Reklamlar
Magazin

Bade İşçil kimdir? Eşi kim? Çocuğu kaç yaşında? Yeni dizisi var mı?

Reklamlar

Bade İşçil başarısı ve yetenekleri ile ekran başındakileri ve sosyal medya kullanıcılarını kendine hayran bıraktırmaya devam ediyor. Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 dizisinde hayat verdiği, Işık karakteriyle çok sevilen izleyiciden tam not aldı. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Bade İşçil sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Bade İşçil kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Bade İşçil kimdir?
Aşk 101 dizisinin Yetişkin Işık’ı kimdir?

Bade İşçil kimdir?

8 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu güzelliği ile de büyülemeye devam ediyor. Bulgaristan Romanya taraflarından göç edip İstanbul’a yerleşen ailesi 1999 yılında boşanma karar vererek ayrılmışlardır. Yeditepe üniversitesi moda ve tasarım bölümünden mezun olan başarılı oyuncu hayallerinin peşinden gitmeye karar vererek oyuncu olmak için çabalamıştır.

Reklamlar

  Ekranları ilk defa 2007 senesinde Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli dizide rol alarak merhaba diyen başarılı isim daha sonrasında dönemin en popüler dizisi olan Ezel’e Şebnem Sertuna karakteri ile dahil olmuştur. Ezel dizisi final verdikten sonra ise yine oldukça çok konuşulan Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katılmıştır.

Son olarak Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 isimli diziler ışık karakterine hayat veren başarılı etsin yeni sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmayı beklemektir. 31 Mayıs 2013 tarihinde uzun bir zamandır aşk yaşadığı Malkoç Sualp ile dünya evine girmeye karar veren başarılı isimin bu mutlu evliliği ise ne yazık ki kısa sürdü. 31 Mayıs 2013 tarihinde evlenen çift 20 Haziran 2016 tarihinde ise boşanma kararı aldılar. Çiftin bu üç senelik evliliklerinden ise azur isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Bade İşçil kaç yaşında?

Oyunculuğu kadar güzelliği ile de ön planda olan başarılı isimin takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise ünlü oyuncunun yaşı oldu. 8 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu 36 yaşında.

Bade İşçil aslen nereli?

Bulgaristan Romanya taraflarından göç edip İstanbul’a yerleşen ailesinden beri başarılı oyuncu yaşamına İstanbul’da devam etmektedir.

Reklamlar

Bade İşçil hangi burç?

8 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncunun takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise başarılı isimin hangi burç olduğu oldu. 8 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu aynı zamanda bir Aslan burcu kadını.

Bade İşçil’in boyu ve kilosu?

Oyunculuğu ile göz dolduran düzgün fiziği ile de yürek hoplatan bir çok gencin yüreğinde yer edinen İşçil, İnstagram paylaşımları ile magazin gündemine oturdu. Takipçileri sık sık güzelin boyu ve kilosunu sorar oldular. Bizler sizin için araştırdık bulduk. 1.73 uzunluğunda olan güzel oyuncu 50kg ağırlığında.

Bade İşçil kiminle evli?

31 Mayıs 2013 tarihinde uzun bir zamandır aşk yaşadığı Malkoç Sualp ile dünya evine girmeye karar veren başarılı isimin bu mutlu evliliği ise ne yazık ki kısa sürdü. 31 Mayıs 2013 tarihinde evlenen çift 20 Haziran 2016 tarihinde ise boşanma kararı aldılar. Çiftin bu üç senelik evliliklerinden ise Azur isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Bade İşçil boşandı mı?

31 Mayıs 2013 tarihinde evlenen çift 20 Haziran 2016 tarihinde ise boşanma kararı aldılar.

Bade İşçil kimdir?
Aşk 101 dizisinin Yetişkin Işık’ı kimdir?

Bade İşçil’in çocuğu var mı?

31 Mayıs 2013 tarihinde uzun bir zamandır aşk yaşadığı Malkoç Sualp ile dünya evine girmeye karar veren başarılı isimin bu mutlu evliliği ise ne yazık ki kısa sürdü. 31 Mayıs 2013 tarihinde evlenen çift 20 Haziran 2016 tarihinde ise boşanma kararı aldılar. Çiftin bu üç senelik evliliklerinden ise Azur isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Bade İşçil’in çocuğu kaç yaşında?

9 Ağustos 2014 tarihinde dünyaya gelen Azur şuan 6 yaşındadır.

Bade İşçil’in mesleği ne?

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Bade, şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

Bade İşçil’in yer aldığı dizi ve filmler

Ekranları ilk defa 2007 senesinde Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli dizide rol alarak merhaba diyen başarılı isim daha sonrasında dönemin en popüler dizisi olan Ezel’e Şebnem Sertuna karakteri ile dahil olmuştur. Ezel dizisi final verdikten sonra ise yine oldukça çok konuşulan Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katılmıştır. Son olarak Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 isimli diziler ışık karakterine hayat veren başarılı etsin yeni sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmayı beklemektir

  • 2007 yılında Metropol Cafe (TV Dizisi) (Şebnem)
  • 2009-2011yılları arasında Ezel (TV Dizisi) (Şebnem Sertuna)
  • 2011-2013 yılları arasında Kuzey Güney (TV Dizisi) (Banu Sinaner)
  • 2017 yılında Eski Sevgili (Sinema Filmi) (Feride)
  • 2017-2018 yılları arasında Ufak Tefek Cinayetler (TV Dizisi) (Pelin Kaner)
  • 2020 yılında Aşk 101 (Netflix Dizisi) (Yetişkin Işık)

Bade İşçil ne kadar kazanıyor?

Aşk 101 dizisinde hayat verdiği Yetişkin Işık karakteri ile de magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu? Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

Bade İşçil kimdir?
Bade İşçil kimdir?

Bade İşçil fiziksel özellikleri

Ekranların başarılı isimi Bade’nin takipçilerinin merak ettiği bir kaç detaya siz değerli takipçilerimiz için değdik.

Bade İşçil’in göz rengi?

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun takipçileri sık sık arama motorlarında göz rengi ne? sorusunu arattılar. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ve bulduk. Başarılı isim Yeşil göz rengine sahip.

Bade İşçil’in saç rengi ne?

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun takipçileri sık sık arama motorlarında saç rengi ne? sorusunu arattılar. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ve bulduk. Başarılı isimin saç rengi ise Sarı.

Bade İşçil cilt bakımı

Güzelliği ve cildinin kusursuzluğu ile sık sık takipçileri tarafından merak konusu olan başarılı sosyal medya fenomeni güzelin cilt bakım rutini merak edilir oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimizin istekleri doğrultusunda bu konuyu araştırdık ancak ne yazık ki bu konu hakkında detaylı bilgilere ulaşamadık.

Bade İşçil Ezel

Aşk 101 dizisinde hayat verdiği, Işık karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu aynı zamanda Ezel dizisinde de rol aldı!

Bade İşçil Aşk 101

Aşk 101 dizisinde hayat verdiği, Işık karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun dizisinden kesitler!

Bade İşçil Kuzey Güney

Aşk 101 dizisinde hayat verdiği, Işık karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu aynı zamanda Kuzey Güney dizisinde de rol aldı!

Bade İşçil İnstagram

İnstagram hesabında badenzi hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken İşçil’in instagram da ise 390K takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Reklamlar
0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x