Antalya Haberleri: Tütüncü: Manavgat’ın yaralarını birlikte saracağız

Tütüncü: Manavgatın yaralarını birlikte saracağız

 

ANTALYA,(DHA) – KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz güçlü bir devletiz. Biz güçlü bir milletiz. En kısa sürede gönül birliğiyle Manavgat’ımızın yaralarını saracağız” dedi.
Kepez Belediyesi’nin  ‘Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi’ ilan edilen Manavgat’ta, İçişleri Bakanlığı’nca 8 mahallede yürütülecek çalışmalarda görevlendirilmesi üzerine Başkan Hakan Tütüncü, “Sayın bakanımızın görevlendirmesiyle belediyemizin bütün bürokratları, arazide çalışan bütün personelleriyle birlikte buradayız, Manavgat’tayız. Manavgatlı hemşehrilerimizin, bu afetten etkilenen bütün hemşehrilerimizin yardımındayız, yanındayız” diye konuştu.
KEPEZ, 8 MAHALLEDE ÇALIŞMALARI YÜRÜTECEK
“Zaten devletimiz buraya her türlü yardımı getiriyor” diyen Başkan Tütüncü, “Devletimizin 5 bakanının Manavgat’ta olması, aynı anda burada olmaları çok önemli. Bu sabah burası afet bölgesi ilan edildi. Dolayısıyla burası bu yangın afetiyle oluşan yaraların sarılması konusunda da olağan üstü bir imkana kavuşmuş oldu. Yaşanan bu afet çok büyük bir afet. Yaşanan acı tarifsiz bir acı” diye konuştu.
Kepez Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nca yangından etkilenen Evrenseki , Çolaklı, Gündoğdu, Yavru Doğan, Kalemler, Çardak, Şişeler ve Hocalı mahallerindeki çalışmalarda görevlendirildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kepez Belediyesine İçişleri Bakanlığından Manavgat görevi

Antalya Haberleri: Kepez Belediyesi’ne İçişleri Bakanlığı’ndan Manavgat görevi

Motosikletle çarpıştı, sürücüler yaralandı

Demre Haberleri: Motosikletle çarpıştı, sürücüler yaralandı