Onur Topuzlar kimdir? Fenomen hakkında merak edilen tüm detaylar bu röportajda!

Onur Topuzlar, Tiktok platformunda ürettiği içerikler ile kısa zaman içerisinde yükselişe geçen fenomen isim hakkında tüm detaylar! Paylaşımları ile kısa süre içerisinde hızla yükselen ve geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya dünyasının trend isimlerinden birisi olan Onur Topuzlar, İnstagram platformunda geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Ürettiği içerikler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Onur Topuzlar takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında arama motorlarında merak ettikleri detayları aramaya başladılar.

Onur Topuzlar kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

 Aşk hayatıma uzun süredir yok ve inanılmaz kafam rahat size de öneririm.

Tiktokta belli bir kitle sağladıktan sonra instagramda da içerik üretmeye başladım ek olarak YouTubeda da içerik üretiyoruz ekibimizle. İlk başta ailem olmak üzere yakın dostlarım çok destek oldu ve ajansım çok büyük yardımı dokundu.

 Aslında daha fenomen olduğumu düşünmüyorum çünkü sosyal medyanın sınırı yoktur diye düşünüyorum.

Kullanıcı ismim hem ajansım hem de benim adımdan oluştuğu için future_onur yapmak istedik.

Herkesin olduğu gibi benim de tasvip etmediğim kişi, konu ve durumlar var tabii. 

 Takipçilerimi çok seviyorum ve birkaçıyla sürekli konuşuyoruz. 

 Sosyal medyadan herkesin olduğu gibi benim de kendime yetecek, geçindirecek kadar kazancım var cüzi bir miktarda.

Hayatımın dönüm noktası büyükbabamı kaybetmem oldu ardında kendimin daha güçlü olduğunu ve her şeyin üstesinden gelebileceğini fark ettim.

Gelecekte ki hedefim neredeyse herkes tarafından sevilen saygı duyulan bir insan olmak.

Bu zamana kadar bana çok dokunaklı olan bir film olarak Karate Kid diyebilirim. Çünkü ne kadar dayanıksız olursan ol her şey çalışarak başarılabilir dersini en iyi veren filmlerden biri benim için.

 Tiktokta biriyle hiç tartışmaya girmedim çünkü en başından beri kendi çizgimizi bozmadan yürümek saygımızı kaybetmemek bizim için çok önemli. Biz de bunu yapıp kimse ile tartışma içerisine girmiyoruz.

 Fenerbahçeliyim.

Bu arada çok sevdiğim bir ablam var.

Hobilerim arasında çoğunlukla spor yapmak var onun dışında extreme şeyler yapmayı ve kitap okumayı çok severim. Fobi olarak diyebileceğim aklıma gelen bir şey yok.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri denildiği zaman akla gelen ilk isim olan Onur Topuzlar’ın enlerinden bahsettik.

En sevdiğim renk tam emin olmayarak kırmızı diyebilirim çünkü her an değişebilir biraz maymun iştahlılık var bende.

 En sevdiğim yemek yok her şeyden yerim.

En sevdiğim film dediğim gibi Karate Kid.

En sevdiğim kitap Empati. 

En sevdiğim ünlü olarak söyleyebileceğim kesin biri yok.

Tiktok hesabında ise 34.2M beğeniye ve 927B takipçiye sahip. İnstagram hesabında onurtopuzlar hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Onur Topuzlar instagram da ise 47B takipçiye sahip. 24 Eylül 2020 tarihinde açtığı Youtube kanalını aktif olarak kullanmaya başlayan sosyal medya fenomeni burada FUTURE’LAR kullanıcı isimi ile 67K takipçiye sahip oldu.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

En çok sahneye çıkmayı, konser vermeyi özledim

Akbelen katliamı durduruldu