Muratpaşa’nın Sultanları iddialı geliyor

 Bu sezon Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü kadın voleybol takımı ve Özel Termessos Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması törenle imzalandı. Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de düzenlenen törende Belediye Başkanı Ümit Uysal, Özel Termessos Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Salih Tetikcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve eşi Nursel Tektikcan, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Mendi, Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Özcan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Voleybol Şube Sorumlusu Sertaç Güngör, antrenör Emin İmen, teknik heyet ve sporcular katıldı.

 

 HEDEF SULTANLAR LİGİ

 İmza töreni öncesi konuşan takım kaptanı Zehra Tönge, antrenmanlara hızla devam etiklerini belirterek, “Haftaya hazırlık maçlarımız başlıyor. Amacımız adım adım ilerlemekö dedi. Voleybol Şube Sorumlusu Güngör ise iddialı bir takım kurduklarını belirterek “Şampiyonluk hedefiyle ilerliyoruzö dedi. Antrenör İmen ise iki kurumun birlikteliğinin voleybolun marka değerini yükselteceğini belirterek, “Sezon sonunda bu birlikteliği daha yukarı taşıyacak dereceler elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.

 BÜYÜK İŞ BİRLİĞİ

 Kulüp Başkanı Yılmaz ise Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’ne destek veren Belediye Başkanı Uysal, Recep Salih Tetikcan’a teşekkür etti. Tetikcan ise Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’nün sağlık sponsorluğunu üstlenerek aynı zamanda spor ve sağlığı bir araya getirdiklerini söyledi. Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’nün kadın voleybolunda elde edeceği başarılarda katkılarının bulunmasından son derece memnun olacaklarını belirten Tetikcan, “Tüm gücümüzü ve desteğimizi vereceğimize şimdiden söz veriyoruz” dedi.

  VOLEYBOL KENTİNE DOĞRU

 Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya’nın bu yıl yeni bir spor branşının keyfini yaşayacağını belirterek “İddialı bir voleybol takımı Antalya’mıza lazımdı. Bunu gerçekleştiriyoruz. Muratpaşa’nın sporcu altyapısını da düşündüğümüzde gelecek yıllarda bir voleybol kenti olabiliriz. Buna katkı sağlayacak herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
AH AVLAN, VAH AVLAN…

Antalya Haberleri: AH AVLAN, VAH AVLAN…

Antalya’ya hafta sonu 145 bin 726 yolcu geldi