Barış Bra

Barış Bra

Barış Bra canlı yayın, id, clash royale, şarkısı, pubg ismi, among us, discord, hassasiyet ve 90 fps onu tanımlayan ve kendisi ile özdeşleşen kelimler bunlar. Ancak çok daha fazlası var. Barış Bra kimdir soyadı, kaç yaşında, sevgilisi, babası, annesi, eşi, Barış Bra ne kadar para kazanıyor, Barış BRA sevgilisi Habibe evlendi mi, Barış Bra aslen nereli, boyu, kilosu, burcu, hakkında merak edilen detaylar hayatı ve biyografisi, vikipedi notları kısaca Barış Bra aslında kim gelin hep birlikte öğrenelim.

Özellikle dijital çağın gelişmesi ile son dönemlerde trend olan bazı meslek adları var. Kuşkusuz bu meslekler halen günümüz literatürüne geçmedi. Dijital çağ, bilgisayar oyunları, video içeriği üreticisi, fenomen gibi kavramlar henüz tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tam olarak karşılık bulmadı.

Bugün oyun dünyasının yetenekli ve başarılı isimleri arasında yer bulan Barış Bra hem Mimar, Streamer ve aynı zamanda Youtuber. Kısa sürede her kesimden ve her yaş grubundan pür dikkat, dikkatleri üzerine çekemeyi başardı.

Oyun sanatçısı Barış Bra 21 Temmuz 1993 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Almanya doğumlu olan Barış Bra’nın çocukluk yılları 6 yaşına kadar doğup büyüdüğü Almanya’da geçti. Eğitim hayatına Türkiye Mersin’de başlayan Barış Bra 6 yaşından sonra ailesi ile birlikte memleketi Mersin’e taşındı ve bu süreçten sonra Mersin Osmaniye Mahallesi’de yaşam sürmeye başladı.

Atatürk İlköğretim Okulu’nu tamamladıktan sonra lise eğitimine Mersin Lisesi’nde devam etti ve mezun oldu. Üniversite eğitimine yüzde 50 bursla yavru vatan Kıbrıs’ta Vakıf Üniversitesinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık bölümünde sürdürmeye başladı. Fakat kısa bir süre sonra eğitimine ara verdi. Sonrasında ikinci üniversiteyi Türkiye’de kazanarak yine Mimarlık bölümünde eğitimine devam etti . Ancak mimarlık okumasına karşın mimarlık mesleğini icra etmeyi sevmediğini her fırsatta dile getirmiştir. Kişisel özellikleri arasında en belirgin yönünü ise egost olarak açıklamıştır. Bunu en bariz şekilde instagram hesabında da Son Egoist yazarak taçlandırmıştır. Üniversite sürecinin ardından Müteahhitlik ve şantiye şefliği yapmaya başlayan genç oyun sanatçısı ailesi ile özelikle de babasıyla uzun süre görüşmemiştir. Annesinden destek alan Barış Bra kendi bildiği ve sevdiği işi yapmak adına annesinden daha çok destek almıştır.

Barış Bra youtube kariyerine 17 Mart 2016 tarihinde başladı. Çok kısa bir sürede geniş bir kiteley ulaştı. YouTube video kanalında; Clash Of Clans, PUBG, Brawly Stars ve Clash Royale dahi olarak başarılı oyunlar ve yayınlara imzasını atmıştır. Hedef kitlesi tarafından hareketli, eğlenceli oyun tarsına sahip olduğu için tüm kesimler tarafından sıkılmadan izlenmektedir. Pubg’nin sevilen oyuncusu Barış Bra Clash oyunlarının ardından Pubg serisi ile izler kitlesini kendisine hayran bıraktı. Ayrıca Brawl Stars videolarıyla trend olan oyun sanatçıları arasında yerini aldı. Clash of Clans videolarıyla start verdiği youtube kanalında Clash Royale oyunu ile çok yüksek izlenmeler elde etti.

Oyun sanatçısı Barış Bra hangi takımlı diye merak edenler varsa, hangi takımı tuttuğu popüler soruları arasında yer aldığı için şöyle belirtelim Fenerbahçelidir. Futbol ve takım tutma serüveni fanatik olacak seviyede olmadığını belirten Barış Bra maç keyfini süper ligde değil, daha çok Avrupa ve şampiyonlar ligi maçlarını izleyerek enerjisini atmaktadır.

Oyun videolarıyla tanınan ve fenomen haline gelen Barış Bra özel hayatında sevgilisi olup olmadığı evlenip evlenmediği konusunda sorularla da gündeme gelmiştir. Barış Bra Habibe ile sosyal medya üzerinden tanışarak sevgili olmuştur. Barış Bra lise yıllarında “Her gördüğüm kıza aşık oluyordum.” Açıklaması ile takipçilerini güldürmüştür.

Habibe ile daha sonra nikah masasına oturan Barış Bra  Instagram’da kullanıcı adı lafoudreee olan Habibe ile evlendi. Ancak kendisine düğünü ile ilgili olarak alakalı negatif-olumsuz binlerce yorum geldi. Pubg Mobile, Clash Royale ve Brawl Stars gibi oyun videoları paylaşarak büyüyen YouTuber Barış Bra Düğün pozlarının altına yazdığı açıklamalarla sosyal medyada büyük yankılar uyandırmıştır.  Ayrıca bir dönem ırkçılık video görüntüleri ile de sosyal medyada linç edilmek istenmiştir.

Barış Bra Habibe ile evli olup günümüzde oyun videolarını paylaşmayı sürdürmektedir. Barış Bra eşi Habibe ile bebek beklemektedirler.

Barış Bra boyu 1.73 cm kilosu 94 kg ve burcu Yengeç. 2021 itibarı ile 28 yaşında.

Barış Bra tahmini kazancı ise € 203K – € 1.22M arasında değişmektedir. Sahip olduğu arabanın plakası da özel olarak BRA’dır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Berat Ali Yılmaz

Berat Ali Yılmaz

Aslışah Alkoçlar

Aslışah Alkoçlar