Reklamlar
Magazin

Ali Sürücü kimdir? İşte beklenen o röportajın tüm detayları!

Reklamlar

Ali Sürücü, İnstagram platformunun taçsız krallarından birisi haline geldi. Paylaşımları ile kısa süre içerisinde hızla yükselen ve geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya dünyasının trend isimlerinden birisi olan Ali Sürücü, İnstagram platformunda geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Ürettiği içerikler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Ali Sürücü’nün takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında arama motorlarında merak ettikleri detayları aramaya başladılar.

Ali Sürücü  kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

Ali Sürücü kimdir?
Ali Sürücü kimdir?

Kaç yaşındasınız? Her yaş insana gerçekten bir şey katıyor mu?

20 yaşındayım. Yaştan ziyade tecrübelerin ve yaşanmışlıkların hayatıma katkısı oluyor.

Aslen nerelisiniz? Şuan yaşamanıza nerede devam ediyorsunuz?

Aslen Yozgat ( Selanik Göçmeni ) ama şuan İstanbul’da yaşıyorum.

Hangi burçsunuz? Burçlara inanıyor musunuz?

Balık Burcuyum. Evet inanıyorum. Eskiden çok araştırıyordum.

Boyunuz ve kilonuzu öğrenebilir miyiz?

1.87 boyum kilom ise 77.

Reklamlar
Ali Sürücü kimdir?
Ali Sürücü kimdir?

Aşk hayatınız hakkında bize neler anlatabilirsiniz?

Doğru kişiye karşı gerçekten bir şeyler hissediyorsam ona karşı daima sürprizlerle gelirim. Enerji uyumunu da yakaladık mı tamamdır. Böyle bir ilişkide sıkılacağımı sanmıyorum. Romantik biriyim. Tabi bu tarz bir ilişkim olmadı. Genelde hep bir eksiklik oldu ve araya kişisel menfaatler girdi. Bundan dolayı ben işime yöneldim. İşime aşığım.

Eğitim hayatınız nasıl gidiyor?

İstediğiniz eğitimi almadıktan sonra o eğitimin yeterince faydalı olacağını sanmıyorum. İstediğim dersleri görmediğim için eğitim hayatımı durdurdum. Ancak çeşitli alanda kendimi geliştirmek adına dersler almaya devam ediyorum.

Instagram platformunda içerik üretmeye nasıl başladınız? Bu konuda sizi destekleyenler oldu mu?

Instagramda tam anlamıyla içerik üretmiyorum. Yakında projeler var onlarla birlikte yeni içerikleri görmüş olacaksınız. Takdir edildim. Ancak destek almadım.

Nasıl fenomen oldunuz?

2012de animasyonlar hazırlayıp video yüklediğim bir kanalım vardı daha sonrasında 2018 de yeni bir YouTube kanalıyla birlikte büyük bir başarı yakaladım. Videolarım kısa sürede milyonlar tarafından izlenip trend listesinde yer alıyordu. Geçen sene tiktok platformuna katıldım ve kısa sürede 1.7 milyon takipçiyle ulaştım. Videolarım platformda bulunan diğer videolara göre farklıydı ve milyonlarca izlendi.

Instagram platformunda tasvip etmediğimiz kişiler veya durumlar var mı?

Evet var. İnsanlar bu platformda yaptığı yorumlarda aşırı saldırgan ve kompleksli olabiliyor. Bu tarz kişiler çoğu zaman karşı tarafı kırabiliyor. Bunlara dikkat edilmesi gerek.

Hangi takımlısınız?

Galatasaraylıyım.

Kaç kardeşsiniz?

3 kardeşiz

Ali Sürücü kimdir?
Ali Sürücü kimdir?

Hayatınızda dönüm noktam oldu dediğiniz bir olay var mı?

Hayatımda bir çok dönüm noktası oldu. Ama en etkilisi başkası için değil kendim için çalışmam gerektiğine karar verdiğimde ve bunu hayata geçirdiğimde oldu.

Hobilerinizden ve fobilerinizden biraz bahseder misiniz?

Hobilerim arkadaşlarımla birlikte vakit geçirmek, müzik dinlemek, gezmek, öğrenmek, yeni insanlar tanımak, video çekmek, senaryo yazmak

Ali Sürücü kimdir?
Ali Sürücü kimdir?

Gelecekte ki hedefleriniz neler?

Gelecekte sevdiğim insanlardan oluşan ve yenilikçi fikirleriyle herkesin üretebileceği ve temelinde samimiyetin ve enerjinin olduğu bir oluşum kurmak.

Bu zamana kadar hayatınıza etki eden film ve kitaplar var mı?

Fight Club filmi hayatımdaki bir çok olayı tekrardan sorgulamamı sağladı.

TikTok üzerinden hiç biriyle tartışmaya girdiniz mi?

Evet. Tartışmayı severim. Bu tartışmalar saygı çerçevesinde de olabiliyor. Bazen sınırlar aşılıyor tabi ki onlara da cevabımız her daim var.

Sosyal medyadan herhangi bir kazancınız var mı?

Evet tabi ki var.

Ali Sürücü kimdir?
Ali Sürücü kimdir?

Birazda enlerden bahsedecek olursak:

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri denildiği zaman akla gelen ilk isim olan Ali Sürücü’nün enlerinden bahsettik.

*En sevdiğiniz renk?

Turkuaz

*En sevdiğiniz yemek?

Pizza

*En sevdiğiniz film?

Fight Club

*En sevdiğiniz kitap?

Sefiller

*En sevdiğiniz ünlü?

Aras Bulut İynemli

Sosyal medya hesapları

Asıl çıkışını yakaladığı Tiktok hesabında ise 28M beğeniye ve 1.7M takipçiye sahip. İnstagram hesabında alisürücü hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Ali Sürücü’nün instagram da ise 174B takipçiye sahip. 30 Aralık 2017 tarihinde açtığı Youtube kanalı ile içeriklerini Youtube mecrasında da yayınlamaya başlayan başarılı sosyal medya fenomeni burada da 484B takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Reklamlar
0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x