile katılmıştır.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Arpacı’nın instagramda ise 50B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Emanet dizisinin Yamanı Halil İbrahim Ceyhan kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Fenomen Kedi Mari Kimdir?

Simla Canpolat Kimdir?