Tuna Dede kimdir? Mükemmel bir röportaj ile ünlü fenomen hakkında tüm detaylar!

Tuna Dede kullanıcı isimi ile bilinen Tunahan Dede, İnstagram platformunda ürettiği içerikler ile kısa zaman içerisinde yükselişe geçen fenomen isim hakkında tüm detaylar! Paylaşımları ile kısa süre içerisinde hızla yükselen ve geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya dünyasının trend isimlerinden birisi olan Tuna Dede, İnstagram platformunda geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Ürettiği içerikler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Tuna Dede takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında arama motorlarında merak ettikleri detayları aramaya başladılar.

 Tuna Dede kimdir?Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

Aşk hayatım uzun bir süredir sakin. Aradığım kriterlerde ve aynı uyumu yakalayacağım biriyle daha tanışmadım. Bu yüzden uzun bir süredir yalnızım. 

Eğitim hayatım ise mezun olduktan sonra da devam etti. İş hayatımla ilgili eğitimlerim hep devam etti. 

İnstagram da içerik üretmeye kombin ve değişim videoları ile başladım. Bu konuda takipçi kitlem her zaman destek oldu. 

Kuaförüm Sensin yarışmasından sonra İnstagramda fenomen oldum.

Tam adım Tunahan Dede ama Tuna hem kulağıma daha hoş geldiği için hem daha modern hissettirdiği için beni yansıttığını düşünüyorum. Bu yüzden kullanıcı adımı bu şekilde kullanmaya karar verdim. 

Takipçilerimin hepsini çok seviyorum ve onlarla sürekli iletişimde olmaya gayret ediyorum. 

Gelecekteki hedefim hem iş hayatımda hem bu platformda çok iyi noktalarda olmak

Hayatıma etki eden film değil ama bir diziden bahsedebilirim Dark dizisi

Tiktok uygulamasına çok hakim değilim çok zaman ayırdığım bir mecra olmadığı için kimseyle bir samimiyetim ve tartışmamda olmadı

Şuan için sponsorlu çalışmalardan bir kazancım var evet

Kuaförüm sensin hayatımın dönüm noktası diyebilirim

Hobilerim yalnız zaman geçirmeyi çok severim. Seyahat etmeyi çok severim. Fobilerim karanlık fobim var ve sürüngen hayvanlara karşı bir fobim var.

Fenerbahçeliyim.

Bir abim var.

Dövmelerimin birinin anlamı var kolumda olan adam portresi üstünde “Yalnız Öleceğiz” diye bir yazısı var ve bana ölümü ve hayattaki var oluşumu hatırlatıyor.

Kuaförüm Sensin yarışmasından sonra hayatım tam anlamıyla değişti. İnsanların sevgisini kazandım bir çok kitleye ulaştım. Beni görüp tanıyan herkes yanıma gelip selam veriyor sohbet etmek istiyor ve bu çok hoşuma gidiyor. 

Yakın zamanda bir şarkı çalışması şuan yok.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri denildiği zaman akla gelen ilk isim olan Tunahan Dede’nin enlerinden bahsettik.

En sevdiğim renk siyah .

En sevdiğim yemek tavuk yemeklerinin hepsi.

En sevdiğim film titanic

En sevdiğim ünlü justin bieber

Tiktok hesabında ise 588K beğeniye ve 51B takipçiye sahip. İnstagram hesabında tunadede hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Tunahan Dede instagram da ise 90B takipçiye sahip. 9 Mayıs 2020 tarihinde açtığı Youtube kanalını aktif olarak kullanmaya başlayan sosyal medya fenomeni burada Tuna Dede kullanıcı isimi ile 5K takipçiye sahip oldu.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Dedektör köpek 11 kilo esrar buldu

En çok sahneye çıkmayı, konser vermeyi özledim