Özgün Görkem kimdir? Keyifli bir röportaj ile hakkındaki tüm detaylar!

ozgungorkem kullanıcı isimi ile bilinen Özgün Görkem, dijital platformların taçsız krallarından birisi haline geldi. Paylaşımları ile kısa süre içerisinde hızla yükselen ve geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya dünyasının trend isimlerinden birisi olan Özgün Görkem İnstagram platformunda geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Ürettiği içerikler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Özgün Görkem’in takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında arama motorlarında merak ettikleri detayları aramaya başladılar.

Özgün Görkem  kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

Aşk hayatı çok çalkantılı doğru insanı bulana kadar canı çıkmış ama hala bulamamış karşısına çıkmasını bekleyen birisiyim. Aynı zamanda umudu tükenmiş de diyebiliriz.

Eğitim hayatım ise lise son sınıf öğrencisiyim şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum.

İnstagram platformundan daha çok Tiktok platformuna arkadaşlarının isteği üzerine zorla video yüklemeye başladım ve çok kısa bir sürede milyon takipçiye ulaştım. Daha sonra İnstagramdan bunu devam ettirdim.
Bu konuda ailem başta destek olmadı, çünkü bir kârı kazancı olmadığını düşündüler . Ama belli bir zaman sonra işler ciddiye binince destek veren arkadaşlarımdan daha çok destek olmaya başladı ailem.

Tiktok platformuna arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine girdim ve ilk attığım videolardan sonra bir anda milyon tarafından izlenmeye başlandım.

Hayatımın dönüm noktası dediğim an sosyal medyaya giriş yapmak olmuştur.

Hobilerime biraz daha ayrıntılı bakacak olursak: Gitar çalmak, oyun oynamak, köpeğimle yürüyüş yapmak, müzik dinlemek, yemek yapmak, temizlik yapmak.
Fobilerim ise : Gece her yer karanlıkken denizin ortasında kalmak, böceklerden pek korkum yok ama yine de tiksiniyorum.

Kullanıcı ismi normalde benozgun’dü, Benozgun kullanıcı ismini bir gün kullanıcı ismi ararken uyuya kaldım ve kalktığında Ben Feronun “ben fero king kong” dediği kısım denk geldim. Kullanıcı ismini benozgun yaptım. Zaman ilerledikçe kendi ismine dönmek istedim ve Ozgungorkem yapmaya karar verdim daha resmî bir ad olsun diye.

İnstagram platformunda tasvip etmediğim veya istemediğim kimse yok burası açık bir platform herkes kendi isteğiyle kendi başarısını yakalayabilir bu yüzden herkese saygı duyuyor başarısının arkasında duruyorum, hoşuma gitmeyen içerikleri izlemiyor geçiyorum

Asıl çıkışını yakaladığı Tiktok hesabında ise 49M beğeniye ve 1.2M takipçiye sahip. İnstagram hesabında benozgun hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Özgün Görkem’in İnstagram da ise 63B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kumluca’da 80 genç yangın nöbetinde

Antalyaspor hazırlık maçında galip