Feyza Çıpa kimdir? Kutsi ile ayrıldı mı?

Feyza Çıpa güzelliğinin yanı sıra yer almış olduğu yapımlarda ki başarıları ile de sık sık gündem olmaya devam ediyor. Şarkıcı Kutsi ile yaşadığı aşk ile de sık sık gündem olan ünlü sosyal medya fenomeni güzel aynı zamanda Mss Turkey yarışmasında ülkesini temsil etmiş ve üçüncü olmuştur. Kısa zamanda bir çok kişinin gönlünde yer edinen fenomen oyuncunun takipçileri arama motorlarında sık sık fenomen oyuncunun hayatını araştırır oldular.

Feyza Çıpa kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Kutsi ile yaşadığı ilişki nedeniyle de bir hayli merak edilir oldu. Başarılı sosyal medya fenomeni güzelim şarkıcı kutusu ile güzel giden 7 yıllık ilişkilerini noktalama kararı almaları takipçilerine şaşkınlığa uğrattı. Ayrılık nedenleri Bir hayli merak edildi. Feyza Çıpa bu konu hakkında şu ifadeleri dile getirdi; “Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum.” 

Güzelliğinin yanı sıra başarıları ile de dikkatleri üzerine çeken Çıpa, oyunculuk mesleğinde kayda değer bir noktaya ulaşmıştır.

Ekranlara ilk defa Baba Ocağı isimli dizi ile merhaba diyen sosyal medya fenomeni güzel buradaki oyunculuk yetenekleri ve güzelliği ile Arka Sıradakiler dizisinde rol almaya başladı. Daha sonrasında çeşitli kliplerde de yer alan başarılı ismi son olarak yer aldığı yapım ise Huzur Sokağı dizisi oldu.

Güzelliği ile de magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin estetik yaptırıp yaptırmadığı oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

 Ünlü sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu? Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

İnstagram hesabında fezacipa hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Çıpa’nın instagram da ise 62B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali başlıyor

Düzenleme yapılıyor