Emir Özden kimdir? En büyük hayali nedir? Babası kim?

Emir Özden kimdir? En büyük hayali nedir? Babası kim?

Emir Özden ile tanışmaya hazır mısınız ? Emir Özden kimdir? Sizleri yakışıklı ve genç oyuncu Emir Özden ile tanıştırmak istiyoruz. Emir Özden kaç yaşında? Sizleri Emir Özden ie tanıştırıyoruz. Emir Özden’in sevgilisi kim? Hangi üniversiteden mezun? Emir Özden’in babası kim? Sıra dışı hayali  ve daha fazlası için keyifli okumalar dileriz…

Emir Özden Kimdir?

Emir Özden kimdir? Kısaca tanıyalım…

Emir Özden’i daha yakından tanıma fırsatını harika yazımız ile sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce ekranların yeni popüler yüzü Emir Özden’i kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 60 kg
  • Boyu: 1.68 cm
  • Yaşı: 24
  • Burç: Terazi
  • Doğum tarihi: 21 Ekim 1996
  • Yaşadığı yer: İstanbul

Eğer ki başlıklarımız sizde Emir Özden hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Emir Özden Kimdir?

Emir Özden kilosu

Emir Özden 60 kilodadır.

Emir Özden  boyu

Emir Özden 1.68 cm boyundadır.

Emir Özden kaç yaşında?

Emir Özden 24 yaşındadır.

Emir Özden burcu

Emir Özden Terazi burcudur.

Emir Özden doğum tarihi

Emir Özden’nin doğum tarihi 21 Ekim 1996’dır.

Emir Özden nerede yaşıyor?

Emir Özden İstanbul’da yaşamaktadır.

Emir Özden’in memleketi neresidir?

Emir Özden Trabzonludur.

Emir Özden’in sevgilisi var mı?

Emir Özden özel hayatını sosyal medyaya yansıtmaktan pek hoşlanmasa da Masumlar Apartmanı dizisinde rol arkadaşı Gizem Katmer ile olan yakınlıkları dikkatlerden kaçmıyor. Sevgilisi olup olmadığı açıklamayan Emir Özden kariyerine odaklanmış gibi duruyor.

Emir Özden Kimdir?

Emir Özden’in telefon numarası

Emir Özden hayranlarıyla telefon numarasını paylaşmamıştır.

Emir Özden hangi üniversiteden mezun?

Öğrencilikle hiç aram yoktu her sene 9 zayıfım oluyordu’ diyen Emir Özden 11.sınıfta iken bir Matematik dersinde yapamayacağını anlayıp dersten çıktı ve rehberlik öğretmeniyle önceden araştırdığı tiyatro okulundan bahsetti. Rehberlik öğretmeninden olumlu yanıt alan Emir Özden ailesinden de destek gördü. ‘Yetenek sınavına girmeye giderken kendimi tiyatro eğitiminin içinde buldum. En büyük şansım ailemdi. Çok destek oldular. Ailede hiç oyuncu yok ama beni annem çok destekledi.’

Emir Özden hangi bölümü okudu? Ne mezunu?

Emir Özden Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olduktan sonra halen eğitiminin devam ettiği Kadir Has Üniversitesi’nde öğrencidir.

Emir Özden hangi filmlerde oynadı?

Emir Özden eğitim dönemindeyken de çeşitli tiyatro ve diziler de rol almıştır. Aynı zamanda reklam filmlerinde de oynayan Emir Özden’in bir de sinema filmi vardır.

2012 de Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde rol alan Emre Özden ardından Böyle Bitmesin dizisinde de büyük başarı sağladı. 2014 de Not Defteri dizisinde oynayan Emre Özden televizyonların sevilen dizilerinden Poyraz Karayel de konuk oyuncu olarak oynadı ve beğenileri topladı. Kömür rolüyle Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde oynadı. Kanatsız Kuşların Emresi en son Masumlar Apartmanı dizisinde asi ergen Ege rolünü canlandırmaktadır.

2019 da Bilmemek isimli sinema filminde umut karakterini canlandıran Emir Özden başarısından söz ettirdi.

Emir Özden Kimdir?

Emir Özden’in mesleği nedir?

Aynı zamanda hala öğrenci olan Emir Özden tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur.

Emir Özden ne kadar kazanıyor?

Emir Özden kazancını belirtmemiştir.

Emir Özden’in ailesi de merak konusu

Babası ticaretle uğraşan Emir Özden’in annesi ise ev hanımıdır. 17 yaşında bir kız kardeşi olduğunu ve Kanada da okuduğunu söyleyen Emir Özden orta halli bir aileden geldiğini söyledi.

Emir Özden hangi takımlı?

‘’Çocukluktan beri Fenerbahçe aşkıyla büyüdüm. Çocukken aldığım en güzel hediye Fenerbahçe forması ve futbol topuydu. Fenerbahçe’yi sadece futbolda değil basketbol da da çok seviyorum.’’ Diyen Emir Özden’e futbolcu olmak ister miydin sorusuna yanıtı ise diğer başlıkta.

Emir Özden futbolcu olmak ister miydi?

‘Futbolcu olmayı çok istiyordum. Fenerbahçe alt yapısında da oynadım. Çocukluk hayalimdi. Küçük Alex derlerdi bana, iyi de oynardım. Sakatlandım bırakmak zorunda kaldım. İyileştikten sonra da eskisi gibi ısınamadım. Ama hala futbolu çok severim. Basketbolu da çok seviyorum yakından takip ediyorum.’

Emir Özden’in Masumlar Apartmanı hakkında fikirleri nelerdir?

Masumlar Apartmanı benim için çok özel bir iş. Kendimi geliştirdiğim, eğittiğim bir iş. Yönetmenlerimiz olsun oyuncularımız olsun hepsi çok donanımlı insanlar. Hepsini ayrı ayrı çok seviyorum. En sık sahnemiz dedem rolündeki Atilla Şendil ile oynamak çok keyifli sonra Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve saymadığım diğer değerli isimler hepsi çok iyiler. Partnerim Gizem Katmer de öyle. Bu dizi bana hayata dair de çok şey öğretti. Sette çekimlere başlamadan önce hep birlikte bölüm hakkında ve senaryo hakkında uzun uzun kapa patlatıyoruz. Ben ilk kez gördüm böyle bir şey. Farklı fikirler zenginleştiriyor içeriği, görüntüyü.’

Emir Özden’in en büyük hayali nedir?

‘En büyük hayalim 2 arkadaşımla birlikte uzaya çıkmak. Ölmeden bunu yapmak istiyorum. Kulağa ilginç ve sıra dışı geliyor ama ilerleyen zamanlarda uzaya çıkmak mümkün olur diye düşünüyorum.’

Emir Özden Kimdir?

Emir Özden’in geleceğe yönelik planları neler?

‘Tiyatro yapmaya devam etmek istiyorum. Bir festival filmi daha fena olmaz. Masumlar apartmanı gibi kaliteli projelerde yer almak isterim.’ diyen Emir Özden’in başarılı olacağından hiç şüphemiz yok.

Emir Özden nasıl biridir?

Genelde kendi hayatımdan bir şeyi olduğu gibi kabul edip öyle devam ediyorum. Bence bu hayatı kolaylaştırıyor. Daha stressiz ve berrak bir bakış açısıyla karar vermeyi de sağlıyor. Bence öğrenilmesi gereken, gerekli bir şey bu.

 Emir Özden’in evcil hayvanı var mı?

İnstagram hesabında havalı pozlarının yanı sıra hayvanları da paylaşmaktadır. Ama kendi evcil hayvanı var mı yok mu bilinmiyor. İşte güzel bir poz geliyor.

Emir Özden Kimdir?

Emir Özden’in Sosyal Medya Hesapları

Sizler için yakışıklı oyuncu Emir Özden’in kullanmış olduğu sosyal medya hesabını paylaştık. Emir Özden’e aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşmanız mümkündür. Dilerseniz inceleyebilirsiniz. ‘Sosyal medya da özel hayatımı paylaşmayı sevmiyorum. Olmasa da olur benim için.’ dedi.

Emir Özden İnstagram

68,8 bin takipçisi ile genç ve yakışıklı oyuncumuz fotoğraf ve videoları, hikayesinde setten görüntüler ve dinlediği müzikleri paylaşmaktadır. 34 gönderi paylaşan oyuncu hesabı Masumlar Apartmanı çekimlerine başladığından beri aktif şekilde kullanmaktadır. Emir Özden’in İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Emir Özden’in Poyraz Karayel dizisinde ki muhteşem performansını mutlaka izlemelisiniz.

Konuk oyuncu olarak rol aldığı Poyraz Karayel dizisinde ki performansını izlediniz mi? İzlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz.

Ege ve Neriman’ın ilk karşılaşması. Hala izlemediniz mi?

Masumlar Apartmanı dizisinde Ege ve Neriman rolüyle ekranlara gelen genç karakterlerin ilk karşılaşması diğer dizilerde olan karşılaşmalardan biraz farklı. İzlemeniz için videoyu buraya bırakıyoruz.

Emir Özden rol arkadaşı Gizem Katmer ile dizi setinde oynadıkları karakterleriyle ilgili röportaj veriyor

Masumlar Apartmanı dizisinde çok yakıştırılan genç çift oynadıkları Ege ve Neriman rolüyle ilgili bilgiler veriyorlar. Setten de görüntüler var. İzlemenizi öneririz.

Artık hepimiz Emir Özden’in Fenerbahçe aşkını biliyoruz. Peki ya bu videoyu izlediniz mi?

Fenerbahçe’ye çocukluğundan beri aşık olarak büyüyen hatta Fenerbahçe’nin alt yapısında oynayan Emir Özden FBTv’ye konuk oluyor. Keyifli bir sohbet için videoyu sizin için paylaşıyoruz.

Emir Özden Masumlar Apartmanı

Emir Özden’in Masumlar Apartmanı dizisinde rol aldığını biliyor muydunuz?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Yağız Çiçek kimdir? Yağız Çiçek yeni şarkısı

Yağız Çiçek kimdir? Yağız Çiçek yeni şarkısı

Ecem Atalay kimdir? Oynadığı diziler nelerdir?

Ecem Atalay kimdir? Oynadığı diziler nelerdir?