Berna Ökmen kimdir?

Görkem Berna çifti son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yerlerini aldılar. Özellikle Görkem Ökmen ve Berna Ökmen’in İnstagram hesaplarında yaptıkları paylaşımlar sayesinde bu platformda geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başardılar. Takipçileri tarafından hayatı merak konusu olan Berna Ökmen’in hayranları sık sık arama motorlarında hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Berna Ökmen kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Evli mi? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını Berna Ökmen ile yaptığımız röportaj sayesinde yazımızda derledik. Kendisine bizi kırmadığı için tekrar teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz.

“Hobilerime gelecek olursak müzik dinlemeyi ve seyahat etmek seviyorum bunların dışında komik videolar üretmek, vlog çekmek bunlarında yeri çok ayrı. Fobi değil’de sevmediğim bazı şeyler var. Köpek ve kediden korkuyorum. Tüylü olan şeylere dokunmaktan hoşlanmıyorum.”

“Eşim Görkem Ökmen ile 22 Temmuz 2019 tarihinde hayatlarımız birleştirdik. Evlilik hayatımızda ilk başta önümüzde engeller çıksa’da iki taraflı fedakarlık yaparak her şeyin üstesinden geldik. El ele verip mutlu sona ulaştık. .”

“Görkemle ortak arkadaşlarımız vardı. O zaman müzikle uğraştığı için benimde müziğe olan ilgimden Görkemin şarkılarına rast geldim. Kendisiyle konuşma fırsatı yakaladım. Bir süre konuşup görüştük bir birimize ısındık. 3 yıllık bir beraberliğimiz oldu ve 4’üncü yılımızda ise evlenmeye karar verip Temmuz 22’de hayatlarımızı birleştirdik. “

“İnstagram platformunda ise Tiktok’ta yayınladığımız komedi ve mizah içeriklerimizle elde ettiğimiz kitlemizi instagramada taşıyıp orada’da paylaşımlar yaparak ,oradaki kitleye’de kendimizi sevdirip bu platformda’da popüler olduk. “

“Fenomen olduktan sonra hayatımızda birçok değişiklikler oldu. Çoğu insanın sevgisini kazandık. Kendimizi daha da çok sevdirmek için daha çok içerik üretmeye başladık. Her sokağa çıktığımızda tanınıyoruz ve biliniyoruz bu güzel bir durum.”

“İleriye dönük planlarımız içerisinde bir dizide yer almak var komedi filmlerin’de rol almak’ta olabilir. Kendi sinema filmimizin senaryosunu ve yönetmenliğini yapmak gibi birçok planımız var. Şuan eşime çıkarmış olduğum Fake Hesap adlı şarkımız var. Bir kaç hafta sonra tüm sosyal medyalarda yer alacak.”

“Birçok yarışma programlarından teklif aldık. Damat Bayıldı, Gelin Görün, Fazlası Zarar vs. Ama tabi’ki de Acun Medya gibi büyük bir şirkette yer almak isteriz. “

“İnstagram’da emek vermeden büyüyen insan çok var. Sadece kaosla beslenip ,primle yükselen insanlarla asla muhattap dahi olmuyoruz.”

“Fenomen olmak bize tabi’ki kazanç sağlıyor. Çeşitli markalardan reklam teklifleri alıyoruz. Bu yönde kazancımız oluyor. Aynı zamanda müzikle uğraştığım için söz ve bestelerimden ve youtube çalışmalarımdan kazanç sağlıyoruz. “

20 Aralık 2020 tarihinde açtığı youtube kanalı ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan Görkem Berna çifti kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan ve sevilen isimlerden oldular. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken çiftimiz instagramda ise 166B takipçiye ulaştı. Tiktok platformunda ise 1.4M takipçisi ve 22M beğenisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Görkem Ökmen  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Zeliha Kendirci?

Selde can kaybı 51’e ulaştı