Berk Çiçekgil kimdir? Pelin Yar ile ayrıldı mı?

Tiktok platformunun son zamanlarda popüler içerik üreticilerinden olan Berk Çiçekgil diğer sosyal medya platformlarında da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Türkiye’nin öncülerinden biri olarak adından söz ettiren Berk Çiçekgil, kitlesini hızla arttırmaya devam ediyor. Instagram platformunda paylaştığı içerikler ile oldukça sevilen bir isim haline gelen Berk Çiçekgil’in takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Berk Çiçekgil kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çeken başarı sosyal medya fenomeni isimin uzun süren güzel bir birlikteliği vardır. Kendisi gibi TikTok ve Instagram fenomeni olan Pelin Yar ile uzun zamandır güzel bir birliktelik sürdüren Çiçekgil paylaşmış olduğu aşk pozlarıyla hem takipçilerinden hem de diğer sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Dans akademisinde tanıştıklarını dile getiren çift aşklarının yanı sıra beraber yer aldıkları dans videoları ile de oldukça yakıştırmış e idol haline gelmişlerdir.

Kendisinden 2 yaş küçük olan sevgilisi Pelin Yar 14 Mart 2002 İstanbul doğumludur.

 Sosyal medya dünyasının başarılı isimlerinden olan Çiçekgil eğitimine devam etmektedir. Jeoloji mühendisliği eğitimi almakta olan fenomen isim şuan ağırlıklı olarak dijital platformlarda dans performansı sergilemektedir.

Tiktok platformunun popüler içerik üreticilerinden olan başarılı sosyal medya fenomeni isimin takipçileri sık sık arama motorlarında ünlü fenomenin ne kadar kazandığına dair sorular sormuş olsalar da ne yazık ki bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır.

Sudenaz adında kız kardeşi olan başarılı sosyal medya fenomenin aile hayatı hakkında ne yazık ki çok fazla detay bulunmamtadır.

Asıl çıkışını yakaladığı Tiktok platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Çiçekgil bu platformda 910K aboneye ulaştı. İnstagram hesabında berkçiçekgil hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Çiçekgil’in instagram da ise 116B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yine gözaltında

Dünyaca ünlü yazardan bağımlılıklara son veren kitap