Ece Yaşar kimdir?

Show Tv ekranların ‘da yayınlanan Çukur dizisinde hayat verdiği Karaca Koçovalı karakteriyle sevenleriyle buluşan Ece Yaşar oyunculuğu ve eşsiz yeteneği ile göz doldurdu. Yaşarı tanımayanlar ise arama motorlarında onu araştırmaya çoktan başladı bile. Merak edilen güzel oyuncunun yaptığı paylaşımlar ve hakkında çıkan haberler çok konuşuldu.

Bugün ki yazımız da sizlere Ece Yaşar kimdir? kaç yaşında? hangi burç? sevgilisi var mı? gibi en çok merak ettiğiniz soruların cevaplarını veriyoruz.

Ekranların genç yüzü olan Çukur dizisinin Karacası’nın özel hayatı tam bir muamma adı bir dönem Can Muratoğlu adında bir beyefendi ile anılan güze oyuncu şimdiler de ise başka bir isimle gündem oldu.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen aşk iddiası. Uçankuş’un haberine göre dizide Selim karakterini canlandıran Öner Erkan ile Selim karakterinin kızı Karaca karakterini canlandıran Ece Yaşar’dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, ikili arasındaki aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Çukur dizisinin iki oyuncusu Öner Erkan ile Ece sevgili mi oldu? Çukur dizisinin iki önemli oyuncusu için aşk iddiası gündemde. Bilindiği gibi Çukur dizisinde Öner Erkan, Karaca’yı canlandıran Yaşar’ın babası rolünde. İkili arasında ki yaş farkı da hayranları tarafından tartışmaya yol açtı. Bilindiği üzere Yaşar 26 yaşında ancak Öner Erkan ise 40 yaşında aradaki 14 yaş farkı tartışmaya neden oldu.

Ortaokul ve Lise de Hacettepe Üniversitesin de bale okuyan güzel oyuncu ortamın içinde izleyici olarak Tiyatroyla tanışmış. Dans ettiği sıralarda bir hikâye anlatmanın onu daha çok heyecanlandırdığını fark eden oyuncu. Bunun için en güzel yerin tiyatro sahnesi olduğunu düşünen güzel oyuncunun hayatı burada değişmeye başlamış. Lise sonda kararını değiştiren Yaşar oyuncu olmak istediğine karar verip okulunu değiştirmiş. 18 yaşından bu yana bu meslek için emek eden güzel oyuncunun başarıları takdire şayan.

Başarılı oyuncumuz Yaşar dokuz yaşındayken karate kursuna gidiyormuş ancak annesi onu baleye yönlendirmeye karar vermiş. ” Annem bir sabah elimden tutup Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin çocuk balesi kursu seçmelerine götürdü. Orada üç sene boyunca aldığım eğitim sonrasında ilk defa sahneye çıktığım an gerçekten çok mutluydum.” O zamanları böyle dile getiren güzel oyuncu bu hayatta örnek aldığı ilk insanın da annesi olduğunu söyledi.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Merve Oflaz hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Tansel Öngel

Begüm Akkaya