Burak Kanpalta kimdir?

Erkekler fizik şampiyonu olan Burak Kanpalta kimdir? Sosyal medya gündeminin trend isimlerinden birisi ile magazin haberlerimize devam ediyoruz. Acun Ilıcalı’nın başarılı yarışma programı olan Survivor platformuna katılacağı yönünden iddialar doğru mu? Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başaran Kanpalta’nın takipçileri merakta.

Burak Kanpalta kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Ekranların sevilen başarılı yapımlarından olan Acun Medya’nın yapımını üstlendiği Survivor yarışması geçtiğimiz günlerde izleyicileri ile buluşmuştu.  Yarışmacı kadrosu ile dikkat çeken Survivor’ın yarışmacı kadrosu da çok konuşulanlar arasına girdi. Ön elemelerde başarılı olan Kanpalta, Fitness eğitmeni ve vücut geliştirme sporcusu olarak tanınmaktadır.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncunun gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

 İnstagram hesabından yayınladığı videolar ve paylaştığı fotoğraflar ile yürek hoplatan Kanpalta 30B takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Bartu Dev hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sıraç Yıldırım kimdir? 2021 Survivor yarışmacısı Sıraç Yıldırım kimdir?

Milli Takım Antrenörü Hazal Mert kimdir?