Reklamlar
Magazin

Akrep dizisi İpek (Esila Umut )kimdir?

Reklamlar

Star Tv ekranlarında yayınlanan son zamanların popüler dizisi olan Akrep’in oyuncu kadrosuna dahil olan Esila Umut, İpek karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Güzelliği ile görenleri kendisine hayran bıraktıran sosyal medya fenomeni olan oyuncu’nun takipçileri ise merakta. Dizinin kadrosuna dahil olduktan sonra daha geniş kitlelere hitap etmeye başlayan fenomen oyuncu’nun takipçileri Umut hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar bile.

Akrep dizisi İpek kimdir? Esila Umut kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Akrep dizisi İpek (Esila Umut )kimdir?
Akrep dizisi İpek (Esila Umut )kimdir?

Akrep dizisi İpek kimdir?

Star Tv ekranlarının beğenilen entrika dizisi Akrep’in oyuncu kadrosuna dahil olan Esila Umut dizide İpek karakterine hayat veriyor. Güzelliği ile görenleri kendine hayran bıraktıran mavi gözlü güzel 2001 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 21 yaşında olan başarılı oyuncu henüz 15 yaşında iken ekranlar ile kaynaştı. Sevdam Alabora dizisi ile tanınan sosyal medyanın beğenilen yüzü Umut’un tam doğum tarihi ise bilinmiyor.

Reklamlar

Esila Umut kaç yaşında?

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu instagram paylaşımları ile de adından sıkça söz ettiremeye başladı. Fenomen haline gelen Umut’un takipçileri’nin en çok merak ettiği konu ise oyuncu’nun yaşı oldu. Bizler sizin için araştırdık bulduk 2001 tarihinde dünyaya gelen fenomen oyuncu 20 yaşında.

Esila Umut aslen nereli?

Malesef bu konu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Yeni gelişmeler olur olmaz siz değerli okuyucularımız için yazımızı tekrar güncel hale getireceğiz.

Esila Umut hangi burç?

Malesef bu konu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Yeni gelişmeler olur olmaz siz değerli okuyucularımız için yazımızı tekrar güncel hale getireceğiz.

Esila Umut’un boyu ve kilosu?

Sosyal medya paylaşımları ile ses getiren, dizide’ki güzelliği ile yürek hoplatan başarılı oyuncu Umut’un takipçileri’nin bir diğer merak ettiği konu ise boyu ve kilosu oldu. 168cm uzunluğunda olan güzel oyuncu 54kg ağırlığında.

Reklamlar

Sevgilisi var mı? Aşk hayatı hakkında detaylar

Güzelliği ile görenlerin başını döndüren 20 yaşındaki başarılı oyuncu gönlünü bir yakışıklı futbolcuya kaptırdı. Kendisi gibi sosyal medyada aktif olan Enes Özer ile aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu bu aşkı sosyal medya hesaplarından yayınlamaktan ise çekinmedi. Aşk fotoğraflarını instagramda takipçilerinin yorumlarına ve beğenisine sunan güzel oyuncu sosyal medya kullanıcıları tarafından tam destek gördü.

Akrep dizisi İpek (Esila Umut )kimdir?
Akrep dizisi İpek (Esila Umut )kimdir?

Yer aldığı yapımlar

Telanto Menajerlik ile oyunculuk kariyerine yön veren başarılı güzel, son zamanların oldukça sevilen, bol entrikalı dizisi olan Akrep’in oyuncu kadrosuna İpek karakteri ile dahil oldu. Ekranlara ilk defa 2015 yılında Sevdam Alan-bora dizisi ile merhaba diyen Umut burada göstermiş olduğu başarı ve güzelliği ile oyunculuk kariyerinden zirveye doğru tırmanmaya başladı.

  • 2015 – Sevdam Alabora
  • 2017 – Ufak Tefek Cinayetler (Pelin gençliği)
  • 2018 – Payitaht Abdülhamid
  • 2020 – Uyanış: Büyük Selçuklu
  • 2020 – Akrep (İpek)

Sosyal medya hesapları

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Umut’un instagramda ise 40B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Reklamlar
0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x