Bade İşçil kimdir? Eşi kim? Çocuğu kaç yaşında? Yeni dizisi var mı?

Bade İşçil başarısı ve yetenekleri ile ekran başındakileri ve sosyal medya kullanıcılarını kendine hayran bıraktırmaya devam ediyor. Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 dizisinde hayat verdiği, Işık karakteriyle çok sevilen izleyiciden tam not aldı. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Bade İşçil sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Bade İşçil kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

31 Mayıs 2013 tarihinde uzun bir zamandır aşk yaşadığı Malkoç Sualp ile dünya evine girmeye karar veren başarılı isimin bu mutlu evliliği ise ne yazık ki kısa sürdü. 31 Mayıs 2013 tarihinde evlenen çift 20 Haziran 2016 tarihinde ise boşanma kararı aldılar. Çiftin bu üç senelik evliliklerinden ise Azur isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.

31 Mayıs 2013 tarihinde evlenen çift 20 Haziran 2016 tarihinde ise boşanma kararı aldılar.

31 Mayıs 2013 tarihinde uzun bir zamandır aşk yaşadığı Malkoç Sualp ile dünya evine girmeye karar veren başarılı isimin bu mutlu evliliği ise ne yazık ki kısa sürdü. 31 Mayıs 2013 tarihinde evlenen çift 20 Haziran 2016 tarihinde ise boşanma kararı aldılar. Çiftin bu üç senelik evliliklerinden ise Azur isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.

9 Ağustos 2014 tarihinde dünyaya gelen Azur şuan 6 yaşındadır.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Bade, şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

Ekranları ilk defa 2007 senesinde Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli dizide rol alarak merhaba diyen başarılı isim daha sonrasında dönemin en popüler dizisi olan Ezel’e Şebnem Sertuna karakteri ile dahil olmuştur. Ezel dizisi final verdikten sonra ise yine oldukça çok konuşulan Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katılmıştır. Son olarak Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 isimli diziler ışık karakterine hayat veren başarılı etsin yeni sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmayı beklemektir

Aşk 101 dizisinde hayat verdiği Yetişkin Işık karakteri ile de magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu? Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

Ekranların başarılı isimi Bade’nin takipçilerinin merak ettiği bir kaç detaya siz değerli takipçilerimiz için değdik.

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun takipçileri sık sık arama motorlarında göz rengi ne? sorusunu arattılar. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ve bulduk. Başarılı isim Yeşil göz rengine sahip.

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun takipçileri sık sık arama motorlarında saç rengi ne? sorusunu arattılar. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ve bulduk. Başarılı isimin saç rengi ise Sarı.

Güzelliği ve cildinin kusursuzluğu ile sık sık takipçileri tarafından merak konusu olan başarılı sosyal medya fenomeni güzelin cilt bakım rutini merak edilir oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimizin istekleri doğrultusunda bu konuyu araştırdık ancak ne yazık ki bu konu hakkında detaylı bilgilere ulaşamadık.

Aşk 101 dizisinde hayat verdiği, Işık karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu aynı zamanda Ezel dizisinde de rol aldı!

Aşk 101 dizisinde hayat verdiği, Işık karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun dizisinden kesitler!

Aşk 101 dizisinde hayat verdiği, Işık karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu aynı zamanda Kuzey Güney dizisinde de rol aldı!

İnstagram hesabında badenzi hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken İşçil’in instagram da ise 390K takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kanuni portresi 5 milyon TL’ye satıldı

Batı Karadeniz’deki selde bilanço ağırlaştı: 27 kişi yaşamını yitirdi