İlayda Oymak kimdir? İlayda Oymak Ersin’le ayrıldı mı?

İlayda Oymak kimdir? İlayda Oymak Ersin’le ayrıldı mı?

İlayda OymakYoutube içerikleriyle takipçi kitlesini arttırmış bir sosyal medya fenomenidir. İlayda Oymak Ersin ile evlenmeyi düşünüyor mu? İlayda Oymak boy kilo bilgileri neler? Bu sorulara ve çok daha fazlasına yanıt bulmak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Keyifli okumalar…

İlayda Oymak kimdir? Kısaca tanıyalım…

İlayda Oymak’ı daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce İlayda Oymak’a kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 45
  • Boyu: 1.70
  • Yaşı: 26
  • Burç: Oğlak
  • Doğum tarihi: 1994
  • Yaşadığı yer: İstanbul
  • Memleketi: Ankara

Eğer ki başlıklarımız sizde İlayda Oymak hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

İlayda Oymak

İlayda Oymak kaç yaşında?

İlayda Oymak 26 yaşındadır.

İlayda Oymak’ın boyu

İlayda Oymak boy bilgisini sizler için araştırdık. İlayda Oymak’ın boyu 170 cm’dir.

İlayda Oymak’ın kilosu

İlayda Oymak kilosu 45’tir.

İlayda Oymak’ın doğum tarihi

İlayda Oymak 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Tam olarak hangi ay ve günde doğduğu ise bilinmemektedir.

İlayda Oymak’ın burcu

İlayda Oymak Oğlak burcudur. Oğlak burcunun getirdiği yüksek standartlara sahip olmaları zamanla kendilerini de bezdirir, mükemmeliyetçilik özelliği vardır. Bu nedenle de İlayda Oymak’ın, burcunun özelliklerini taşıdığını söyleyebiliriz.

İlayda Oymak aslen nereli?

İlayda Oymak aslen Ankaralıdır. Güzel fenomen burada doğmuştur. İlayda Oymak’ın babası burada yaşamasa da annesi hala Ankara’da yaşamaktadır.

İlayda Oymak ailesi

İlayda Oymak tek çocuktur. İlayda Oymak babası ve annesi kimya mühendisidir. Ancak şu anda ikisi de farklı meslek dallarını yapmayı tercih etmiştir. Annesi şu anda İngilizce öğretmenliği yapmaktadır. Babası ise iş adamıdır. İlayda Oymak babası ile beraber enerji santralleri yapmaktadır. Annesi Ankara’da yaşamaktadır. Babası İzmir’de yaşamaktadır.

İlayda Oymak göz rengi nedir?

İlayda Oymak’ın gözleri açık kahverengidir.

İlayda Oymak saç rengi

İlayda Oymak doğal saç rengi kızıldır. Koyu tonlarda kullanmaktadır.

İlayda Oymak nerede oturuyor?

İlayda Oymak İstanbul’da yaşamaktadır.

İlayda Oymak’ın en sevdiği renk?

İlayda Oymak’ın en sevdiği renk pembedir.

İlayda Oymak hangi liseden mezundur?

İlayda Oymak hangi liseden mezun sorusunu sizler için araştırdık. İlayda Oymak, liseyi Ankara’da okumuştur. Güzel fenomen Ankara ODTÜ Koleji’nden mezundur.

İlayda Oymak üniversite

İlayda Oymak üniversitede Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünde okumuştur. Güzel fenomen, İstanbul Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünden mezundur.

İlayda Oymak’ın kaç estetiği var?

İlayda Oymak’ın burun, dudak ve meme olmak üzere 3 adet estetiği vardır. İlayda Oymak estetik doktoru kim sorusuna ise bir videosunda cevap vererek, estetik işlemlerinin tamamını Prof. Dr. Serdar Öztürk’e yaptırdığını açıklamıştır.

İlayda Oymak’ın doğal hali

İlayda Oymak makyajsız ve doğal hali takipçileri tarafından merak edilmektedir. İlayda Oymak estetiksiz halleriyle doğal görünümdeyken, estetik sonrası gözlerine renkli lens takmaya başlamıştır. İlayda Oymak eski hali olan fotoğraflarında çok farklı bir görünümdedir.

İlayda Oymak’ın sevgilisi kim?

Edindiğimiz bilgiye göre, İlayda Oymak sevgilisi ile yıllardır beraberliğini sürdürüyordu. Sevgilisinin adı Ersin, İzmir’de yaşıyor. İlayda Oymak Ersin sosyal medyada çok takip edilen çiftler arasında yer alıyorlar. Ancak son zamanlarda ayrılık dedikoduları çıkmaya başlamıştır. İlayda Oymak bu konuda herhangi bir açıklama yapmamıştır.

İlayda Oymak’ın en sevmediği ders hangisi?

İlayda Oymak, eğitim yıllarındaki en sevmediği dersin Matematik olduğundan söz etmiştir.

İlayda Oymak’ın zayıflık takıntısı var mı?

İlayda Oymak, zayıf olmayı hep çok sevdiğini, zayıf kızları daha çok beğendiğini söylemiştir. Kendisi de zayıf kalabilmek için elinden geleni yaptığını söylemiştir.

İlayda Oymak kimdir

İlayda Oymak kilolu olduğu hali

İlayda Oymak kilolu hali ile büyük bir değişim yaptığını göstermektedir. İşte İlayda Oymak eski hali ile yeni hali arasında belirgin bir fark vardır. Güzel fenomen şu anda oldukça fit bir vücuda sahiptir.

İlayda Oymak nasıl zayıfladı?

İlayda Oymak nasıl zayıfladı konusunu sizler için araştırdık. İlayda Oymak, haftada 5 gün spor yaparak ve yediklerine çok dikkat ederek yüksek oranda kilo vermiştir. Sabahları tahıl grubundan yulaf ve kuru meyvelerle, akşamları ise salata ve protein ağırlıklı beslenerek yeni görüntüsüne kavuştu. Bu süreçte oldukça sabırlı ve iradeli davranan güzel fenomen, kısa sürede fit bir vücuda kavuştu.

İlayda Oymak’ın hayali ne?

İlayda Oymak, gelecekte başarılı bir sunucu ya da spiker olmak istiyor. Aldığı eğitimi-le ilgili bir meslek seçerek, kamera önüne çalışmak istiyor. Bunların haricinde de güzel fenomen, bir restoran açmak istiyor. Adını ve konseptini dahi hazırlayan İlayda Oymak, bunu takipçileriyle paylaşmamıştır. Restoranının ayrıntılarını sır gibi saklamaktadır.

İlayda Oymak’ın en çok alışveriş yaptığı marka?

İlayda Oymak, en çok Zara marka ürünleri tercih ediyor.

İlayda Oymak’ın kahramanı kim?

İlayda Oymak’ın kahramanı Jon Bon Jovi’dir. Jon Bon Jovi’nin ‘Superman Tonight’ adlı şarkısını dinledikçe şarkıcıya olan hayranlığının arttığını dile getirmiştir.

İlayda Oymak, kim olmak isterdi?

İlayda Oymak, böyle bir soruya spesifik bir cevap veremeyeceğini, ancak biri olmak istese dünyaca ünlü Hollywood starlarından biri olmak istediğini söylemiştir. Aynı zamanda İlayda Oymak’ın idolü, Ajda Pekkan’dır. Güzel fenomen yaşlanınca onun gibi olmak istediğini belirtmiştir.

İlayda Oymak’ın kızlara önerisi nedir?

İlayda Oymak, kız takipçilerine, kilo almamalarını, kilolarına dikkat etmelerini, sağlıklı bir vücuda sahip olmalarını önermiştir. Kendisi de verdiği kilolarla bu önerilerini desteklemiştir.

İlayda Oymak, piyangoyu kazansa ilk yapacağı şey ne olurdu?

İlayda Oymak, piyango ikramiyesini kazansa ilk yapacağı şey Ferrari almak ve çok fazla alışveriş yapmak olduğunu söylemiştir.  

İlayda Oymak’ın evcil hayvanı var mı?

İlayda Oymak’ın bir tane kedisi vardır. Güzel fenomen evcil hayvanları ve özellikle kedileri çok sevmektedir. Kedisinin adı Badem’dir.

İlayda Oymak’ın yeni sevgilisi kim?

İlayda Oymak ersin ayrıldı mı soruları sosyal medyayı meşgul etmektedir. Henüz net bir bilgi yoktur. İlayda Oymak yeni sevgilisi kim konusu yeni bir bilgi geldikçe güncellenecektir. İlayda Oymak eski sevgilisi Ersin mi konusu hala güncelliğini korumaktadır. İlayda Oymak sevgilisi Gökhan şeklinde söylentiler de çıkmaktadır ancak buna dair bir paylaşım yoktur. İlayda Oymak Ersin ile ayrıldı mı soruları netlik kazandığında size ayrıntılı bilgi vereceğiz.

İlayda Oymak’ın evini neden polis bastı?

İlayda Oymak polis ile olan anıları sosyal medyada büyük ilgi çekti. İlayda Oymak doğum gününü kutlarken evini polis bastı. Henüz bunun neden olduğuyla alakalı bir açıklama gelmedi.

İlayda Oymak ekşi

İlayda Oymak’ın takipçileri sosyal medyadan veya forum sitelerinden hakkında neler yazıldığını çok merak ediyor. İlayda Oymak ekşi yazarları tarafından konuşulan sosyal medya fenomenlerinden biridir. Aynı zamanda daha çok kadınların kullandığı bir sözlük olan Süslü sözlükte de güzel fenomen hakkında yorumlar yapılmıştır. İlayda Oymak süslü ve ekşi yazarlarının genel olarak beğendiği bir sosyal medya fenomenidir.

İlayda Oymak

İlayda Oymak hakkında

İlayda Oymak kimdir hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. İlayda Oymak,1994 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlayda Oymak ailesi konusunda çok fazla merak edilmektedir. İlayda Oymak annesi ve babası kimya mühendisidir. Şimdilerde annesi Ankara’da yaşamaktadır ve İngilizce öğretmenliği yapmaktadır. Babası ise İzmir’de yaşamaktadır ve iş insanıdır. Ünlü youtuber İlayda Oymak, üniversitede Televizyon Haberciliği ve Programcılığı okumuştur. Çocukluğundan beri kamera önünde olmak istediği bilinen ünlü Youtuber’ın, sosyal medyada kendi kanalını açma hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu dile getirmiştir. Özel hayatı çok merak edilen İlayda Oymak’ın, artık özel hayatı ile ilgili bilgi vermediği bilinmektedir. Spor ve beslenme programları ile ön plana çıkan ünlü Youtuber, her yıl 1 kilo vererek yılda 12 kilo verdiğini açıkladığından çok dikkat çekmiştir. Estetikleri ile sürekli göz önünde olan sosyal medya fenomeninin burun, dudak ve meme estetikleri vardır. Estetiklerini isteyerek yaptırdığını, lise zamanlarında da kendini güzel bulduğunu öz güven sorunu yaşamadığını belirtmiştir. Shop.ilaydaoymak sitesinde kendi ürünlerini satarak e- ticaret sektörüne de giriş yapan güzel fenomen, buradan da kazanç sağlamaktadır. Güzel fenomenin aşk hayatı ise gizliliğini koruyor. Daha önce evlenmek istemeyen sosyal medya fenomeni, şimdilerde evlenip çocuk sahibi olmak istemektedir. İlayda Oymak sevgilisi Ersin hakkında güncel bilgi yoktur. İlayda Oymak’ın bir tişörtü almayı unuttuğu için video karşısında ağladığı anlar sosyal medyada hala büyük ilgi görmektedir. Video kaldırıldığı için İlayda Oymak ağlama videosunu sizlerle paylaşamıyoruz.

İlayda Oymak sosyal medya

İlayda Oymak sosyal medya

İlayda Oymak’ın paylaşımlarına ve profillerine ulaşabileceğiniz tüm sosyal medya hesaplarını sizin için derledik. İşte İlayda Oymak’ın sosyal medya hesapları…

İlayda Oymak’ın Linkedln

İlayda Oymak’ın LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlayda Oymak Instagram

İlayda Oymak instagram adresini sizler için paylaşıyoruz. Güzel fenomenin paylaşımlarına ulaşabileceğiniz Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlayda Oymak Youtube

İlayda Oymak’ın Youtube kanalının 121 Bin takipçisi var. Farklı konularda içerikler üreten güzel fenomenin Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

İlayda Oymak estetik

İlayda Oymak her yerim estetik diye tüm estetik işlemlerinden bahsettiği bu videosu oldukça izlenmiştir.

İlayda Oymak mezuniyet partisi

İlayda Oymakmezuniyet için kızlara pek çok önerilerde bulunduğu o videosuna yazımızdan ulaşabilirsiniz.

İlayda Oymak Muhabbet Kralı

İlayda Oymak Okan Bayülgen sunumu ile gerçekleşen Muhabbet Kralı programa katıldığı anları sizler için araştırdık. Bu anlara yukarıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

İlayda Oymak neden Londra’ya taşındı?

İlayda Oymak Londra anılarını ve şeflik eğitimi aldığı maceralarını Vlog çekerek takipçileriyle paylaşmıştır. Londra’ya şef olmak için eğitim almaya gittiği öğrenilmiştir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Çghb 2 Arif Güloğlu kimdir? Arif Güloğlu kanser mi?

Çghb 2 Arif Güloğlu kimdir? Arif Güloğlu kanser mi?

Sina Özer kimdir? Sevgilisi var mı?

Sina Özer kimdir? Sevgilisi var mı?