Eylül Öztürk Özkan kimdir? Oyuncu ve fenomen Eylül Öztürk Özkan boşanıyor mu?

Eylül Öztürk Özkan kimdir? Oyuncu ve fenomen Eylül Öztürk Özkan boşanıyor mu?

Eylül Öztürk Özkan adıyla tanınan güzel oyuncu ve sosyal medya fenomeni kimdir? Eylül Öztürk Özkan’ın kaç çocuğu var? Eylül Öztürk Özkan ve ailesi hakkında merak edilen her soruya yanıt vermeye çalıştığımız bu yazımızı keyifle okumanızı dileriz.

Eylül Öztürk Özkan kimdir?

Eylül Öztürk Özkan kimdir? Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk Özkan’ı tanıyalım

Eylül Öztürk Özkan, eşi Kenan Barış Özkan ve dünyalar tatlısı iki çocuğuyla birlikte, sosyal medyada samimi içerikler paylaşmaktadır: İnstagram fenomeni, Youtuber ve oyuncu Eylül Öztürk Özkan hakkında merak ettiğiniz her soruya yanıt almaya hazır mısınız? Sizin için sempatik ve güzel Youtuber hakkında bilgileri derledik. Yazımıza başlamadan önce Eylül Öztürk Özkan hakkında kısaca bilgi verelim.

  • Kilosu: 50
  • Boyu: 1,68
  • Yaşı: 34
  • Burç: İkizler
  • Doğum tarihi: 04.06.1986
  • Yaşadığı yer: Balıkesir
  • Memleketi: İstanbul
  • Tuttuğu takım: Fenerbahçe

Başlıklarımız sizde Eylül Öztürk Özkan hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız yazımıza geçebiliriz. Keyifli okumalar dileriz.

Eylül Öztürk Özkan’ın kilosu

Eylül Öztürk Özkan’ın kilosu 50’dir.

Eylül Öztürk Özkan’ın boyu

Eylül Öztürk Özkan boy uzunluğu 1,68’dir.

Eylül Öztürk Özkan kaç yaşında?

Eylül Öztürk Özkan’ın yaşı 34’dür.

Eylül Öztürk Özkan’ın gözleri ne renktir?

Eylül Öztürk Özkan göz rengi kahverengidir.

Eylül Öztürk Özkan saç rengi

Eylül Öztürk Özkan’ın doğal saç rengi siyahtır.

Eylül Öztürk Özkan’ın burcu

Eylül Öztürk Özkan İkizler burcudur. Burcunun özelliklerini taşıdığını, deli dolu ve enerjik yapısından kolayca anlayabiliyoruz. Aynı zamanda etkileyici bir konuşması olması ve sahne sanatlarına yatkın olması da burcunun getirileri arasında sayılabilir.

Eylül Öztürk Özkan’un doğum tarihi

Eylül Öztürk Özkan kaç doğumlu sorusunun yanıtı için 4 Haziran 1986 tarihini verebiliriz.

Eylül Öztürk Özkan nereli?

Eylül Öztürk Özkan’ın memleketi Balıkesir’dir

Eylül Öztürk Özkan’ın yaşadığı şehir

Eylül Öztürk Özkan İstanbul’da yaşamaktadır.

Eylül Öztürk Özkan eğitim hayatı

Eylül Öztürk Özkan, ilkokula doğduğu şehir Balıkesir’de başlamıştır. Ardından annesinin görevi üzerine Belçika’ya taşınmışlar ve eğitim hayatına bir süre burada devam etmiştir. Ülkeye geri döndükten sonra İstanbul Adnan Menderes Anadolu Lisesi’ne gitmiştir. Buradan mezun olduktan sonra lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde, Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamıştır.

Eylül Öztürk Özkan annesi

Eylül Öztürk Özkan’ın annesi öğretmendir. Bir süre Belçika’da görev yapmıştır. Bu sayede Eylül Öztürk akıcı bir şekilde 3 yabancı dilde konuşmayı öğrenmiştir.

Eylül Öztürk Özkan babası

Eylül Öztürk Özkan’ın babası hakkında bir bilgi paylaşımında bulunmamıştır.

Eylül Öztürk eşi

Eylül Öztürk Özkan’ın eşi Barış Kenan Özkan’la 2017 yılında dünya evine girmiştir. Bu iki sempatik fenomenin düğünleri, tıpkı kendileri gibi son derece hareketli ve eğlenceli geçmiştir.

Eylül Öztürk Özkan ailesi

Eylül Öztürk Özkan çocukları

Eylül Öztürk Özkan ve eşi Barış Kenan Özkan çiftinin dünyalar tatlısı 2 çocuğu vardır. İlk çocukları olan Alex, 2,5 yaşındadır. 6 aylık kız bebeklerinin ismi ise Eylül Alice Özkan’dır.  

Eylül Öztürk Özkan hangi dilleri biliyor?

Eylül Öztürk Özkan, ana dili Türkçe ile birlikte toplamda 4 dili akıcı bir biçimde konuşabilmektedir. Bu diller İngilizce, Fransızca ve Flemenkçe’dir. Eylül Öztürk Özkan, annesinin Belçika’ya öğretmen olarak göreve gitmesi üzerine küçük yaşta 3 yabancı dil öğrenmiştir. İlerleyen dönemde Yunan Dili ve Edebiyatı konusunda eğitim görmüş ve kabin memurluğu da yaparak dil becerisini geliştirme fırsatı elde etmiştir.

Eylül Öztürk Özkan ne iş yapıyor?

Eylül Öztürk Özkan, üniversite yıllarından beri farklı mesleklerde çalışmıştır. Bunlar tiyatro oyunculuğu, radyo programcılığı, seslendirme sanatçılığı gibi çeşitli mesleklerdir. Üniversiteden sonra belirli bir dönem kabin memurluğu yapmıştır. Eylül Öztürk Özkan 2019 yılında kendi işini kurmuştur. Eylül Öztürk Nail Spa adındaki bu girişim, İstanbul ve diğer şehirlerdeki 10 şubesiyle büyümeye devam etmektedir. Aynı zamanda uzun yıllardan beri sürdürdüğü oyunculuk mesleğine de devam etmektedir.

Eylül Öztürk Akademi nedir?

Eylül Öztürk Nail Art isimli girişimi çerçevesinde bir eğitim merkezi de kurmuştur. Bu eğitim merkezinde protez tırnak yapımı, ipek kirpik yapımı, kirpik lifting yapımı, kaş laminasyon yapımı, profesyonel makyaj gibi pek çok farklı eğitim programı bulunmaktadır. Bu programla Eylül Öztürk Nail Spa şirketine personel kazandırmak hem de bireylere meslek edindirmek amaçlanmıştır.

Eylül Öztürk hangi dizilerde oynadı? Eylül Öztürk filmleri

Eylül Öztürk Özkan, Beyaz Show programının skeçlerinde yer almıştır. Ayrıca rol aldığı üç sinema filmi bulunmaktadır. Bunlar;

  • Azem: Cin Karası
  • Tut Sözünü
  • Yusuf Yusuf

Eylül Öztürk doğum

Eylül Öztürk Özkan, ilk çocuğu Alex’i doğurmak için Amerika’ya gitmişti. 2019 yılının ilkbaharında Florida’da epiduralli normal doğum operasyonu geçirmiştir. Bu doğum hikayesini sosyal medyada takipçileri ile paylaşmıştır.

Eylül Öztürk kaçıncı haftada doğurdu?

Eylül Öztürk Özkan, birinci çocuğunda 40. Haftada doğum yapmıştır. Bu nedenle doğumunun geciktiğinden şikayet etmiş, bunu esprili ve samimi bir dille takipçileri ile de paylaşmıştır.

Eylül Öztürk boşandı mı?

Eylül Öztürk Özkan’ın bir dönem eşiyle olan bütün fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırmıştır. Bu durum eşi Barış Kenan Özkan ile boşanma aşamasında olduklarını düşündürmüştür. Ancak samimi açıklamaları ile bu durumu aydınlatan fenomen, herhangi bir boşanma durumunun söz konusu olmadığını belirtmiştir. Bu nedenle takipçileri de bu durumun geçici bir tartışma olduğuna kanaat getirmiştir.

Eylül Öztürk nerede oturuyor? Eylül Öztürk Özkan nerede oturuyor?

Eylül Öztürk Özkan; eşi, 2 çocuğu ve bir köpeği ile birlikte İstanbul’da yaşamaktadır. Takipçileriyle evinden görüntüler paylaşmayı seven sempatik fenomenin evinin büyüklüğü dikkat çekmektedir.

Eylül Öztürk Özkan işi

Eylül Öztürk’e yapılan hakaret

Eylül Öztürk Özkan, katıldığı bir sabah kuşağı programında kendisi ve ailesine karşı yapılan kötü yorumlardan duyduğu rahatsızlıktan bahsetmiştir. Eylül Öztürk Özkan doğum yaptıktan sadece 3 gün sonra, bir takipçisinden gelen “bunlar da adam oldu, ürediler ya…” yorumu üzerine çok üzülüp ağladığını ifade etti.

Memeli Mestan gerçek adı

Memeli Mestan gerçek adı Eylül Öztürk Özkan’dır. Sempatik fenomen sosyal medyada yer almaya başladığı ilk yıllarda Memeli Mestan takma adını kullanmıştır. Daha sonra kendi ismiyle yer almaya başlamıştır.

Eylül Öztürk Özkan hakkında

Eylül Öztürk Özkan, samimiyeti ve tatlılığı ile takipçileri tarafından beğeniyle izlenmektedir. Oyunculuk, kabin memurluğu, seslendirme, bestecilik ve çeşitli iş alanlarında adından söz ettirmiştir. Şu anda kendi işini kurmuş ve yeni şubeler açmaya devam etmektedir. Eylül Öztürk Özkan, 2017 yılında evlenerek hayatını birleştirdiği Barış Kenan Öztürk’le birliktedir. Çiftin Alex ve Eylül Alice adında iki çocuğu vardır. Sempatik fenomen ailesiyle ilgili özel anlarını takipçileriyle paylaşmaktadır. Eylül Öztürk Özkan, İnstagram hesabının yorumlarını kapatmıştır. Bunun nedeni, bazı takipçilerinden gelen kötü yorumların onu üzmesidir. Bu yazımızda Eylül Öztürk Özkan ile ilgili merak edilen sorularınıza yanıt vermeye çalıştık. Sempatik fenomenin sosyal medya hesaplarının bağlantılarını da yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Eylül Öztürk Özkan İnstagram

Eylül Öztürk İnstagram profiline buradan ulaşabilirsiniz. 

Eylül Öztürk Özkan Youtube

Eylül Öztürk Youtube linkine buradan ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ulaşcan Kartal kimdir? Yakışıklı sosyal medya fenomeni Ulaşcan Kartal nereli?

Ulaşcan Kartal kimdir? Yakışıklı sosyal medya fenomeni Ulaşcan Kartal nereli?

Mösyö Taha kimdir? Büyücülük dünyasına ne zaman atıldı?