Damla Uğurtürk

Damla Uğurtürk 1986 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Öğrenimine Ankara’da başladı. Çankaya Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde devam etti.  Lise yıllarında haber spikeri olmak istedi. Hayvanları çok seven Damla Uğurtürk doğa düşkünü.

Televizyonculuk kariyerine Kanal D ve Star TV stajyer olarak başladı.  Ardından NTV staj yaptı. FOX TV’de muhabir olarak çalıştı. Kanal B’de muhabir olarak görev aldı.  Ardından ve TRT ve TGRT televizyon kanallarında muhabir ve spiker olarak çalıştı.  

Beyazıt Öztürk ile birlikte 65. Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin sunuculuğunu yaptı.

LÖSEV gönüllüsü olan Damla Uğurtürk 2020 Ağustos ayında Beşiktaş Kulübü’nün düzenlediği “Bırakmam Seni” kampanyası ile Vodafone Park’ta “Ödül Senin” organizasyonda Yılmaz Erdoğan ile birlikte aynı sahnede sunuculuk yaptı.  TRT Spor’da program ve haber sunan Damla Uğurtürk aynı zamanda CNN ekranlarında da yer aldı.

2021 yılında Damla Uğurtürk Yılmaz Erdoğan ile sevgili oldukları yönünde haberlerle basında yer alan isim oldu. Damla Uğurtürk boyu 1.68 cm kilosu 54 kg burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sadok Kohen Kimdir?

Ekin Beril Kimdir?