BURCU GÜNEŞ, ÇEŞME’YE GELİYOR

Marriott otel grubuna ait The Luxury Collection markasının Türkiye’deki üçüncü, İzmir’de ise ilk oteli olarak Ege Denizi’nin büyüleyici sahili Çeşme’de eşsiz, lüks ve sofistike bir konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme, rakipsiz lüksü tanımlayan servis anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor.

Reges Çeşme, markanın rafine lüks anlayışını, hem Çeşme’ye adım mesafesi uzaklığındaki  kolay ulaşılabilen destinasyonunda hem de izole ve güvenilir ortamında sunmasının yanı sıra yeni ve sürpriz programları ile de Ege’nin kalbinde öne çıkmaya başladı.Ege’nin otantik destinasyonlarına olan yakınlığı ile de uğrak noktası olan Reges Çesme; 21 Ağustos Cumartesi akşamı  Türkiye’nin en güçlü kadın seslerinden Burcu Güneş’i konuk ediyor.

Güçlü yorumu ile başarılı  bir müzik kariyerine imza atan Burcu Güneş, ilk kez Reges Çeşme’de unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor. Burcu Güneş, Reges Çeşme misafirlerine özel olarak hazırlanacak sevilen ve yeni şarkılarını seslendirecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yusuf Can Sarıyel kimdir?

Yiğit Kağan Yazıcı kimdir?