Kemer Haberleri: Çevreci çocuklarla çay molası

Çevreci çocuklarla çay molası

 

KEMER, (DHA) – KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çevre temizliği yapan çocukların ‘çay’ davetine kayıtsız kalmadı.

Kemer Ulupınar Mahallesi’nde yaşayan çocuklar, mahallelerinde yaptıkları çevre temizliği sonrası sosyal medyadan Başkan Necati Topaloğlu’na mesaj attı. ‘Kemer Ulupınar’da şişe ve çöp temizliği yaptık, köyün çocukları başkan amcalarını çay içmeye bekliyor’ mesajı ile başkanı Ulupınar’a çağıran çocukların mesajına kayıtsız kalmayan Necati Topaloğlu, çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi ve kendilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımız temizliği yapmış, bana mesaj atmışlar. Buna kayıtsız kalamazdım. Ağaç yaşken eğilir derler. Çocuklarımız şimdiden doğayı korumaya alışmış. Kendilerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Topaloğlu, çocukların park isteklerine de en kısa sürede olumlu dönüş yapacakları müjdesini verdi. Atatürk fotoğrafının bulunduğu tişörtleri çocuklara hediye eden Başkan Topaloğlu, mahalle sakinlerinin de görüşlerini aldı.

Başkan Topaloğlu, mahalle sakinleri ile birlikte mahallede kısa bir gezi yaptı, bazı yolların düzenlenmesi ile park alanı olabilecek alanları gezdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Başkan Uysal, ulaşım esnafını ziyaret etti

Antalya Haberleri: Başkan Uysal, ulaşım esnafını ziyaret etti

İLK HAFTA GÖZ ÇARPANLAR

Antalya Haberleri: İLK HAFTA GÖZ ÇARPANLAR