Gizem Üzel kimdir?

Gizem Üzel nereli? Kaç yaşında?

Gizem Üzel kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Gizem Üzel sevgilisi? Gizem Üzel boy kilo yaş bilgileri. Gizem Üzel kim? Gizem Üzel hakkında merak edilenler, burnu estetik mi, kariyeri, vikipedi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Gizem Üzel hayatı ve biyografisi

Gizem Üzel Türk influencer, fenomen, youtuber. İnstagram, youtube hesapları üzerinden ürettiği içerikler ile tanınmaya başladı.

Gizem Üzel 26 Temmuz 1994 yılında 2 çocuklu bir ailede Edirne’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Edirne’de başladı. Liseden sonra üniversite eğitimine Medipol Üniversitesinde Hukuk bölümünde devam etti. Mezun olduktan sonra stajyer olarak çalışmaya başladı.

Sosyal medyada daha çok makyaj ve günlük yaşam üzerine içerikler üreten Gizem Üzel sevgilisi Doğu Kaan Gürcanlar’dir. Sevgilisi Doğu Kaan Gürcanlar’a lise yıllarında aşık oldu ve 8 yıl sonra tekrar bir araya gelerek birlikte olmaya başladılar. Edebi yönü ağır basan Gizem Üzel iyi bir kitap okuyucusudur.

Sabahattin Ali ve Aziz Nesin kitaplarını beğeni ile okumaktadır. Yemek kültürü ve damak zevki olarak zeytinyağlı sarma ve taze fasulye sevmektedir. Müzik kültürü olarak rock müzik gruplarını dinleyen Gizem Üzel 60’lar, 70’ler, 80’ler ve 90’lar’ın müziklerini keyifle dinlemektedir.

Gizem Üzel boyu 1.78 cm kilosu 58 kg burcu Aslan.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

TARİHÎ KİLİSELER KAYIP ESERLERİNE KAVUŞTURULACAK

Tiktok fenomeni Cellatiniz (Özgür Deniz Cellat) kimdir?