Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir? Kaç yaşında? Kocası kim?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir? Kaç yaşında? Kocası kim?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) ile tanışmaya hazır mısınız ? Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir? Sizleri güzel ve yeni anne olan Sebile Ölmez (Sebi Bebi) ile tanıştırmak istiyoruz. Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kaç yaşında? Hangi üniversiteden mezun?Sebile Ölmez (Sebi Bebi) evli mi??  Aslen nereli? Tüp bebek serüveni ve daha fazlası için keyifli okumalar dileriz..

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir? Kısaca tanıyalım…

Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’i daha yakından tanıma fırsatını harika yazımız ile sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce son zamanların popüler annesi Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’i kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 56 kg
  • Boyu: 1,73 cm
  • Yaşı: 47
  • Burç: Akrep
  • Doğum yılı: 1974
  • Yaşadığı yer: İstanbul

Eğer ki başlıklarımız sizde Sebile Ölmez (Sebi Bebi) hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kilosu

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) 56 kilodadır.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) boyu

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) 1,73 cm boyundadır. Hatta boyunu söylerken ‘Boyum 1,93 benim aslında. NBA’de oynayacaktım ama az para verdiler o yüzden istemedim.’ diyerek sevenlerini güldürdü.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kaç yaşında?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) 47 yaşındadır.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) burcu

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) Akrep burcudur.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) doğum yılı

Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’in doğum yılı 1974’tür.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) evli mi?

Evet. Sebile Ölmez’in 2012’den beri devam eden mutlu bir evliliği vardır. Bu evliliği 16 ağustos 2018 tarihinde dünyaya getirdiği Venüs isimli bir kız çocuğu ile taçlandırdılar. 2002’den 2012 yılına kadar sevgili kalan çift çok yakışıyorlar. Emre Ölmez ile işte mutlu aile tablosu.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’in ailesi de merak konusu

3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Sebile Ölmez’in 2 ablası vardır ve hatta 2 tane de yeğeni vardır. Akrabaları da bir hayli fazladır.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) nerede yaşıyor?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) İstanbul’da yaşamaktadır.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’in memleketi neresidir?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) ebeveynlerinin Erzurumlu olduğunu söyledi.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’in telefon numarası

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) hayranlarıyla telefon numarasını paylaşmamıştır.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) hangi üniversiteden mezun?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) Anadolu Üniversitesi’nden 1996 yılında mezun olan Sebile Ölmez, İktisadi ve İdari İlimler bölümü mezunudur.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) hangi takımlı?

Sebi Bebi Youtube kanalı ile içerik üreten ve video çeken Sebile Ölmez, Galatasaraylı olduğunu ve çok da sevdiğini söyledi.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) ne kadar kazanıyor?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) ne kadar kazandığını henüz takipçileri ile paylaşmamıştır.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’in mesleği nedir?

Satış pazarlama işiyle uğraşan Sebile Ölmez, Sinema-Televizyon sektörüne geçti. Makyajcı olarak görev yaptığı Pana Film’den sonra Youtube’a katıldı. 25 Mart 2011 tarihinde ilk videosunu paylaştı. 2013 yılında kendi bloğunu kurdu. Bağlantıyı sizler için Sebile Ölmez’in sosyal medya hesapları kısmana ekleyeceğiz. Daha sonra Vlogger olmaya karar veren Sebi Bebi 2013 yılından beri çeşitli içerik ve video paylaşmaya devam ediyor. Tv8 kanalına konuk olan Sebile Ölmez güzellik sırlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Kuaförüm Sensin programının jürisi olan Sebile Ölmez son dönemde çeşitli markalarla da çalışıyor. Başarıdan başarıya koşuyor.

Kanalın adı neden Sebi Bebi?

Aslında kanalı aceleyle açtım ve annem bana Sebi ya da Bebi diye seslenirdi. Aklıma ilk o geldi. Sebi Bebi yaptım. Benim içinde anlamlı oldu. Hem de samimi oldu.’

Sebile Ölmez nasıl biridir?

Farklı içeriklerle özellikle de makyaj ve güzellik videoları ile karşımıza çıkan ve beğenileri toplayan Sebile Ölmez, ‘Kıskanç biri değilim. Bildiğim ne varsa paylaşırım ve öğretirim. Aman ben daha iyi olayım diye kendime saklamam. Evcimen bir insanım. Abartıdan hoşlanmam. Herkes gözlerimi bozuk sanıyor ama ben gözlüğü tamamen aksesuar olarak kullanıyorum. Gözlerim bozuk değil gayet sağlıklılar. Aksesuar olarak en çok yüzük takmayı seviyorum. Çok unutkanım kendimle ilgili olan bilgileri bile unuttum’ diyerek yüzleri güldürdü. ‘ İnsanlara kendi işlerimi yaptırmaktan hiç hoşlanmam. Ufacık bir şey bile isteyemem çok çekinirim.’ diyede ekledi.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir?

Sebile Ölmez neden zayıf?

Öncelikle uykuyu yemek yemeğe tercih ediyorum. Bir tek kahvaltı yapmayı severim. Onun dışında yemek yemeyi sevmiyorum. Zaten yemekler konusunda çok seçiciyim, öyle her şeyi yemem. Abur cuburu çok severim. Yani kısaca beslenmeme çok dikkat etmiyorum. Haliyle kiloma da takılmıyorum. Zayıf değil de şişman olsam gene takılmam.’

Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’in hayvanlarla arası nasıl acaba?

‘Hayvanları çok seviyorum ve birçok farklı hayvan da besledim. Bana kendimi mutlu hissettiriyorlar. Daha önce kuş, kaplumbağa, guena pig, kedi, köpek hatta kertenkele bile besledim. Aşırı güzeller.’

Sebile Ölmez’in hobileri nelerdir?

‘Tembelim. Çok dağınığım, ev işi yapmayı da sevmem. Yemek yapmayı pek beceremem ama el işi, örgü, nakış, oya konusunda çok iyiyim çok da severim. Şu an tek hobim çocuğumla ilgilenmek diyebilirim.’

Sebile Ölmez’in estetiği var mı?

Bu soruyla çok sık karşılaştığını söyleyen Sebile Ölmez, ‘Hiç estetiğim yok. Burnumu uzatmak için estettik yaptırmış olamam değil mi?’ diyerek soruya yanıt verdi.

Peki ya, Sebile Ölmez’in çocukluğu nasıldı?

‘Çocukken çok dikkat çekerdim. Gerek davranışlarım gerek görünüşüm olsun. Kurallara da hiç uymazdım. Sevmezdim kurallara uymayı nedense. Dik bir çocuktum. Çocukken hep model isterdim. Hep kendimi podyumda hayal ederdim. Çok şükür hepsi oldu.’

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir?

Bebeğinizi ilk gördüğünüz de ne hissettiniz?

Sezaryenle gerçekleşen doğumda uyanık olan Sebile Ölmez bebeğine çabucak kavuşma fırsatı buldu. İlk tepkisi ise ‘Leblebiye benziyor.’ Oldu. Doğumhanedeki herkesi güldüren bu tepki ile doğumhanedeki geçirilen vakit Sebile Ölmez’in sevinç göz yaşlarıyla son buldu.

‘Hamilelik süreciniz nasıl geçti?’ sorusuna ise şöyle yanıt verdi.

2016 da Emre ile artık çocuk sahibi olmaya karar verdik. Araştırma yapmaya başladım. Araştırmalar sonucunda 6 ay kendimiz denedikten sonra doktora gittik. Yaşımdan dolayı yumurta rezervlerimde azalma olmuştu. Bu yüzden hamile kalamıyordum. Aşılama işe yaramazsa tüp bebeğe başlayacaktık. Ve işe yaramadı. Tüp bebek tedavisine başladık. Keşke yumurta dondurma işlemi yaptırsaydım. Ama tabi o zamanlar bilmiyordum. Bir süre sonra test yaptım testim pozitif çıktı sandım ama doktorum yeterince pozitif olmadığını söyledi ve bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Daha sonra laboratuvar değiştirdim. Uzun uğraşlar sonunda tüp bebek bu kez tuttu. Biri tutmazsa diğeri tutabilir diye iki yumurta yerleştiriliyor. Bu sefer yerleştirilen yumurtaların ikisi de tuttu. İkizlerim olacaktı. Kalp atışlarını duydum. Ve bir süre sonra aynı kesede 2 bebek şeklinde iç içe girdikleri için kalpleri durdu. Düşsünler diye ilaç kullandırdılar. Çünkü kalpleri durdu, öldüler ama düşmediler. Çok ilginçti. Çok üzüldüm ama umutta oldu. Demek ki hamile kalabiliyorum dedirtti bu kayıp bana. Yumurta rezervlerimde azalmaya devam ediyordu. Süreç çok uzadı. Tekrar laboratuvar değiştirdim. Daha önce çok kez tatil ve seyahat önerildi ama ben bu sürece odaklanmıştım. Ben Hong Hong’a video çekmek için gittim. Kameram çalındı. Benim için tam bir tatil oldu. Bu seyahate gittiğimiz de Japonya da hamile kalmışım. Doktorumun yumurta hücre kalitesini arttıran vitamin kullandırması sayesinde olduğuna inanıyorum. Türkiye’ye döndüğümde gecikme olduğunu fark ettim ama umursamadım zaten hep yaşadığım bir şey diye düşündüm. Değilimdir ama bir bakalım diyerek test aldım. Şans eseri öğrendim hamile olduğumu, test çift çizgi çıktı ama ben kendimi inandıramadım hamile olduğuma. Doktorum 6 haftalık hamilesin dediğinde inandım. Benim hamilelik serüvenim bu şekildeydi. Çok zorlu ve uzun bir süreçti.

Peki bebek sahibi olmak isteyip bu yöntemi düşünenlere tavsiyeleriniz neler?

Öncelikle evlenip çocuk yapma planını erteleyenler için söylüyorum. Ekonomik açıdan da sizin için daha ii olacak bu söylediğim. Yumurtalarınızı dondurun. Çünkü çocuk yapma planı istemeden de olsa fazla ertelenebiliyor. Ve farkına vardığınızda zaman çok geçmiş oluyor. Benim gibi biraz da yaşınız varsa lütfen yumurta dondurma işlemi düşünün. Çünkü hem yumurta kalitesi hem de rezervi düşüyor. Tüp bebek içinde sabırlı olsunlar. Süreç zor biliyorum ama umutlarını hiç kaybetmesinler.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) kimdir?

Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’in sosyal medya hesapları

Sizler için yakışıklı oyuncu Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’in kullanmış olduğu sosyal medya hesabını paylaştık. Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’e aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşmanız mümkündür. Dilerseniz inceleyebilirsiniz. ‘Sosyal medya da özel hayatımı paylaşmayı sevmiyorum. Olmasa da olur benim için.’ dedi

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) Instagram

615 bin takipçisi ile güzeller güzeli Venüs’ün annesi fotoğraf ve videoları, hikaye kısmında da sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Çeşitli işlerini ve ailesini de  paylaşmaktadır. 2587 gönderi paylaşan Sebi Bebimiz hesabı aktif şekilde kullanmaktadır. Sebile Ölmez (Sebi Bebi)’in Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) Twitter

31,9 takipçisi ile bu hesabını da aktif kullanan Sebile Ölmez çeşitli paylaşımlarıyla ve retweetleriyle sevenlerine geri dönüş yapıyor. Sebile Ölmez’in Twitter hesabı için buraya tıklayabilirsiniz.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) Web sitesi

Paylaşımlarını burada da sürdüren güzel Bloger çeşitli içerik ve videolar yükleye devam ediyor. Web siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Sebile Ölmez (Sebi Bebi) Youtube 

Kanalında bir çok çeşitli video bulunan Sebile Ölmez’in 1,02 abonesi bulunmaktadır. Sebile Ölmez’in Sebi Bebi isimli kanalına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Eşi Emre Ölmez ile eğlenceli vakitler geçiren Sebi Bebi video olarak paylaştı

Eşi ile eğlenceli vakit geçirip her zman ki harika içerikleriyle ve enerjisi ile müthiş bir video daha. Ama bu video biraz farklı. Hala zlemediniz mi?

Yeni bir challenge geliyor!

Bu kezde kendi marifetli elleri ile değil de bebek elleriyle makyaj yapmayı deneyen Sebile Ölmez’in komik anlarını mutlaka izlemelisiniz.

Güzeller güzeli kızı Venüs ile bir video

Yeni anne olduğu dönemlerde bebeğiyle geçirdiği günü videoya alan Sebile Ölmez, gülücükler saçan Venüs ile güzel bir video çekmiş. Haydi izleyelim.

İşte en pratik yollar bu videoda

Eyeliner çekmeyi yeni öğrenen yada defalarca denedim ama beceremedim diyenler bu videoyu mutlaka izlemeli. Sizin için videoyu buraya bırakıyoruz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Beyzanur Tekin kimdir? Sevgilisi var mı?

Beyzanur Tekin kimdir? Sevgilisi var mı?

Can Günaydın kimdir? Sevgilisi var mı?

Can Günaydın kimdir? Sevgilisi var mı?