Kozmik Karınca

Kozmik Karınca

Kozmik Karınca kimdir, şarkısı, ne kadar kazanıyor? Kozmik Karınca pubg mobile yeni video, nonlive, youtube, instagram hesabı? Kozmik Karınca kim? Gerçek adı ile Cem Ceyhan Mekanik kimdir, kaç doğumlu? Cem Ceyhan Kozmik Karınca kimdir, kaç yaşında, evlimi, biyografi ve wikipedia bilgileri.

Türkiye’de ve tüm dünyada dijital çağın en popüler uygulamaları arasında yer alan bilgisayar oyunları günümüzde ve gelecekte de popüler olmaya devam edecek. Türkiye’de ve tüm dünyada sayılı bilgisayar oyuncuları arasında yer alan ve video içerikleri ile yıldızı parlayan Kozmik Karınca yani gerçek adı ile Cem Ceyhan Kozmik Karınca Youtube kanalı üzerinden takipçilerine yeni video içerikleri sunmaktadır. Kozmik Karınca Pubg Mobile ve PC oyunları ile ünlendi. Günümüz fenomenleri arasında listenin ilk sıralarında yer almaktadır. Cem Ceyhan 1980 yılında Bursa’da dünyaya geldiği bilinmektedir. 2021 yılı baz alındığında 41 yaşındadır. Cem Ceyhan boyu 1.73 cm kilosu 80 kg ve burcu Oğlak.

Cem Ceyhan Mekanik olarak anılmasının temel nedeni 2015 yılında Mekanik isimli müzik grubunun gitaristliğini ve vokalistliğini yapmasıdır. Cem Ceyhan müzik kariyerine de sahiptir. 2011 yılında kurulan Mekanik isimli müzik grubunun üyesi oldu. 2012 yılında Kitlesel Depresyon isimli albümüyle müzik dünyasına adını duyurdu. Testament ile aynı sahnede yer aldı.  PUBG uzmanı Kozmik Karınca stratejik ve nişan oyunlarının aranan ismidir.  

Sosyal medya ve mobil oyun dünyasının yakından tanıdığı Cem Ceyhan Pubg Mobile ve PC oyunlarında üstün başarısı ile dikkatleri üzerine çekti. İlk etaplarda videoları ile ilgi odağı olamayan Cem Ceyhan kısa sürede PUBG Mobile ve PUBG PC oyunları ile fenomen haline geldi. Youtube’da PUBG Mobile ve Zula gibi oyunların başarılı videolarını paylaştı. KozmiKa YouTube kanalı ile Cem Ceyhan 13 Mart 2017 yılında yüklediği Zula videosu ile adım attı ve popülerliği günden güne artmaya başladı. Oyuncu ve sosyal platform yayıncısı Cem Ceyhan Twitch, YouTube ve Facebook gibi platformlarda ciddi bir kitleye sahiptir. Ayrıca Pubg mobil ve Battle Royale oyuncusu olarak tüm dünyada adını duyuran isimler arasında.

Dünyaca ünlü Streamer ve Youtuber 2019 yılında Oyunun Yıldızları Mobil İçerik Üreticisi ödülüne layık görüldü.  

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

OTELLERDE ÜRETİM FİYATLARI VE SATIŞ FİYATININ ÜZERİNDE ARTIYOR

İNGİLTERE’DE TURİZM YAVAŞ GELİŞECEK