Ceren Morova kimdir? Ceren Morova’nın kaç takipçisi var?

Ceren Morova kimdir?  Ceren Morova'nın kaç takipçisi var?

Ceren MorovaTiktok ve Instagram içerikleriyle adından söz ettiren bir sosyal medya fenomenidir. Ceren Morova eski hali nasıldı? Ceren Morova kaç kilo? Bu sorulara ve çok daha fazlasına yanıt bulmak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Ceren Morova

Ceren Morova kimdir? Kısaca tanıyalım…

Ceren Morova’yı daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Ceren Morova’na kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 80
  • Boyu: 1.80
  • Yaşı: 23
  • Burç: Akrep
  • Doğum tarihi: 1997
  • Yaşadığı yer: İstanbul
  • Memleketi: Bilinmiyor

Eğer ki başlıklarımız sizde Ceren Morova hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Ceren Morova kaç yaşında?

Ceren Morova 23 yaşındadır.

Ceren Morova’nın boyu

Ceren Morova’nın boyu 1.80’dir.

Ceren Morova’nın kilosu

Ceren Morova yaklaşık 80 kilodur.

Ceren Morova’nın doğum tarihi

Ceren Morova 1997 doğumludur. Tam olarak doğum tarihi bilinmemektedir.

Ceren Morova küçüklüğü

Ceren Morova’nın burcu

Ceren Morova Akrep burcudur. Tutkulu bir aşk yaşayan sempatik fenomen, burcunun özelliklerini taşıyor.

Ceren Morova aslen nereli?

Ceren Morova aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Ceren Morova ailesi

Ceren Morova ailesi ile birlikte sosyal medya paylaşımı yapmamıştır. Ailesi ya da kardeşlerinin olup olmadığı ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Ceren Morova göz rengi nedir?

Ceren Morova’nın gözleri eladır.

Ceren Morova saç rengi nedir?

Ceren Morova sarı saçlıdır.

Ceren Morova nerede oturuyor?

Ceren Morova İstanbul’da yaşamaktadır.

Ceren Morova’nın eğitimi

Ceren Morova üniversitede iç mimarlık eğitimi almıştır. Bu alandaki üniversite eğitimini başarıyla tamamlamış ve yeni mezun iç mimar olarak İstanbul merkezli iç mimarlık yapmaktadır.

Ceren Morova taklitleri

Ceren Morova Tiktok ve İnstagram üzerinden yayınladığı taklit ve tipleme videolarıyla kısa sürede 100 bin İnstagram takipçisine ulaşmayı başarmıştır. Bu taklitleri ile sosyal medyada yer alan çeşitli karakterleri alaya alan sempatik videolar çekmiştir. Bu videoları yayınladığı ilk hesabı kapanan sosyal medya fenomeni Ceren Morova, Cerennzi kullanıcı adıyla yeni bir sosyal medya hesabı açmıştır. Daha 1 yıl olmadan bu hesapta 100 bin takipçiye ulaşmış ve çektiği videolar çeşitli sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştır. Her geçen gün daha fazla takipçiye ulaşan Ceren Morova’nın takipçileri, yeni videolar çekmesini ve farklı taklitler yapmasını sabırsızlıkla beklemektedir.

Ceren Morova ne iş yapıyor?

Ceren Morova sosyal medyada oldukça aktif olmanın yanı sıra, iç mimardır. Bu alanda eğitim alan sempatik fenomen, kendi mesleğini de yürütmektedir. İşinden geriye kalan zamanlarda Tiktok ve İnstagram platformlarında içerik üretmeye devam etmektedir. Aynı zamanda Ceren Morova, iç mimarlık ile ilgili paylaşımlarının olduğu bir hesabın da yöneticisidir.

Ceren Morova estetik yaptırdı mı?

Ceren Morova’nın vücudunda veya yüzünde estetik işlem bulunmamaktadır. Kendisini doğal haliyle seven ve beğenen fenomen, herhangi bir estetiği olmadığını belirtmiştir.

Ceren Morova Can Özer ile ayrıldı mı?

Ceren Morova, Can Özer isimli sevgilisiyle hala ilişkisine devam etmektedir. Ayrılık gibi bir durum şu anda söz konusu değildir.

Ceren Morova sevgilisi

Ceren Morova’nın Can Özer isminde bir sevgilisi var. Sempatik fenomen, ilişkilerinden kareler paylaşıyor. Sevgilisini tüm fotoğraflarına etiketlese de sevgilisinin hesabı kilitli. Şimdilik Ceren Morova’nın gizemli yeni sevgilisi hakkında isminin Can Özer olduğu bilgisine ulaştık. Yeni ayrıntılarla birlikte yazımızda güncellemeler yapacağız. Ceren Morova sevgilisi kim sorularınıza da daha ayrıntılı yanıt vereceğiz.

Ceren Morova hakkında

Pandemi döneminin başından bu yana, içerikleriyle sosyal medyanın gündemine oturan Ceren Morova’nın asıl mesleği iç mimarlıktır. Sosyal medyada içerik üretmenin yanı sıra İstanbul’da iç mimarlık mesleğini de sürdürmektedir. İşinden geri kalan zamanlarda İnstagram ve Tiktok’ta içerikler paylaşan ve paylaşımlarında çeşitli taklitler yapan sempatik fenomen, kısa sürede takipçi kitlesini büyütmeyi başarmıştır. Serap Abla, Ayten Abla, Enerjisiz Butikler ya da okuldaki çeşitli tiplemeleri taklit ettiği videoları, özellikle İnstagram ve Tiktok’ta büyük bir ses getirmiştir. Bunların yanı sıra Cerennzi kullanıcı adının geçtiği Tweet’lerin sayısı da her geçen gün artmaktadır. Sosyal medya hesaplarından takipçilerinin yorumlarına da zaman zaman yanıt veren fenomen, sempatik ve sıcak kanlı olmasıyla da kısa sürede büyük bir ilgi görmeyi başarmıştır. Ceren Morova, sosyal medya hesabında kendi özel hayatından paylaşımlara da zaman zaman yer vermektedir. Erkek arkadaşı Can’ı, arkadaşlarını ve kendi ev hallerini de hikaye ve postlar halinde paylaşmaktadır. Bu durumdan rahatsız olan ve sürekli taklit videosu paylaşmasını, özel hayatından fotoğraflar paylaşmamasını söyleyen kötü yorumlar da almıştır. Ancak bu kötü yorumlara karşın çok daha fazla sayıda destek yorumu da almaktadır.

Ceren Morova İnstagram hesabı çalındı mı?

Cerennzi kullanıcı adıyla İnstagram hesabında 100 bin takipçiye ulaşan Ceren Morova’ nın hesabı, bazı kötü niyetli kullanıcılar tarafından çalınmak istenmiştir. Daha önceki hesabında benzer bir durumla karşılaşan ve hesabı kapanan sempatik fenomen, bu durumdan oldukça rahatsızlık duymuştur. Bu nedenle profesyonel sosyal medya uzmanlarıyla çalışmaya başlamış ve hesabında yaşadığı sorunları çözme noktasında onlardan destek almıştır.

Ceren Morova sosyal medya

Ceren Morova sosyal medya hesapları

Ceren Morova’nın içeriklerine ulaşabileceğiniz tüm sosyal medya hesaplarını sizler için derledik. İşte Ceren Morova’nın sosyal medya hesapları…

Ceren Morova Tiktok

Paylaşımları bu platformda çok beğenilen Ceren Morova’nın TikTok hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ceren Morova İnstagram

Ceren Morova İnstagram adresine buradan ulaşabilirsiniz.

Ceren Morova Twitter

Ceren Morova Twitter hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ceren Morova Youtube

Ceren Morova Youtube kanalı açmamıştır. Ancak böyle bir planının olabileceğinden bahsetmiştir. Sempatik fenomen Youtube kanalı açtığında sizinle linkini buradan paylaşacağız. Edindiğimiz her yeni bilgiyle yazımızı yenileyeceğiz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Damla Kalaycık kimdir? Damla Kalaycık kimle evlendi?

Damla Kalaycık kimdir? Damla Kalaycık kimle evlendi?

Bahar Candan kimdir? Kim dövdü? Neden dövdü? Zanlı serbest mi bırakıldı? Yaşananların perde arkası

Bahar Candan kimdir? Kim dövdü? Neden dövdü? Zanlı serbest mi bırakıldı? Yaşananların perde arkası