Twitch platformunun gözde isimi Ferit Karakaya (wtcN) kimdir?

Profesyonel oyunculuktan sosyal medya fenomenliğine uzanan bir başarı öyküsü olan Ferit Karakaya ile bugün siz değerli magazin severlerin karşısındayız. Twitch platformunda elde ettiği geniş hayran kitlesini diğer sosyal medya platformlarına da aktarmayı başaran başarılı sosyal medya fenomeni şuan sosyal medya kullanıcılarının trend listesinde yerini alıyor. Hayatı hakkında takipçilerinin sık sık arama motorlarında sorular sorması gözümüzden kaçmadı ve sizler için bol bilgi içeren bir yazı derledik.

wtcN kimdir? Ferit Karakaya kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medyanın magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Kendisi gibi Twitch platformunda yayın yapan sosyal medya fenomeni olan Ceren Mermer ile bir dönem aşk yaşayan Karakaya’nın ilişkileri ne yazık ki çok uzun sürmedi. Başarılı fenomenin gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın

 1 Ekim 2011 tarihinde açtığı Youtube Kanalı ile geniş kitlelere hitap etmeye başlayan başarılı sosyal medya fenomeni, kanalında bir çok oyunun ince detaylarını takipçileri ile paylaşıyor. Özgün içeriklerini tüm dünyaya sunan Karakaya wtcN kullanıcı adıyla paylaşım yaptığı kanalda 560B aboneye ulaştı. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken sosyal medya fenomeni İnstagram platformunda ise 950B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz  Ersin Yekin kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Bahar Sevis kimdir?

Güzel oyuncu Sinem Akyol kimdir?