Reyhan Taghan kimdir?

Issız duvarlar şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kimbureyhan yani asıl adı Reyhan Taghan olan güzel şarkıcı ‘nın sevenleri gün geçtikçe artıyor. İnstagram ,youtube gibi sosyal medya platformların da kısa sürede fenomenlik basamaklarını hızla tırmanan güzel yaptığı paylaşımlar ile de sıkça konuşulmaya başlandı.

Reyhan Taghan kimdir? kaç yaşında? burcu ne? sevgilisi var mı? bu ve bunun gibi hayranları tarafından sıkça arama motorlarında aratılan soruların cevaplarını sizler için derledik.

Güzelliğiyle erkeklerin aklını başından alan Taghan aşk kapılarının şuan kapalı olduğunu ancak ilerde özel biriyle elbette olabileceğini söyledi. Sosyal medyadan gelen isteklerle veya mesajlar ile bir ilişkisi olamayacağını zaten mesajlar kısmıyla abisinin ilgilendiğini dile getirdi.

15 yaşındayken instagram hesabından yaptığı Hey Gidi Karadeniz şarkısının paylaşımıyla bir anda ünlü olmaya başlayan güze şarkıcı 4 ay gibi bir süreçte 8B takipçiden 400B takipçiye ulaştığını dile getirdi. Kendisini keşfedenin Samsun Demir olduğunu İki Aşık videosuyla kendisini tanıdığını söyledi. Beraber çalışmaya başlayan ikilinin epey yol katettiği ortada. Tiktok çıktıktan sonra fenomen olmanın daha kolay olduğunu dile getiren güzel sarkıcı içinde bir arabesk severin yattığını da söylemeden geçmiyor.

Sosyal medya ve diğer hesaplarını kimbureyhan ismi ile kullanmaya devam etmektedir. Youtube video kanalında ise müzik, röportaj, güzellik, kendin yap, vlog challange deney ve şaka videoları yayınlamaktadır. Kanalını 2 Mayıs 2017 tarihinde açmış, kısa sürede milyonlarca izlenme sayısına ulaşmayı başarmıştır. Kanalın şuan 6 milyon kadar toplam görüntülemesi ve 40 bin takipçisi vardır. 2019 yılı itibariyle resmi instagram hesabında takipçi sayısı 582bin civarındadır. Resmi Tiktok hesabın da ise 133B takipçisi bulunan güzel Tekirdağ doğumlu olan Reyhan, orada buluna köyünde ziyarete gittiğinde fotoğraflar çekmiş ve takipçilerine bunu paylaşmıştır.

Kendisinin iki sene öncesinde bir senaryo hazırladığını ve bunun da hayalini devamlı kurduğunu dile getiren Taghan ama başka bir şarkı üzerine olduğunu bu yüzden Issız Duvarlar parçasını seslendirmeye karar verdiğini dile getiriyor. Senaryoyu klipe entegre etmeye karar veren şarkıcı klipte uyuma sahnesinin Aleyna Tilki’nin klipiyle benzeyebildiğini ancak Aleyna Tilkiden asla örnek almadığını dile getirdi.

Genelde instagram hesabından yaptığı reklamlar sayesinde güzel geri dönüşler yaşandığını söyleyen Taghan fenomen sayısının artmasıyla bu reklam iş olanaklarının da azaldığını söyledi. Reklamı yapılan ürünün tanıtım da güzel geri dönüşler yaşandığın da tekrar anlaşmalar düzenleniyor.

Fenomen Taghan merak edilen bir isim haline gelince takipçilerine İnstagram hesabında bir post yayınlayarak merak ettiklerini sormalarını istedi bu soruları youtube kanalında açıklayacağını dile getiren Taghan’ın yanıtlarını ve takipçileri ‘nin merak ettiklerini sizler için derledik.

“Şuan zaten İnstagram da şarkı söylüyorum ama psikoloji okumayı çok isterim.”

“İnanmıyacaksınız ama 3 yaşımdaydım o zamanlar hatta o zaman söylediğim şarkı da Çok Sevmiştim olmuştu. Zaten anne tarafımın sesi güzel”

“Melisa olmasını isterdim ama sonra kimbureyhan olunca Reyhan ismini de sevdim. Zaten adımın anlamını seviyorum ama o zamanlar biraz daha kibar olmasını istediğim için Melisa dedim herhalde “

“Asla buralara kadar geleceğimi düşünmemiştim. Zaten bir anda olan bir şeydi İnstagramı aktif olarak kullanıyordum ama sesimle ilgili paylaşım hiç yapmamıştım. Okulda arkadaşımla video çekip instagrama attım baya izlendi Abim hesabını gizliden çıkar deyince Hey Gidi Karadeniz şarkısı ile keşfedildim.”

“İyide tepki alıyorum kötü de tepki alıyorum hepsine saygı duyuyorum. Ama videolarımda kötü yorumlar olduğunda benim için tam bir felaket saygısızlığa ve küfüre tahammülüm yok psikolojiyi bozuyor resmen”.

” Benim kaşlarım çok az ve sarı olduğu için video çekerken yada post atarken evet boyuyorum çok hafif.”

” Ben çok uzun yıllar şarkıcı olamam gerçekten çok zor benim öyle bir isteğim yok dinlerken basit geliyor ama şarkıcılık gerçekten çok zor ve benim hayallerim farklı.”

“Tabiki de oldu çünkü çok kötü yorumlar alınca kötü hissediyosun. Mesela şarkı atıyorum hasta olduğumu belirtmeme rağmen kötü yorumlar alabiliyorsun. Benim de bir hayatım ve sorumluluklarım var ve ben yaptığım işe değer vererek yapıyorum. Bu yüzden kötü yorumlar etkiliyor beni.”

“Fenomen olduktan sonra çok istediğim bişeyi alamazken şuan çok fazla işler başardım. Bu benim için çok fazla gurur verici bir durum. İnsanlar beni çok sevdi. “

“Öncesinde zaten açıklama yapmıştım sözleşmeyi imzaladık hazırlıklara devam ediyoruz.”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Selviye İnci   hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gülsim Ali İlhan

Tansel Öngel