Ömür Akkor kimdir?

Sosyal medya fenomeni Şef Ömür Akkor kimdir? Yemek ve tatlı tarifi kitapları içerikleri ile sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Akkor, Youtube platformunun yanı sıra İnstagram platformunda da geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Sempatikliği ve ödüllü tarif kitabı ile kısa süre de tüm sosyal medya kullanıcıları tarafından sevilen Ömür Akkor’un takipçileri ise merakta.

Sosyal medya fenomeni Şef Ömür Akkor kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncunun gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Yazar yemek şefi danışmanlık hizmetleri ve hatta yazdığı kitaplar ile farklı meslek dallarında başarı gösteren sosyal medya fenomeninin Anadolu ve Türk mutfağını anlattığı 26 adet kitabı ve 200’ü aşkın makalesi bulunuyor. Aynı zamanda dünyanın en iyi mutfak tarihi kitabı ödülüne layık görülen sosyal medya fenomeni 20 seneden uzun bir zamandır kariyerine bu yönde devam ediyor.

Anadolu ve Türk mutfağını anlattığı 26 adet kitabı ve 200’ü aşkın makalesi bulunuyor. Aynı zamanda Dünyanın En İyi Mutfak Tarihi kitabı ödülüne layık görülen sosyal medya fenomeni 20 seneden uzun bir zamandır kariyerine bu yönde devam ediyor.

Bursa mutfağı kitabı ile dünyanın en prestijli yemek kitabı yarışmasında Gourmand World Cookbook Awards ödülüne layık görülen başarılı sosyal medya fenomeni  aynı zamanda Türkiye’nin illerini gezerek yemek bilgisini geliştirmiştir.

Tüm dünyayı tarifleri ile etkileyen hatta dijital medyanın da dikkatini çeken başarılı şefin takipçileri sık sık arama motorlarında sosyal medya fenomeni ne kadar kazanıyor diye aratmış olsalar da ne yazık ki bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. 

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Akkor instagramda ise 540B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Mert Vidinli kimdir?

Youtuber Özlem Akçin kimdir?