İlayda Akdoğan kimdir? Sevgilisinin boyu kaç cm?

İlayda Akdoğan kimdir? Sevgilisinin boyu kaç cm?

İlayda Akdoğan ile en baştan tanışmaya hazır mısınız? İlayda Akdoğan kimdir? Sevgilisi kaç boyunda? İlayda Akdoğan kaç yaşında? Peki ya İlayda Akdoğan Çerkes mi? Aklınızdaki bütün soru işaretlerine yanıt buluyoruz. İstanbulda doğan oyuncu güzelin aslında Düzceli olduğunu biliyor muydunuz? Sizleri bilmediğiniz birçok gerçek ile yüzleştiriyoruz. Keyifli okumalar…

İlayda Akdoğan kimdir? Kısaca tanıyalım…

İlayda Akdoğan’ı daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan İlayda Akdoğan’a önce kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 53
  • Boyu:  1.69
  • Yaşı:  22
  • Burcu: Yengeç 
  • Doğum tarihi: 21 Temmuz 1998
  • Nereli: İstanbul

Eğer ki başlıklarımız sizde İlayda Akdoğan hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

İlayda Akdoğan kimdir?

İlayda Akdoğan kaç yaşında?

İlayda Akdoğan 22 yaşındadır.

İlayda Akdoğan boyu

İlayda Akdoğan 1.69 boyundadır.

İlayda Akdoğan kilosu

İlayda Akdoğan 53 kilodur.

İlayda Akdoğan aslen nereli?

İlayda Akdoğan aslen Düzcelidir.

İlayda Akdoğan burcu

İlayda Akdoğan Yengeç burcudur.

İlayda Akdoğan doğum tarihi nedir?

İlayda Akdoğan 21 Temmuz 1998 doğumludur.

İlayda Akdoğan kürt mü?

İlayda Akdoğan kürt değildir.

İlayda Akdoğan telefon numarası

İlayda Akdoğan telefon numarasını takipçileri ile paylaşmamıştır.

İlayda Akdoğan evli mi?

İlayda Akdoğan evli değildir.

İlayda Akdoğan kimdir?

İlayda Akdoğan sevgilisi

İlayda Akdoğan’ın sevgilisi Roham Kabir’dir.

Ilayda Akdoğan sevgilisi kaç yaşında?

İlayda Akdoğan’ın sevgilisi Roham Kabir 23 yaşındadır.

Ilayda Akdoğan sevgilisinin boyu kaç?

İlayda Akdoğan’ın sevgilisi Roham Kabir’in boyu 1.98’dir.

İlayda Akdoğan nasıl ünlü oldu?

İlayda Akdoğan’ın Sonay rolünde oynamış olduğu Mustang filmi ile tanınmıştır. Mustang filmi Cannes Film Festivali’nde birinciliğe aday gösterilmiştir.

İlayda Akdoğan annesi

İlayda Akdoğan’ın annesi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

İlayda Akdoğan çerkes mi?

İlayda Akdoğan çerkes değildir.

İlayda Akdoğan Özgür Çevik sevgili mi?

İlayda Akdoğan ve Özgür Çevik sevgili değildir.

İlayda Akdoğan en sevmediği hayvan

İlayda Akdoğan’ın en sevmediği hayvan kelebektir.

İlayda Akdoğan kimdir?

İlayda Akdoğan’ın oynadığı dizi ve filmler

Sizler için başarılı oyuncu İlayda Akdoğan’ın oynadığı dizi ve filmleri kaleme aldık. Başarılı oyuncu İlayda Akdoğan’ın performanslarına göz atmaya hazır mısınız?

En İyi Arkadaşım

En İyi Arkadaşım, Türk yapımı bir komedi ve fantastik televizyon dizisidir. Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın aldığı dizide,  senaryoyu ise Resul Ertaş ve İsa Yıldız birlikte kaleme almışlardır. 5 Haziran 2014 tarihinde başlayan dizi toplamda 57 bölüm sürmüştür. Oyuncuları arasında; Cino karakteri ile karşımıza gelen Hamdi Alkan ve Gülperi karakteri ile karşımıza gelen Canan Hoşgör’de rol almaktadır. İlayda Akdoğan ise dizide Seda rolünde oynamıştır.

Bez Bebek

Bez Bebek, Türk yapımı bir komedi, fantastik ve çocuk televizyon dizisidir. Yönetmenliğini Serpil Kurtça aldığı dizide, yapımcı ise Nilgün Sağyaşar’dir.  20 Eylül 2007 tarihinde başlayan dizi toplamda 101 bölüm sürmüştür. Oyuncuları arasında; Volkan karakteri ile karşımıza gelen Tuğrul Arsever ve Nana karakteri ile karşımıza gelen Evrim Akın rol almaktadır. İlayda Akdoğan ise dizide Gülay rolünde oynamıştır. Evrim Akın hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Mustang

Mustang, Rusya yapımı bir dram filmidir. Yönetmenliğini Deniz Gamze Ergüven aldığı dizi, Cesar En İyi Film ödülünü almıştır. 15 Ekim 2015 tarihinde film yayına verilmiştir. Oyuncuları arasında;  Selma karakteri ile karşımıza gelen Tuğba Sunguroğlu ve  Ece karakteri ile karşımıza gelen Elit İşcan rol almaktadır. İlayda Akdoğan ise dizide Sonay rolünde oynamıştır.

Afacanlar Kampı

Afacan Kampı, Türk yapımı bir komedi, fantastik ve çocuk televizyon dizisidir. Yönetmenliğini Hamdi Alkan, Cemile Karadaş aldığı dizide, yapımcı iseHamdi Alkan’dır.2005 senesinde başlayan dizinin ne kadar sürdüğü bilinmemektedir. Oyuncuları arasında; Dost Elver, Ebru Karanfilci ve Ümit Dinçer rol almaktadır. İlayda Akdoğan ise dizide Gülay rolünde oynamıştır.

Dolunay

Dolunay, Türk yapımı bir romantik komedi televizyon dizisidir. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak aldığı dizide, yapımcılığını No Dokuz Productions üstlenmiştir. 4 Temmuz 2017 tarihinde başlayan dizi toplamda 26 bölüm sürmüştür. Oyuncuları arasında; Nazlı karakteri ile karşımıza gelen Özge Gürel ve Deniz Kaya karakteri ile karşımıza gelen Hakan Kurtaş rol almaktadır. İlayda Akdoğan ise dizide Asuman rolünde oynamıştır.

Sevgili Dünürüm

Sevgili Dünürüm, Türk yapımı dram ve romantik televizyon dizisidir. Yönetmenliğini Hakan Algün üstlenmiştir. 19 Ekim 2007 tarihinde başlayan dizi toplamda 21 bölüm sürmüştür. Oyuncuları arasında; Ahmet karakteri ile karşımıza gelen Haluk Bilginer ve Cem karakteri ile karşımıza gelen Halil Sezai Paracıkoğlu rol almaktadır. İlayda Akdoğan ise dizide Gülay rolünde oynamıştır.

Oyunbozan

Oyunbozan, Türk yapımı bir ı dram ve romantik televizyon dizisidir. 16 Nisan 2016  tarihinde başlayan dizi toplamda 5 bölüm sürmüştür. Oyuncuları arasında; Barış Kılıç , Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Kenan Bal, Serdar Orçin, Ceren Erginson rol almaktadır. İlayda Akdoğan ise dizide Eylül rolünde oynamıştır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz

Umuda Kelepçe Vurulmaz, Türk yapımı bir komedi ve fantastik televizyon dizisidir. Yönetmenliğini Burak Sağyaşar’ın aldığı dizide,  senaristliğini Yekta Torun kaleme almıştır. 3 Kasım 2016 tarihinde başlayan dizi toplamda 15 bölüm sürmüştür. Oyuncuları arasında; İdil karakteri ile karşımıza gelen Ecem Baltacı ve Yeliz karakteri ile karşımıza gelen İlay Tiryaki’de rol almaktadır. İlayda Akdoğan ise dizide Elif rolünde oynamıştır.

İlayda Akdoğan kimdir?

İlayda Akdoğan hakkında

İlayda Akdoğan hakkında bilinmeyenleri kısa bir şekilde kaleme aldık. İlayda Akdoğan’ın şakalardan nefret ettiğini biliyor muydunuz? Bunun için devamsızlıklarını bile şakalara göre ayarladığını belirtmiştir. Aynı zamanda İlayda Akdoğan arabada Fast Food yemeye bayılmaktadır. Küçüklükte Düzce’ye gittiklerinde sürekli Mc Donals’da arabayı durdurttuğunu ve arabada yediğinden söz etmiştir. İlayda Akdoğan canı sıkıldığında sürekli olarak sivilce patlatma ve siyah nokta çıkartma videoları izlemektedir. Bu videoları izlerken zevk aldığından bahsetmektedir. İlayda Akdoğan ana yemekleri soğuk asla yiyememektedir. Hiç sevmediğinden söz etmektedir. Dünyada en çok sevdiği yer havaalanı olan İlayda Akdoğan gezmelere gittiğinde bile erkenden gitmektedir. İlayda Akdoğan gözünden huy aldığını biliyor muydunuz? Lakin ilerki zamanlarda bu alışkanlığını aşmıştır. Son olarak İlayda Akdoğan baş parmaklarını yolduğundan söz etmiştir. Stresten olmadığını sadece hoşuna gittiğini belirtmiştir.

İlayda Akdoğan sosyal medya hesapları

Sizler için İlayda Akdoğan’ın kullanmış olduğu bütün sosyal medya hesaplarını derledik. İlayda Akdoğan’a aşağıda yer alan platformların herhangi birinden ulaşmanız mümkündür. Hep beraber İlayda Akdoğan’ın hesaplarına göz atalım. 

İlayda Akdoğan Instagram

İlayda Akdoğan Instagram hesabında birbirinden güzel fotoğraflarını paylaşmaktadır. 1 milyon takipçisi olan İlayda Akdoğan’ın Instagram hesabına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlayda Akdoğan Youtube

İlayda Akdoğan Youtube hesabında birbirinden eğlenceli videolar paylaşmaktadır. 178 bin takipçisi olan İlayda Akdoğan’ın Youtube hesabına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Chaby Han kimdir? Müslüman mı?

Chaby Han kimdir? Müslüman mı?

Kardelen Yıldırım kimdir? Mesleği ne?

Kardelen Yıldırım kimdir? Mesleği ne?