Alp Navruz kimdir? Alp Navruz Ada Masalı dizisinde mi oynuyor?

Alp Navruz kimdir? Yakışıklı oyuncu son filmi olan ve uzun zamandır televizyon ekranlarında, sosyal medya da tanıtımı olan dizi Ada Masalın da Poyraz rolünde oynamaktadır. Yakışıklı oyuncunun yaptığı bütün projelerde kendini göstermesi ile kısa sürede seyirciye kendini sevdirdi.

Günlerdir beklenen dizi Ada Masalının başrol oyuncularından olan Alp Navruz kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Boyu ve kilosu kaç? Sevgilisi var mı? Oynadığı diziler ve filmler nelerdir? gibi bir çok merak ettiğiniz soruların cevabının yazının devamında bulacaksınızdır.

Son yılların en beğenilen ve gözde oyuncularından biri olmuştur. Sevenleri gittikçe artmakta ve sevenleri de yakışıklı oyuncunun fiziksel özelliklerini merak etmektedirler. Boyu kaç? kilosu kaç? göz rengi nedir? soruların cevabı aşağıda bulunmaktadır.

Düzgün fiziği ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı fenomenin İnstagram platformunda verdiği pozlar sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Düzgün fiziği ile merak konusu haline gelen fenomen 1.89cm uzunluğunda olan başarılı oyuncu 80 kilodur.

Başarılı sosyal medya fenomeni isimin takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise göz rengi oldu. Etkileyici bakışlara sahip olan başarılı isim Ela gözlere sahip.

Başarılı sosyal medya fenomeni isimin takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise saç rengi oldu. Etkileyici bakışlara sahip olan başarılı isim Açık Kahverengi gözlere sahip.

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra da modellik yapmaya yapmış ve modellik yaparken de oyunculuk eğitimi almıştır.

Navruz özel hayatı ile de magazin gündeminin sevilen isimlerinden birisi oldu. Ünlü oyuncu Ebru Şam ile aşk yaşayan Navruz sevgilisi ile de sık sık gündem olmaya devam ediyor. Son zamanlarda yapılan iddialar ise magazin gündemi iyice kaynattı. Yakışıklı oyuncu Navruz, Ebru Şam sevgili mi? Konusuna evet yanıtı verdiğini ama kısa süre önce Navruz ve Ebru Şam ayrıldıkları öğrenildi.

Ünlü sosyal medya fenomeni isim bir çok dizi, film ve reklam filminde rol alarak oyunculuk kariyerinde kayda değer bir noktaya ulaşmıştır.

Başarılı oyuncu Navruz’un Star ekranların da 15 Haziran çarşamba günü ilk bölümü yayınlanarak seyirciyle buluşan Ada Masalı dizisin de rol almaktadır. Başarılı oyuncu Navruz Ada Masalı dizisin de Poyraz karakterini canlandırmaktadır.

Alp Navruz Ada Masalı dizisinde, Kırlangıç Adasında yaşayan sakin, doğa ile barışık, akıllı ve yakışıklı Poyraz rolünde’dir. Poyraz her kese mesafeli, sevdikleri için her şeyi yapabilecek, bir şeyleri üretmeyi seven, hayvanları seven karakterindedir ki Adaya yeni gelenler ile Poyrazın tüm hayatı başka bir yol alacaktır. Yakışıklı oyuncu Alp Nevraz Poyraz rolü ile seyirciye yine kendini sevdirecek gibi görülmektedir.

2016 yılında ilk oyunculuğa Ceberrut filmi ile adım atan Başarılı oyuncu Navruz daha öncesinde modellik yapmaktaymış ve modellik yaparken oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu Navruz modellik yaparken gelen oyunculuk teklifini kabul etmesi ile 5 yıllık bir oyunculuk serüveni vardır.

Son 5 yıllık oyunculuk hayatı ile tüm seyircilerin gönlünü kazanarak yakışıklı prensleri olmuşturlar. Başarılı oyuncunun yaptığı projeler ile takipçileri giderek artmıştır. Navruz İntagram hesabında 3.4milyon takipçisi bulunmaktadır.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kuyucaklı Yusuf

82 şirkette görev yapan AKP’li bürokrat