Ecenaz Üçer kimdir?

Ecenaz Üçer magazin gündeminde çok konuşulan haber sonrası dikkatleri üzerine çekti. Ecenaz Üçer kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? ve daha nice merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik. Magazin gündemine Enes Baturla ilişki yaşadığı iddiasıyla bomba gibi düşen Ecenaz Üçerin 117 bin olan instagram takipçi sayısı 3 gün içerisinde 20 bin kişi arttı.

Enes Batur ile hakkında çıkan aşk dedikoduları doğru çıktı. Batur yeni sevgilisi Ecenaz Üçer ile ilk kez yan yana görüntülendi. Geçtiğimiz günler de Nişantaşıda ki alışveriş merkezi çıkışı kameralara takılan ikili 1 milyon 350 bin liralık lüks araçlarına binerek uzaklaştılar. Baturun yeni sevgilisi ise sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Son günlerde adından sıkça bahsedilen Ecenaz Üçeri tanıyalım.

10 Haziran 1998 yılında İstanbul da dünyaya gelen güzel 23 yaşında. Kökeni Eskişehir’e dayanmaktadır. Yüksek öğretimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği Bölümün de Lisans eğitimini tamamlamıştır.

Sevgilisi Enes Batur gibi Youtube kanalında video çeken Ecenazın 411B abonesi bulunuyor. Geniş kitleler tarafından takip edilmeye başlanan Üçerin 10 Eylül 2020 de Youtube Kanalına sahip olduğunu biliyoruz. Videolar da genellikle Enes Batur ile birlikte oluşu da gözümüzden kaçmıyor. Kanalının abone kazanması adına Enes Batur Sungurtekin’in de hikaye atarak destek verdiği  Üçer’in kanalı her dakika abone kazanmaya devam ediyor. İlk videosunun içeriği ise, “Enes Batur Makyajımı Seslendiriyor!” oldu.

Anadolu Üniversitesi Voleybol Takımında oynayan güzel oyunculuk hayali için sporu bırakmış ve Kariyerine televizyon haberciliği bölümünden değil oyunculukla devam eden Ecenazın Aralık 2018 yılında Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. Seyircilerin soruyu bilememesi üzerine elenmişti. Sektörde yeni olan oyuncunun şuan hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Yine de sizler için Üçerin bu zamana kadar oynadığı dizilerin listesini çıkarttık.

Sosyal medya fenomeni olan Enes Baturun yeni sevgilisi Üçer ünlü fenomenin sevenleri tarafından merak konusu haline geldi. Özellikle sorulan sorular içerisinde boyu ve kilosu yer aldı. 1.70 cm uzunluğunda olan oyuncu 58 kg ağırlığında.

Youtube Kanalı https://www.youtube.com/channel/UCQAqJ_L4uiYjIqAqlHNBJFw

İnstagram Hesabı /https://www.instagram.com/ecenazucer/

Twitter Hesabı https://twitter.com/ucerecenaz

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Merve Oflaz hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Demet Gül

Cemre Baysel kimdir?